News

Jak udělat dítě hravým v The Sims 4

V The Sims 4 existují tři typy hravých nálad: prostě hravé, velmi hravé a hysterické. To druhé je nebezpečné, protože postava v tomto emocionálním stavu může zemřít! Tak to nepřeháněj!

Existuje několik způsobů, jak se stát hravým:

  1. Použití určitých interiérových předmětů, interakce s nimiž vede ke změně nálady. Mohou to být například obrazy namalované v hravé náladě, sběratelské panenky My Sims, díky kterým se Simíci cítí hravě, pokud tuto funkci aktivujete kliknutím na panenku „Povolit emocionální atmosféru“. Můžete si jednoduše hrát s dítětem nebo sami s hračkami nebo domečkem pro panenky, díky čemuž se i dospělá postava stane hravou, pokud má charakterovou vlastnost „Věčné dítě“;
  2. Pokud má vaše postava osobnostní rys «Blubber», často se stane hravým;
  3. Můžete si dát bublinkovou koupel nebo si hrát ve vaně;
  4. Prováděním aktivit z nabídky Zábavné aktivity, tzn. vyprávění vtipů, anekdot atd.;
  5. Použití pokrmu «Silly Gummi Bears», které vaše nebo jiná postava dříve připravila v hravé náladě;
  6. Sledujte komedie v televizi nebo zábavná videa na počítači;
  7. Některé knihy, které čtete, také vytvářejí hravou náladu.

Děti se mohou dostat do hravého stavu: hraním si s hračkami, sledováním zábavných videí na počítači a dětských pořadů v televizi, vyprávěním vtipů a anekdot, tváří se v zrcadle, hraním v gymnastickém areálu nebo na lodi.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
-Láva- [60.7K]
2 года назад

Existuje několik způsobů, jak se v The Sims 4 dostat do hravé nálady.

První jednoduchý a cenově dostupný způsob je dát si bublinkovou koupel.

Dalším stejně jednoduchým a cenově dostupným způsobem je zapnout televizi a podívat se na něco vtipného – na komedii. Můžete použít počítač, zapnout vtipná videa.

Zajímavé:  Jak malovat stropy v Sims 4.

Hravá nálada „může být infikována“ – chatujte se Simíkem, který má hravou náladu.

Ani jedno a to je vše, můžete použít

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Rosin ka Rosa [597K]
2 года назад

Pokud své Simíky milujete a trávíte s nimi hodně času, emoce vám ukážou, v jaké jsou náladě. Emoce jsou založeny na několika parametrech: prostředí, činy Simíka, chování jeho vrstevníků, jeho kariéra.

Prostřednictvím určitých interakcí můžete upravit emoce: když si váš Simík dá osvěžující sprchu, bude nabitý energií a bude chtít například sportovat. Pokud si dá horkou sprchu, bude koketní. Pokud si dá meditační sprchu, získá inspiraci. Emoce jsou také výsledkem určitých rozhovorů: pak může být váš Simík naštvaný, smutný nebo dokonce velmi smutný, hravý. V těchto různých stavech mysli tedy hraje důležitou roli obecné prostředí.

Měli byste také vědět, že emoce ovlivňují i ​​vaši kariéru nebo studium. V závislosti na svých emocích mohou Simíci rychleji rozvíjet své dovednosti. Mohou vyrábět produkty (romány, obrazy, ovoce, zeleninu atd.) vyšší kvality. Mohou dosáhnout pokroku ve své práci, což povede k povýšení.

Některé emoce však mají na některé věci i negativní dopad. Pokud jsou vaši Simíci od přírody přátelští a udělají špatnou (podlou) věc, budou v rozpacích. Pro některé Simíky může mít hněv pozitivní důsledky, ale také negativní důsledky. Záleží také na povahových vlastnostech a osobnosti vašich avatarů.

Takže dostanete nápad: emoce vašich Simíků je třeba vzít v úvahu!

Všimněte si, že emoce se zobrazují v levém dolním rohu obrazovky, každá má předdefinovanou barvu.

Zde je seznam některých emocí přítomných ve hře:

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
[uživatel blokován] [172K]
2 года назад

Zajímavé:  Jak otočit předmět vertikálně v The Sims 4.

Přesvědčte se sami, co je pro vás výhodnější. Na základě vašich možností.

Řekněme, že vaše postava má počítač nebo televizi. Hravou náladu si v tomto případě udržujeme sledováním komiksových videí nebo komedií. Ke stejnému efektu dojde při komunikaci s těmi postavami, které již podobné emoce prožívají. Ano, a Simík sám může někdy „zapnout“ odpovídající náladu, pokud mezi jeho charakteristikami je buď „Věčné dítě“ nebo „Blubber“. A pokud má vanu, ať si ji vezme s pěnou. Také možnost.

Pokud máte mod s názvem „Command Center“, můžete sami regulovat náladu postavy. Je to pohodlné.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Niki M [424K]
2 года назад

V malých myšlenkových bublinách nad hlavami aktivních Simíků jsou maximálně tři náklony. Toto jsou přání, která Sim v současné době má a za jejich splnění budou uděleny body spokojenosti. Levá z těchto tří tužeb je vždy utvářena převládající emocí a má také odpovídající barvu.

Pokud najedete kurzorem, zobrazí se tyto podrobnosti.

Emoce ovlivňují interakce, dovednosti a kariéru.

Emoce mají velký vliv na chování Simíků, jejich schopnosti učení a kariérní rozvoj. Některé emoce usnadňují učení určitých dovedností.

U některých schopností cit umožňuje speciální variaci obvyklých možností. Těží z toho především kuchaři a umělci, kteří dokážou vytvořit speciální pokrmy a obrazy pomocí emocí.

Pro všechny profese a profese existuje optimální nálada. Pokud vaši Simíci půjdou do práce s touto emocí, jejich pracovní produktivita poroste rychleji. Jiné emoce mají naopak negativní dopad na kariérní růst. Pokud se váš Simík často nudí nebo chodí do práce v poněkud špatné náladě, může být degradován nebo dokonce vyhozen.

Emoce lze také jasně cítit v typických akcích a každodenních interakcích. Emoce otevírají další možnosti pro mnoho objektů. Totéž platí pro interakci s ostatními Simíky. Opět platí, že emoce umožňují nebo brání četným možnostem.

Zajímavé:  Jak se zlepšit v Sims 4.

Změna emocí v The Sims 4

Existuje mnoho způsobů, jak ovlivnit pocity vašich Simíků. Mnoho akcí produkuje déletrvající emoce nebo odstraňuje nežádoucí nálady. Existují také předměty, které ovlivňují blízké Simíky přímo prostřednictvím jejich emocionální hodnoty. Pokud mají předměty emocionální auru, můžete ji zapnout a vypnout, abyste změnili emoce svých Simíků.

Emoty lze také aktivovat pomocí profesionálních cheatů nebo pomocí Script Modu umožňujícího pokročilé ladění/cheatové interakce, nutná bezplatná registrace, kopírování přímo do vaší složky modů bez rozbalování) lze cíleně manipulovat. Pozornost! Přílišné podvádění ohrožuje váš požitek ze hry a okrádá vás o všechny možnosti!

Emocionální výzdoba vyvolává emoce v blízkých Simících.

Emocionální dekorace v The Sims 4. Dekorace, stejně jako nábytek a další předměty, mohou mít hodnoty emocionální dekorace. Patří mezi ně sběratelské předměty z mnoha sbírek a také mnoho kariérních odměn. V režimu nákupu se vám zobrazí emocionální významy dekoru, když najedete myší na předmět nebo jej zvednete.

Emocionální auru lze specificky zapínat a vypínat

Kromě emocionální dekorativní hodnoty mohou mít předměty také emocionální auru. Toto můžete znovu zapnout nebo vypnout. To vám umožní velmi přesně určit, kdy by daný předmět měl ovlivnit emoce vašich Simíků.

Duplikace všech emocí – snový stav

Sims 4 Emoce spánku Pokud jsou vaši Simíci unavení, mohou spát bez ohledu na jejich převládající emoce. Přesně řečeno, spánek není emoce. Spíše je to stav, který potlačuje všechny emoce. Teprve poté, co se vaši Simíci znovu probudí, všechny zbývající nálady vyvolají emoce. Pokud do té doby všechny nálady vyprší, Simíci získají neutrální „Dobrý“ moodlet.

Emocionální smrt v The Sims 4

Tři emoce: Hanba, Hravost a Hněv, na rozdíl od jiných emocí, lze zvýšit ještě o jednu úroveň. Pokud dosáhnou povýšení úrovně 2, vaši Simíci jsou ve skutečném nebezpečí, že zemřou! Pokud je nenecháte odpočinout nejpozději nyní, hrozí jim předčasná smrt.

Zajímavé:  Jak vymazat paměť v Sims 4.

Toto jsou úrovně nárůstu potenciálně smrtících emocí:

Zahanbený > Velmi zahanbený > Uražený > Smrt z extrémního ponížení

Hravý > velmi hravý > hysterický > umírání na smrtelný záchvat smíchu

Rozzlobený > velmi rozzlobený > rozrušený > smrt na srdeční selhání

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»