News

Jak ucpat odtok v The Sims 4

Ucpané odtoky v The Sims 4 mohou být velmi důležitým problémem pro hráče, kteří chtějí pro své Simíky vytvářet zajímavé a vzrušující příběhy. V tomto článku se podíváme na několik způsobů, jak ucpat odtok ve hře a učinit ji pestřejší a vzrušující.

První způsob, jak ucpat odtoky v The Sims 4, je přidat do oblasti další předměty a předměty. Může to být nábytek, dekorace, rostliny a další prvky, díky kterým bude odtok živější a zajímavější. Pomocí různých modů a doplňků můžete přidat nové položky a změnit vzhled webu.

Druhým způsobem, jak ve hře ucpat odtoky, je přidat na stránku další postavy a rodiny. Mohou to být sousedé, přátelé nebo jen náhodné postavy, které dodají hře rozmanitost a dynamiku. Můžete vytvořit nové Simíky nebo použít stávající postavy z komunitní galerie.

Třetím způsobem, jak ucpat odtoky v The Sims 4, je vytvářet pro své Simíky zajímavé zápletky a příběhy. Můžete vymýšlet různé příběhy, konflikty a vztahy mezi postavami, aby byla hra zábavnější a vzrušující. Využijte svou představivost a kreativitu k vytvoření jedinečných příběhů pro své Simíky.

Konečně čtvrtým způsobem, jak ucpat odtoky v The Sims 4, je použití různých modů a vlastního obsahu. Pomocí modů můžete přidávat nové herní mechanismy, předměty, postavy a další prvky, díky kterým bude hra zajímavější a pestřejší. Využijte online zdroje k nalezení a instalaci modů, které vyhovují vám a vašemu hernímu stylu.

Závěrem lze říci, že ucpané odtoky v The Sims 4 jsou důležitým aspektem hry, který vám umožňuje vytvářet jedinečné a vzrušující příběhy pro vaše Simíky. Použijte různé metody a techniky, aby byl únik živější a zajímavější, a užijte si hru se svými virtuálními postavami.

Zajímavé:  Jak připojit sousední pozemek Sims 4.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Vaši Simíci rádi hrají žerty a dělají si legraci z jiných postav, pak rozhodně nemůžou ignorovat Mischief Skill v The Sims 4.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Učení lze tradičně začít čtením třídílné knihy dovedností a poté se učit prostřednictvím různých žertů a dalších interakcí s postavami.

K dispozici jsou tyto knihy:
Neplechy. Svazek 1. Rozdělení na legrační a nelegální (75 simoleonů);
Neplechy. Svazek 2. Rozdělení na nelegální a nepříjemné (150 simoleonů);
Neplechy. Svazek 3. Velký podvod (250 Simoleonů).

Knihy lze zakoupit kliknutím na knihovničku a zejména spořiví Simíci mohou zajít do městské knihovny a přečíst si tam všechny 3 díly.

Jak je uvedeno výše, není vůbec nutné číst, protože učení dovednosti začíná hned výběrem jakékoli interakce v sekci „špinavé“ interakce.

Úrovně zlomyslných dovedností v Sims 4

Jako každá jiná dovednost ve hře, i tato dovednost má pouze 10 úrovní, z nichž každý Simík zdokonaluje své ošklivé schopnosti stále více.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Po objevení první úrovně dovednosti Simíci budou moci provádět akce ze sekce darebáctví, jsou označeni ikonou šaškova klobouku: pozvat na fiktivní večírek, vyděsit, vtipkovat se šokujícím člověkem, vytvořit směšnou fámu, lhát o kariéře, sdělit fiktivní špatné zprávy, atd.

Zlomyslnost ve hře Sims 4
Zlomyslnost ve hře Sims 4

V závislosti na náladě a povahových vlastnostech budou Simíci na tento druh žertování reagovat různými způsoby, někteří se mohou smát, například někdo s povahovým rysem „věčné dítě“, jiní se naopak mohou například rozzlobit; , Simík, který už má vzteklou náladu. Vtipy ne vždy dopadnou tak, jak chcete, například vtip se šokujícím hráčem může skončit slzami, protože Simík vše pochopí a obrátí to proti němu.

Pokud si váš Simík již pořídil panenku Voodoo, bude mu k dispozici akce „Píchnutí“, Simík, ke kterému je panenka připojena, dostane +2 k rozzlobené náladě a akce „Neposlušná“ Simík obdrží +2 do velmi hravého stavu.

Zajímavé:  Jak rychle zachránit každý dům v The Sims 4.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Spuštění z druhé úrovně, Simík bude moci zahltit fóra pomocí počítače nebo tabletu. K panence Voodoo je přidána akce „Pohlazení“, Simík, na kterého je akce zaměřena, obdrží +2 k Flirty Mood.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Po rozvinutí zlomyslnost do úrovně 3, Simík si bude moci koupit panenku Voodoo z internetového obchodu za 950 Simoleonů, uvázat ji a lechtat, Simík, ke kterému je panenka přivázána, pocítí během lechtání nepohodlí a dostane +2 k nepohodlí.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Pokud máte vzteklou náladu, můžete vypustit páru kopnutím sousedova odpadkového koše nebo cáknutím do louže.

Spuštění od úrovně 4, můžete samozřejmě špehovat své sousedy, pokud máte k dispozici hvězdárnu, nebo posílat řetězové dopisy pomocí počítače všem svým přátelům. Navíc nyní můžete sdílet konspirační teorie s ostatními Simíky a dokonce se stát dalším Simíkovým zločineckým partnerem.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Pátá úroveň otevírá možnost ucpat vzduch ostatních postav páchnoucím mrakem a také můžete špinit a ucpat odtoky v umyvadlech a koupelnách.

Zlomyslnost ve hře Sims 4
Zlomyslnost ve hře Sims 4

K voodoo panence „Wet“ je přidána nová akce, postava, na kterou je akce zaměřena, obdrží + 2 do omráčeného stavu.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Od šesté úrovně Práci můžete vynechat, stačí tam zavolat.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Na sedmá úroveň otevírá se příležitost vyprávět dalším postavám o apokalypse ve všech jejích barvách.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Na osmá úroveň unikátní špinavé triky jsou odhaleny, nyní můžete nacpat ovoce do výfukového potrubí vesmírné lodi a posílat spam s žádostí o peníze na váš počítač.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Od té doby devátá úroveň Ostatní Simíky můžete hravě plácnout, i když je pochybné, že Simíci takovou srandu ocení.

Zlomyslnost ve hře Sims 4

Desátá úroveň, to je vrchol dovednosti a po jeho dosažení bude možné omráčit další postavy rohem, navíc bylo dosaženo úspěchu „zvládnutí neplechu“.

Zlomyslnost ve hře Sims 4
Zlomyslnost ve hře Sims 4

Přátelé, toto je triková dovednost ve hře Sims 4, líbilo se vám to?

Zajímavé:  Jak nacvičit bojové scény v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»