News

Jak spojit manžela a manželku v Sims 4

Můj Simík ve hře Sims 4 si vzal Simíka a dokonce měli děti, ale nežijí spolu! Jak je dát dohromady?

Nejlepší odpověď

V hlavní nabídce vyberte dům osoby, kterou chcete přestěhovat, editor rodiny, poté vyberte ty, které chcete přestěhovat, a poté vyberte dům, kam je chcete přestěhovat, stiskněte šipku vpravo a ok.

Jiné odpovědi

Potřebujete, aby váš Simík neustále navštěvoval svého Simíka.

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Jak vytvořit manžela a manželku v Sims 4: Tajemství vytváření a změny vztahů

V The Sims 4, hráči mít příležitost vytvořit a změnit vztah mezi nimi simsvčetně založení manželství, rozvod a sjednocení rodiny. To umožňuje hráčům formulář a řídit interakce mezi nimi znaky, vytváří jedinečné příběhy a události ve hře.

Kliknutím na odkaz otevřete požadovanou sekci:

Sjednocení a odloučení s rodinami

Jak vytvořit manžela v Sims 4

Jak uzavřít sňatek dvou Simíků v Sims 4

Jak změnit vztahy ve hře Sims 4

Je možné mít v Sims 4 více manželek

Užitečné tipy a závěry

Vyberte požadované Simíky a potvrďte akci. Chcete-li vytvořit manžela a manželku, musíte vytvořit dva různé Simíky, pro každého vybrat požadované vlastnosti, vzhled a další parametry. Poté je umístit do stejného domu a rozvíjet jejich vztah, dokud nebude možné se s nimi oženit nebo oženit . Můžete také použít speciální funkci „Vyplnit“ domov» k přidání Simíků do své rodiny. Abyste si v The Sims 4 mohli vytvořit manžela a manželku, musíte mít základní hru nebo rozšíření, kde můžete vytvářet a spravovat postavy. Takže , podle těchto kroků můžete vytvořit a rozvíjet vztah mezi manželem a manželkou ve hře The Sims 4 a spravovat jejich každodenní životy ve virtuálním světě.

Spojování a oddělování rodin v The Sims 4

  1. Chcete-li sjednotit nebo oddělit rodiny, musí hráči vybrat požadovanou rodinu a přejít na kartu „Rozdělení a sloučení rodin“.
  2. Poté si hráči mohou vybrat, ke které postavě se chtějí připojit nebo se kterou se chtějí rozdělit do rodiny, a postupovat podle pokynů na obrazovce k dokončení procesu.
Zajímavé:  Jak najít škodlivé bezinky v The Sims 4.

Jak udělat ze Simíků pár v Sims 4

  1. K navázání vztahů mezi Simíky mohou hráči použít kód úpravy vztahu.
  2. Musíte zadat celá jména a příjmení obou postav, úroveň vztahu (od 0 do 100) a typ vztahu (například přátelství_hlavní pro přátelství, romance_main pro romantické vztahy).

Jak se oženit v Sims 4

  1. Chcete-li uspořádat svatbu mezi postavami, musí hráči vybrat možnost „Navrhnout“. Oženit se».
  2. Poté si obě postavy vymění sliby a polibky, aby oficiálně oznámily svůj sňatek.

Jak přidat další rodinu do Sims 4

  1. Chcete-li do hry přidat novou rodinu, měli by hráči přejít do „Správa městečka“ a vybrat možnost „vytvořit novou rodinu k přestěhování“.
  2. Je také možné přidávat postavy do existujících rodin pomocí Township Management > Family Editor a souvisejících editačních nástrojů.

Užitečné tipy

  • Věnujte velkou pozornost úrovni vztahů mezi postavami, abyste vytvořili realističtější a napínavější příběhy.
  • Experimentujte s různými typy vztahů a vytvořte ve hře rozmanité a zajímavé příběhy.

Závěry a závěry

tvorba a úpravy vztahů mezi postavami v The Sims 4 poskytuje hráčská příležitost ovládání a vytvořit jedinečné příběhy a interakce mezi Simíky. Pomocí speciálních kódy a nástroje, které si hráči mohou nainstalovat postoje, organizovat svatba a přidat nové rodiny ve hře, vytváří vzrušující příběhy a události.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»