News

Jak dokončit každodenní úkol zlých akcí hry Sims 4

S aktualizací 1.90.358 přidali The Sims 4 plnohodnotný systém tužeb a strachů. Nyní mohou vaše postavy zažívat různé druhy tužeb, starat se o útrapy života nebo si dokonce vypěstovat strach a bojovat s nimi. V tomto článku se dozvíte, jak nový systém funguje a jak se zbavit otravných tužeb či strachů!

přání

Hra měla dříve věc podobnou touhám – rozmary. Když byl v nějaké emoci, jeden z rozmarů byl spojen s touto náladou. Za splnění rozmarů dostávala postava body spokojenosti, které lze utratit za nákup bonusových předmětů a charakterových vlastností. V případě potřeby bylo možné připnout rozmary, abyste neztratili ty, které byste chtěli splnit, a také odstranili ty nežádoucí.

stará verze rozmarů v sims 4

Nyní rozmary nahradily touhy, z nichž mohou být tři: dlouhodobá touha, krátkodobá touha a spontánní touha. Dlouhodobá přání se méně mění, hůře se naplňují, ale odměna za ně je největší. Krátkodobá přání se většinou plní mnohem snadněji. Spontánní touhy jsou často reakcí postavy na nějaký stav: například pokud má postava nízkou úroveň elánu, její spontánní touhou bude jít spát.

spontánní touhy

Touhy jsou založeny na charakteru postavy, životním účelu, dovednostech, sociálním okruhu a aktuálním prostředí. Na rozdíl od rozmarů se tužeb nezbavíte pouhým smazáním. Touhy se v průběhu času mění samy od sebe, stejně jako když se přání naplní. Za plnění přání získáte body spokojenosti, které můžete utratit za odměny. Plnění tužeb je také často doprovázeno výskytem náladovek, z nichž některé mají emocionální podtext.

Zajímavé:  Jak změnit barvu pleti v Sims 4.

moodlet pocit uspokojení po splnění přání

Obavy

Simíci jsou nyní blíže skutečným lidem, protože mohou zažívat strach! Zpočátku strach chybí a vyvíjí se v průběhu hry. Když se u vaší postavy objeví strach, obdržíte upozornění a strach se objeví na vašem panelu Simologie vedle vašich charakterových vlastností.

strach ze slepé uličky

Charakter postavy ovlivňuje jak jeho vznikající touhy, tak jeho životní obavy. Postavy s povahovými rysy Žárlivý, Paranoidní a Nerozhodný tak budou s větší pravděpodobností čelit strachu ze zrady své drahé polovičky, zatímco odvážné a sebevědomé postavy obecně se budou strachy obávat méně. Životní forma postavy také ovlivňuje: upíři se samozřejmě nebudou bát tmy. Na rozdíl od předchozí hry ze série, která obsahovala strach, The Sims 2, děsivým aspektům života se lze nejen vyhnout, ale také je překonat! Když postava sebere síly, že je čas přestat být rukojmím své minulosti, objeví se u jejího portrétu nové přání se speciálním mrakem, které vám pomůže překonat váš současný strach!

ikona pro překonání současného strachu

Ve hře je aktuálně 12 strachů, všechny ze základní hry. Je známo, že s rozšířením High School přibudou nové obavy. Chcete-li se dozvědět, jak překonat konkrétní strach, podívejte se na naši tabulku níže!

Strach Jak zavolat Překonání
Strach ze slepé uličky Dlouho jsem v práci nedostal povýšení Jděte do práce dokončením akce Najít lásku k práci
Strach ze smrti Postava sledovala smrt blízkých Diskutujte o strachu s ostatními postavami (duch nebo stařešina), dejte květinu smrti Bony Death
Strach z duchů Duch v minulosti postavu vyděsil Bojujte s duchem
Strach ze zrady Neuspokojivé woohoo nebo málo interakcí s romantickým partnerem Promluvte si o svých obavách s partnerem
Strach z rušných míst Pobyt v přeplněné oblasti Buďte veselí v rušné oblasti
Strach z ohně Postava přežila požár Uhasit oheň
Strach z nenaplněných tužeb Už dlouho neplní touhy Splňte si přání a diskutujte o obavách s ostatními postavami
Strach z soudu Na vaší postavě byly provedeny zlé činy Proveďte akci „Urovnat rozdíly“ s jinou postavou
Strach z přežvýkavců Pohlcení přežvýkavou rostlinou Dojte rostlinu přežvýkavců v sebevědomé náladě
Strach z plavání Postava měla traumatický zážitek při plavání. Zaplavte si hodinu herního času v sebevědomé náladě
Strach ze tmy Postava má za sebou děsivou zkušenost ve tmě (byla unesena mimozemšťany, přežila útok upíra) Buďte ve tmě v sebevědomé náladě
Strach z neúspěchu Postava udělala nekvalitní řemeslo nebo prokazuje nízkou produktivitu práce Ukažte ostatním postavám svá řemesla, vyžádejte si hodnocení vaší produktivity v práci
Zajímavé:  Jak vypadá andělská ryba v The Sims 4.

Když vaše postava úspěšně překoná strach, získá body spokojenosti a sebevědomý moodlet!

úspěšný boj proti strachu moodlet

Obchod s odměnami

Ve světle aktualizovaného systému tužeb a strachů se v obchodě s odměnami objevily nové lektvary. S lektvarem «Přehodnocení tužeb» (200 bodů) můžete „resetovat“ aktuální touhy postavy a «Odstranění strachu» (300 bodů) vám pomůže okamžitě se zbavit strachu.

nové lektvary v obchodě s odměnami

Pokud je vám nový systém tužeb a strachů nepříjemný, můžete tuto funkci deaktivovat v nastavení hry na kartě „Hra“ zrušením zaškrtnutí položky „Zobrazit touhy a obavy“! Ale nezapomeňte, že hlavním zdrojem bodů spokojenosti jsou přání!

Životní cíl: Public Enemy Sims 4

Životní cíl The Sims 4 Public Enemy je rozdělen do 4 fází, které vyžadují splnění různých úkolů. Po splnění životního cíle získáte nový charakterový rys: Zlý génius. A otevře se přístup k novým odporným akcím

První fáze „Téměř neškodná“

Chcete-li dokončit tento úkol, musíte splnit následující úkoly:
1. Proveďte 10 zlých nebo ošklivých akcí.
2. Staňte se nepřítelem 2 postav.

Druhá fáze „Bouřka sousedů“

Požadované úkoly:
1. Staňte se nepřítelem 4 postav. K tomu musíte spáchat určitý počet zlých činů.
2. Staňte se dospělými.
3. Začněte kariéru zločince.

Třetí fáze «Vetřelec»

Požadované úkoly:
1. Rozpoznejte postavu jako nepřítele. Po několika zlých akcích s postavou se objeví volba „Rozpoznat jako nepřítele“.
2. Dosáhněte úrovně 4 v kriminální kariéře. Rozvíjejte své dovednosti Mischief a dokončujte každodenní úkoly, abyste posouvali svou kariéru.
3. Zapojte se do pěti soubojů. Po několika zlých akcích s postavou se objeví možnost „Bojovat“.

Čtvrtá fáze „Nepřítel lidu“

Musíte udělat:
1. Staňte se svědkem smrti postavy. Postava se může utopit nebo zemřít stářím.
2. Dosáhněte úrovně 8 v kriminální kariéře. Rozvíjejte své dovednosti Mischief a dokončujte každodenní úkoly, abyste posouvali svou kariéru.
3. Rozpoznejte 3 postavy jako nepřátele.

Zajímavé:  Jak opravit oblečení v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»