News

Jak spát se svou sestrou v The Sims 4

O The Sims 4. Je možné přimět bratra a sestru, aby spolu spali?

Stáhněte si mod MC Command Center s modulem Woohoo. Klikněte na počítač, vyberte nastavení modu, MC Woohoo — Nastavení vztahů — Povolit vztahy mezi příbuznými — Povolit. Poté restartujte hru. A voila, můžete založit celou incestní dynastii.

wow, jaké máme fantazie

Co se to s tebou vlastně děje?

I když to není správné. Ale chci položit otázku v odpovědi. Mimozemšťanu, když jste si stáhli Sims 4, stáhli jste si Origin. Pokud ano, odpovězte prosím na mou otázku: Zaregistrovali jste se snadno nebo jste měli problémy.

Mod existuje, ale je pro starší verze, jeho podpora byla ukončena. Pokud jsou nainstalovány všechny doplňky, pak to zatím není možné.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Zajímavé:  Jak vyměnit dveře v bytě Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»