News

Jak si vybrat jiného veterináře v The Sims 4

Navíc Sims 4: Kočky a psi Můžete se stát majitelem své vlastní veterinární kliniky a ošetřovat mazlíčky ostatních Simíků. K otevření podnikání budete muset investovat prostředky z rodinného rozpočtu, ale následně tyto náklady mnohonásobně pokryjete, protože budete mít zisk z každého klienta.

Jak otevřít veterinární kliniku ve hře Sims 4: Kočky a psi?

Použijte svůj telefon nebo počítač, v jehož nabídce vyberte možnost „koupit veterinární kliniku» Můžete si koupit hotový podnik, ale mnohem levnější je začít ho sami a postupně ho rozvíjet.

Poté je potřeba vybrat plochu a prázdný pozemek, na kterém postavíte budovu pro vaši budoucí kliniku. Po dokončení stavby je nutné kliniku vybavit — a teprve poté začne fungovat. Nejprve musíte koupit vyšetřovací stůl , registrační tabulka и odpadkový koš na likvidaci odpadu .

Ihned po pořízení těchto základních věcí můžete začít přijímat své první pacienty. V této fázi je však nepravděpodobné, že by se podnik sám zaplatil. Proto v budoucnu musíte zakoupit následující vybavení: chirurgická komora , chemická laboratoř pro výrobu léčiv a automat na léky . Díky tomuto vybavení začne vaše klinika pracovat efektivně: rychleji diagnostikujete domácí mazlíčky, což urychlí jejich léčbu a zvýší váš příjem.

Jak se chovat ke zvířatům?

Brzy po otevření kliniky začnou Simíci a jejich mazlíčci navštěvovat. Stojí za zmínku, že můžete odmítnout přijmout návštěvu. Pokud si ho však vezmete, první věc, kterou pacient s domácím mazlíčkem udělá, je vyšetřovací stůl .

Zobrazí se v levém horním rohu menu výsledků kontroly. Zpočátku nejsou neznámé ani příznaky, ani diagnóza – musíte zvíře vyšetřit a na základě získaných údajů nezávisle určit příčinu onemocnění.

Zajímavé:  Kde jsou kluziště v The Sims 4.

K dispozici máte následující diagnostické nástroje:

  • měření teploty;
  • kontrola úst;
  • oční vyšetření;
  • kontrola uší;
  • studium kůže/srsti;
  • naslouchat srdci;
  • naslouchání dýchání.

Používejte různé výzkumné a vyšetřovací metody, dokud nezískáte úplný obrázek o příčinách onemocnění (název onemocnění se objeví v nabídce výsledků vyšetření, například: „kočičí strnulost“ nebo „syndrom nemotorného psa“). Metody kontroly si můžete vybrat jednu po druhé, ale je lepší nejprve svého mazlíčka prohlédnout vizuálně. Pokud si například všimnete blech, vyberte možnost «prozkoumat kůži/srst».

Při vyšetření je důležité sledovat úroveň stresu pacienta (zobrazeno v levém horním rohu jako ikona domácího mazlíčka). Pokud je váš mazlíček příliš vystresovaný, nebudete schopni určit příčinu jeho onemocnění a předepsat správnou léčbu. Úroveň stresu můžete snížit interakcí se zvířetem – použijte možnost „uklidnit pacienta“. » Můžete se pokusit zvíře uklidnit sami, ale je lepší to udělat pomocí sedativ (vyrobených pomocí chemická laboratoř pro výrobu léčiv ).

Pokud jste nebyli schopni určit příčinu onemocnění na vyšetřovacím stole, musíte svého mazlíčka přesunout chirurgická komora . Zde můžete provádět více různých studií, jako je vyšetření střev, mozku a cév. Poté můžete provést konečnou diagnózu.

Po identifikaci diagnózy budete mít přístup k provozní nabídce chirurgická kamera (v opačném případě pokračujte ve vyšetřování vašeho mazlíčka, dokud se nezjistí příčina onemocnění). V nabídce chirurgické komory najdete mnoho různých možností lékařských operací, ale ne všechny budou v určitých případech užitečné. Vyberte pouze ty akce, vedle kterých je zelená ikona palec nahoru.

Léčba může být také provedena na vyšetřovací stůl . Chcete-li to provést, po určení příčiny onemocnění vyberte možnost „léčba» Zobrazuje také ikony indikující, zda bude účinek pozitivní nebo negativní. Samozřejmě byste si měli vybrat pouze ošetření s pozitivními výsledky (zelená ikona palce nahoru)

Zajímavé:  Jak pochopit, že dítě je upír The Sims 4.

Po dokončení ošetření zvířete obdržíte platbu za službu od jeho majitele.

Po skončení pracovního dne si budete moci prohlédnout statistiky vaší kliniky. Obsahuje celkové hodnocení kliniky, finanční zprávu, zprávu o zaměstnancích a také hodnocení zákazníků.

Vedení veterinární kliniky

Níže se dozvíte, jak najmout zaměstnance, jak zvýšit příjem kliniky a jak zlepšit technické vybavení veterinární kliniky v Sims 4.

V pravém dolním rohu je ikona pokladny. Klikněte na něj a vyberte «personální management» V tomto menu můžete najmout nové zaměstnance pro vaši kliniku. Zpočátku budete moci přijmout pouze jednoho zaměstnance navíc, ale po zakoupení speciálních bonusů (viz níže) budete moci svůj personál rozšířit na dva až tři lidi. Samozřejmě jim musíte poskytnout slušnou mzdu, ale tyto náklady se v budoucnu vyplatí, protože dobrý personál zlepší efektivitu kliniky. Pod ikonou každého kandidáta je uvedena jeho hodinová mzda a úroveň znalostí ve třech základních dovednostech:

  • Dovednost veterinárního lékaře — ovlivňuje účinnost vyšetření a léčby domácích zvířat.
  • Mechanika — ovlivňuje efektivitu servisu vybavení klinik.
  • Kouzlo — ovlivňuje interakci zaměstnance s pacienty a jejich majiteli.

Každý zaměstnanec má své vlastní povinnosti. Novou odpovědnost můžete určit kliknutím pravým tlačítkem myši na zaměstnance. Je vhodnější volit povinnosti zaměstnance podle jeho schopností. Například pracovník s vysokou kvalifikací veterináře bude lepší v ošetřování zvířat než v čištění a opravách zařízení.

Efektivitu svých zaměstnanců můžete zvýšit tím, že je pošlete na placená školení. Kromě toho je můžete propustit a najmout další zaměstnance, povýšit je a degradovat a hodnotit jejich výkon. Pozitivní hodnocení zvyšuje sebevědomí zaměstnance, zatímco negativní hodnocení dočasně zvyšuje jeho efektivitu, ale snižuje pracovní spokojenost.

V menu správy kliniky (otevřené kliknutím na ikonu pokladny) můžete nastavit úroveň přirážky, objednat reklamní kampaň, změnit kvalitu zásob a změnit uniformu svého personálu.

Zajímavé:  Jak si vybrat další upírské schopnosti v The Sims 4.

Úroveň označení určuje zisk z vyšetření a léčby pacientů. Hodnoty můžete změnit od 75 % do 200 %. Pokud nastavíte úroveň vysoko, musíte poskytovat kvalitní služby — jinak budete od zákazníků dostávat negativní zpětnou vazbu.

reklama přitahuje nové klienty. Můžete si koupit zlatý balíček za 240 simoleonů na den, nebo platinový balíček za 480 simoleonů na den. Reklamní kampaň je drahá, ale výrazně zvyšuje počet zákazníků.

Kvalita dodání ovlivňuje účinnost léčby. Prémiová kvalita vede k vysoké spokojenosti zákazníků, ale také zvyšuje vaše náklady. Kvalitu dodávek lze změnit pouze po obdržení bonusu «přístup ke kvalitnímu očkování» (další podrobnosti o bonusech viz níže).

Kvalita dodávek je rozdělena do tří úrovní:

  • Černý trh — vaše náklady se sníží o 50 %;
  • standardní;
  • Premium — náklady se zvyšují o 50 %.

Bonusy veterinární kliniky

Bonusy veterinární kliniky — to jsou zvláštní vlastnosti a vlastnosti kliniky, které zlepšují její účinnost. Seznam bonusových vlastností zobrazíte kliknutím na ikonu pokladny.

Pro získání bonusových vlastností je potřeba nasbírat bonusové body, které se připisují po účinném ošetření zvířat a také díky pozitivním recenzím od vašich klientů.

Seznam bonusových vlastností veterinární kliniky:

Stát

v bonusech

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»