News

Jak si pronajmout byt v The Sims 4

Nejprve budete potřebovat rozšiřující balíček The Sims 4: For Rent. Poté bude možné stát se vlastníkem nemovitosti a postavit bydlení: mezonety, byty, řadové domy. V podstatě jakýkoli pozemek lze proměnit v pronájem nemovitosti. Ale začít od nuly je těžké. Hráč má zároveň kontrolu nad celým procesem: od návrhu až po zodpovědnost za údržbu nájemního bydlení.

A tak si stáhněte rozšíření „For Rent“ a začněte s novým uložením. Přesuňte Simíka na pozemek. Existují 3 způsoby, jak začít stavět nemovitost:

  • převést hotové bydlení
  • postavit novou budovu
  • koupit hotovou nemovitost

Samozřejmě, pokud chcete navrhnout vše od začátku, je lepší začít s prázdnou parcelou v režimu World Management, pokud chcete, aby byl Sim nájemcem nebo aby si Sim koupil dům v režimu Living.

Hráči mají možnost vyměnit pozemek za obytnou budovu k pronájmu v režimu stavět a kupovat. Chcete-li změnit typ pozemku, klikněte na ikonu domečku v horním rohu. Klikněte na „typ lokality“ a vyberte „pronájem k bydlení“. Kliknutím na ikony ozubených kol zobrazíte informace o apartmánu. Budou zde také podmínky, které musí být splněny, aby bylo bydlení vhodné k pronájmu.

Samozřejmě, abyste mohli stavět, musíte se ujistit, že na webu nejsou žádní Simíci. Opak způsobuje problémy s umístěním místností a stěn.

Bez cheatů mohou mít hráči až 6 bytů na nemovitost, s celkovým maximálním počtem nájemních jednotek na záchranu 1. Každý blok pojme až 1 Simů. Hráči musí mít koupelnu, ložnici, kuchyň. To má vliv na celkové hodnocení. Více odpadkových košů, poštovních schránek atd.

Zajímavé:  Jak pozvednout základy v The Sims 4.

Dále můžete objektům přiřadit čísla kliknutím na místnosti a výběrem názvu pronájmu z nabídky. Všechny místnosti v jednom bloku jsou zvýrazněny stejnou barvou.

Poté přidáme charakteristiky a pravidla, jejichž porušení vede k vystěhování nebo pokutám. Pravidla pobytu ve smlouvě jsou určena pomocí funkce „Vyplnit volné místo“, pokud existuje vlastnictví nemovitosti. Ve smlouvě je uvedena cena za den a doba pronájmu.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Pronajaté bydlení

Oblasti s netrvalým nájemním bydlením viz Prázdninové ubytování.

Pronajaté bydlení — typ webu uvedený v dodatku «K pronájmu!» ke hře The Sims 4. Jedná se o běžnou obytnou čtvrť, ve které lze pronajímat pokoje a celá patra postavám. Díky tomu si hráči mohou vytvořit vlastní apartmány. Bydlení lze pronajmout na jakémkoli pozemku kromě pozemků Sulani Waterfront, San Myshuno Penthouses, Vacation Worlds a Hidden Lots.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»