News

Jak si obarvit vlasy v maxis barvách The Sims 4

V The Sims 4 nemohu změnit barvu vlasů. Místo výběru barev jsou zde bílé čtverečky.

Výsledek poslední aktualizace. Zřejmě se trochu změnil kód (software) zodpovědný za výběr barvy účesu. Počkejte a stáhněte si účesy aktualizované pro novou verzi hry.

LiloraOsvícený (35062) před 5 lety

Druhý den vyšla nová aktualizace. Vše opět funguje.

Ano, stejný problém, ale za extra je zodpovědný Maxis. obsah nenese, takže není fakt, že to opraví. Jedna věc mi však pomohla. Nejprve si stáhněte program The SIMs 4 Studio, otevřete jej a nahoře vyberte záložku „Content Management“. Zde vyberete „Dávkové opravy“, „CAS“ a „Povolit CC pro náhodné“. Klikněte a počkejte, až se načte. To vám pomůže vybrat barvy pro vaše účesy. A abyste odstranili bílé čtverečky, musíte si stáhnout nejnovější verzi multisloupcového modu v CAS.

Související dotazy

Sims 4 Hair Recolors Vlastní obsah, který si zamilujete

Přebarvování vlasů Sims 4 je zábavná aktivita, kterou si můžete dopřát. Hráči mohou měnit účesy a barvy svých Simíků, aby vytvořili dokonalý vzhled jejich postavy. Existuje tolik sims 4 přebarvování vlasů, které si zamilujete. V tomto příspěvku jsme sestavili seznam nových barevných variant, které mohou vaši hru snadno přeměnit na nový vzhled, který je pro vás jedinečný!

Zajímavé:  Jak létat na koštěti v The Sims 4.

sims 4 přebarví vlasy

Vlastní obsah pro přebarvení vlasů pro The Sims 4

Sims 4 vám dává svobodu při vytváření různých barev a stylů vlasů pro vaše oblíbené postavy. Můžete si vybrat z mnoha různých barev, které vám pomohou rozvíjet osobnost nebo charakterový rys, který vám nejlépe vyhovuje. Když víte, že váš Simík bude v profesionálním prostředí, je pro vaši postavu k dispozici také spousta profesionálních účesů.

Již nějakou dobu si mnoho lidí stěžuje na nedostatek kvalitních přebarvování vlasů ve hře. Naštěstí mnoho lidí dělá své vlastní přebarvování vlasů v naději, že to změní. A teď je obrovský boom přebarvování vlasů sims 4. A mnohé z nich jsou úžasné a krásné!

V tomto článku najdete spoustu nápadů na přebarvení vlasů, díky kterým budou vaši Simíci vypadat jako úplně nový člověk, když půjdou na další rande, do práce nebo třeba jen odpočívat doma. Všechny ccs v této sekci poskytují širokou škálu účesů a barev. Měli byste se podívat a stáhnout si různé styly vlasů, které jsou součástí těchto přebarvování, abyste je mohli používat. Užívat si

HOLOGRAFICKÁ DUHOVÁ REKOLOR VLASŮ NILYN’S CIARA

přebarvení vlasů sims4 cc 1

Mnoho lidí vyzkoušelo širokou škálu možností přebarvení vlasů. Některé byly docela úspěšné, zatímco jiné prostě nedokázaly zaujmout představivostí a originalitou. Tato sofistikovaná přebarvování vlasů NILYN Ciara Hair je jedna, pro kterou se dá žít. Dodává se v sadě 6 světlých vzorníků. Nejprve uchopte síťku. Chcete-li stáhnout, přejděte na tuto stránku.

ELLI VLASY V SORBETECH REMIX

přebarvení vlasů sims4 cc 6

Tento mod si stáhly tisíce uživatelů a byl vysoce hodnocen pro svou jedinečnost. S více než 76 účesy, ze kterých si můžete vybrat, může tento mod výrazně zlepšit váš herní zážitek. Jedná se v podstatě o přebarvení vlasů Elli, které je upraveno pro děti a batolata. Na co čekáš? Získejte to z této stránky.

Zajímavé:  Jak vyrobit tvarohový koláč v The Sims 4.

LEAHLILLITH SKYLAR Účes RECOLOR

přebarvení vlasů sims4 cc 8

Přiznejme si to, některé z nejhezčích účesů pro The Sims 4 vytvořil Leahlilith. Ale co když se cítíte trochu dobrodružně a chcete obarvit vlasy svého simíka? S tímto balíčkem lze vlasy obarvit na žlutou nebo modrozelenou, aby byly spíše vzácností. Ale to není ono, k výběru dostanete také 14 dalších vzorníků. Nejprve uchopte síťku. Kliknutím sem stáhnete tento.

Křídla 0202 Přebarvit

přebarvení vlasů sims4 cc 7

Jak se způsob, jakým si lidé barví vlasy, vyvíjel, tak se vyvíjel i způsob, jakým chtějí, aby vypadaly ve hře. Nová paleta dává hráčům mnohem více možností, jak vytvořit různé účesy pro mužské i ženské simíky.

Tato přebarvování vlasů přichází s přirozenými odlesky, blond a hnědými, červenými a všemi odstíny hnědé, aby vytvořila perfektní barvu vlasů pro vašeho Simíka. 28 vzorníků barev je také perfektních pro všechny odstíny pleti. Pro instalaci navštivte tuto stránku.

Sundance přebarvuje edici Marsosims

přebarvení vlasů sims4 cc 3

The Sims 4 je známý pro své nekonečné možnosti, což vedlo k použití přebarvování vlasů, jako je tento. Existují účesy, o kterých si možná myslíte, že by bylo skvělé mít, ale prostě nemůžete najít barvu. Tato sada obsahuje 36 vzorníků, ze kterých si můžete vybrat. Nyní se již nemusíte starat o účesy našich Simíků. Neváhejte a stáhněte si ho z tohoto odkazu.

HAIR RECOLOR NIGHTCRAWLER SUGAR

přebarvení vlasů sims4 cc 5

Vzhledem k tomu, že v tomto balení je spousta přebarvovacích barev na vlasy, může být obtížné vybrat si oblíbenou. Sledujeme 59 různých stylů nočních vlasů – tmavé, blond, červené a fialové – a další barvy, které vypadají nádherně a úchvatně. Některé z nich jsou ombre, některé jsou přirozené a jiné jsou nepřirozené. Pokračujte a podívejte se na ně sami. Zde je váš odkaz ke stažení.

Zajímavé:  Kde najít poštovní schránku v The Sims 4.

Marina Hair v paletě Noodles Sorbet Remix Palette

přebarvení vlasů sims4 cc 4 1

Paleta barev použitá v tomto balíčku a to, jak ji můžete použít ve své hře, je jen další z věcí, díky kterým jsou tyto chlupy tak skvělé. Dodávají se v různých barvách, které vám pomohou vytvořit více vzhledů, aniž byste měli příliš mnoho oblečení jako jiné balíčky. Získáte 76 barev, ale potřebujete originální jedle. Být vámi, zastavili bychom to, co děláme, abychom to nainstalovali.

Sims 4 přebarví vlasy Petite Lune Recolor

přebarvení vlasů sims4 cc 9

Nemůžeme nemilovat pletené účesy, protože vypadají elegantně a neuvěřitelně. Pokud jste někdy měli možnost hrát se svými Sims 4 a vytvořit si svou vlastní jedinečnou postavu, vytvoření tohoto jedinečného účesu mohlo být na vašem seznamu vlasových cílů. Ale co kdybych vám řekl, že teď můžete tento účes vylepšit?

Myslím, že každého, kdo hraje The Sims 4, někdy napadlo: „Přál bych si, abych mohl přebarvit vlasy tohoto Simíka.“ No, zdá se, že ta myšlenka se v průběhu let formovala. Pro snadné stažení klikněte na tento odkaz.

LEAHLILLITH EVIE RECOLOR HAIRSTYLE

přebarvení vlasů sims4 cc 10

Pro Reevaly to byl dobrý den, když přebarvili oblíbený EVIE účes LEAHLILLITH pro The Sims 4. Tato nová barevná paleta je k dispozici ve 21 vzorcích pouze pro simíky, je živější a rozhodně ohromující než původní barvy. Balení obsahuje vzorníky přírodních odstínů, jako je světle popelavě hnědá, střední blond, sytě sytá kaštanově hnědá a další. Chytni to tady.

Vlastní obsah pro lesklé oči pro The Sims 4 naleznete na této stránce.

Přebarvování vlasů Sims 4 Willow + Willa Hairs

přebarvení vlasů sims4 cc 11

Simíkovy vlasy jsou důležitou součástí vzhledu postavy. Je pro ně nevyhnutelné čas od času změnit účes a ujistit se, že vypadají mladě, moderně a stylově.

Zajímavé:  Jak zvýšit úroveň mechaniky v The Sims 4.

Jedná se o přebarvení dlouhého, vlnitého a nadýchaného účesu. Je k dispozici u všech stylů pro všechny věkové kategorie (batolata až po starší). Kolekce obsahuje 76 barev, díky čemuž je tento účes ideální pro každou příležitost. Klikněte zde pro stažení.

Podívejte se na sbírku těch nejlepších piercingů pro The Sims 4 zde.

Tvůrci vlastního obsahu pro The Sims 4 přinášejí přebarvení vlasů, které se nám určitě líbí. Od krátkých moderních bobových střihů až po dlouhé, objemově plné vlny a vše mezi tím. Doufáme, že vás tento seznam přebarvení vlasů Sims 4 bavil. Nezapomeňte navštívit původní příspěvek pro sbírku vlastních účesů pro The Sims 4. A jako vždy se neváhejte zastavit u našich příspěvků o souvisejících tématech níže. Užívat si!

Související Obsah

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»