News

Jak sebrat zvíře někoho jiného v The Sims 4

Pokračování oblíbené série simulátorů života, kde celá hratelnost závisí čistě na vaší fantazii. Vytvořte jedinečné postavy, umístěte je do různých měst a postavte si domy svých snů.

Ve čtvrté části hry byl výrazně přepracován editor tvorby Simíků a přidány nové funkce. Nyní je chování vašich postav přímo ovlivněno jejich emočním stavem. Zachmuřený Simík si užije deštivé počasí a samotu, zatímco veselý a veselý Simík bude usilovat o nové známosti a dobrodružství. Vyberte si své postavy moudře. Vzhled svého Simíka můžete také detailně upravit – svaly, tuk, pohlaví.

Po vytvoření postavy ji můžete umístit na kterékoli z dostupných herních míst. Každé město má své jedinečné rysy a příležitosti. Můžete si koupit prázdný pozemek a postavit dům od nuly s využitím nových možností — rotace místností, změna výšky stropu, protahovací místnosti. Nebo si pořiďte hotový dům se všemi potřebnými spotřebiči a nábytkem v souladu s vaším rozpočtem.

Chcete-li svým Simíkům pomoci dovolit si drahé nákupy a odemknout speciální předměty, pošlete je do práce, rozvíjejte dovednosti a posouvejte se v kariéře. Nezapomeňte svým postavám dopřát dovolenou – posílejte je na cesty po městech nebo na skutečně exotické výlety. Vezměte s sebou své mazlíčky – kočky, psy a další zvířata, která lze také vytvořit v editoru.

Operační systém: Windows 64 10-bit
Procesor: Intel Core i3-3220 @ 3.3 GHz (2 jádra, 4 vlákna) / AMD Ryzen 3 1200 @ 3.1 GHz (4 jádra)
Grafická karta: NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500
Paměť: 4 GB
Místo na disku: 26 GB
Připojení k internetu: širokopásmové
DirectX: 11.0

Zajímavé:  Jak zobrazit galerii v The Sims 4.

Operační systém: Windows 64 10-bit
Procesor: Intel Core i5 (4 jádra) / AMD Ryzen 5
Grafická karta: NVIDIA GTX 650 / AMD Radeon HD 7750 s 1 GB video paměti
Paměť: 8 GB
Místo na disku: 51 GB
Připojení k internetu: širokopásmové
DirectX: 11.0

Cheat kódy pro The Sims 4 – Kočky a psi

Kdo z nás by nemiloval psy a kočky? Kdo by nechtěl žít se čtyřnohým kamarádem? Každý má rád zvířata a získat nějaké v The Sims 4 je skvělou přípravou na adopci nebo koupi domácího mazlíčka v reálném životě.

Váš čtyřnohý přítel může být nejneobvyklejší a jedinečný! Postavy mazlíčků dokážou snadno kombinovat protiklady a některé jejich zvyky nás překvapí.

Pro snazší interakci s domácími mazlíčky existují speciální kódy, pomocí kterých můžete zpestřit hru a zbavit se rutiny.

Vezměte prosím na vědomí: K zadávání kódů musíte použít konzolu. Otevírá se současným stisknutím kláves Ctrl + Shift + C. Před použitím níže uvedených kódů nezapomeňte zadat kód vývojáře: testy jsou pravdivé.

Cheaty The Sims 4 - Kočky a psi

Dovednosti a školení veterináře

Dovednosti a školení veterináře vám mohou život s vaším zvířetem značně usnadnit. A abyste neztráceli hodiny hraním na jejich zvládnutí, můžete použít níže uvedené kódy. Vaše postava tak ušetří čas a získá užitečné dovednosti.

Chcete-li nastavit požadovanou úroveň dovedností, nejprve zadejte vývojářský kód — testingcheats truea poté kód z tabulky níže. Nezapomeňte na konec kódu přidat požadovanou úroveň.

Maximální úroveň dovedností je 10.

Kód popis
stats.set_skill_level Major_Vet Dovednost veterinárního lékaře
stats.set_skill_level skill_Dog Školení dovedností

Cheaty The Sims 4 - Kočky a psi

Charakteristické znaky

Jsou postavy, se kterými se zvířata chovají s velkou láskou. A pokud chcete, aby váš Simík byl právě takový, stačí použít níže uvedený kód. Budete se divit, ale s povahovým rysem „Přitahuje zvířata“ se interakce se čtyřnohými přáteli dostane na vyšší úroveň.

Zajímavé:  Jak najít učebnici na domácí úkoly v The Sims 4.
Kód popis
traits.equip_trait Přitažlivost Přitahuje zvířata — Vztahy se zvířaty začínají ve velkém

Cheaty The Sims 4 - Kočky a psi

Bonusy veterinární kliniky

The Sims 4 je hra, která otevírá spoustu možností. Zde si můžete otevřít svůj vlastní podnik bez jakýchkoli potíží. A s doplňkem „Pets“ se veterinární klinika může stát způsobem, jak vydělat peníze.

Pro veterinární kliniku existují speciální kódy, se kterými si zjednodušíte hru a rychleji vyděláte peníze. Chcete-li růst zrychleným tempem, můžete jednoduše použít jeden z nich.

Kód popis
bucks.unlock_perk AdditionalVet_1 true Další veterinář č. 1 – poskytuje možnost najmout dalšího veterináře v okně náboru.
bucks.unlock_perk SupplyQuality pravda Unlock Veterinary Supplies Quality – Umožňuje nastavit kvalitu veterinárních materiálů. Tímto způsobem je můžete zlevnit a zdražit.
bucks.unlock_perk MoreCustomers true Veterinary Flow – Dočasně zvýší počet pacientů, kteří navštíví vaši kliniku.
bucks.unlock_perk LengthenImpatienceTimeout true Pacienti Pacienti – Majitelé domácích mazlíčků snadněji zapůsobí na rychlou obsluhu a je méně pravděpodobné, že se rozzlobí, když je služba pomalá.
bucks.unlock_perk AdditionalVet_2 true Další veterinář č. 2 – poskytuje možnost najmout dalšího veterináře v okně náboru. Chcete-li zakoupit, musíte mít výhodu „Další veterinární lékař #1“.
bucks.unlock_perk InspirationalSpeechSociální pravda Inspirativní řeč – Odemkne interakci Inspirativní řeč, kterou lze použít k inspiraci vašich pracovníků.
bucks.unlock_perk LowerEmployeeTrainingCost true Menší výdaje na školení zaměstnanců – Snižuje náklady na školení zaměstnanců.
bucks.unlock_perk LowerChanceBadEvents_Malá pravda Dobře spravováno – Snižuje šanci na špatné události na veterinární klinice, když je Simík pryč.
bucks.unlock_perk ReducePetStress true Snížení stresu domácích mazlíčků – zpomaluje nárůst úrovně stresu domácích zvířat během veterinárních procedur.
bucks.unlock_perk UnlockCASItem true Vet Coat – Odemyká pro vaše Simíky další laboratorní plášť.
Zajímavé:  Jak udělat nábytek vyšší v The Sims 4.

[section label=”Pet’s needs” anchor=”potrebnosti”]

Potřeby pro domácí mazlíčky

Není pochyb o tom, že zvířata mají také potřeby, které musí být „uspokojeny“. Ale někdy to může během hry rušit a rozptylovat. Řekněme, že jste zaneprázdněni rozvojem podnikání. A co tvůj čtyřnohý kamarád?

Použijte níže uvedené funkce, abyste splnili potřeby svého mazlíčka.

Chcete-li zvýšit všechny potřeby a udělat svého mazlíčka šťastným, zadejte nejprve skutečný kód testingcheats, poté podržte klávesu Shift a klikněte na zvíře. Vyberte „Cheat code for need > Make happy“, tam můžete také zcela deaktivovat potřeby domácího mazlíčka výběrem „Zakázat oslabení potřeb“.

Cheaty The Sims 4 - Kočky a psi

Zabijte domácího mazlíčka

Všichni můžeme dělat chyby. Možná jste psa nebo kočku vůbec nechtěli. V The Sims 4 ji ale nebudete moci dát přátelům. Existuje pouze jedna cesta ven — zabít mazlíčka pomocí kódů.

Nejprve musíte získat ID vašeho domácího mazlíčka. Chcete-li to provést, zadejte následující kód: sims.get_sim_id_by_name , například: sims.get_sim_id_by_name Gisi DeSilva.

Po zadání se objeví řádek s „má sim id“ všechna čísla za středníkem se nám budou hodit později.

Nezavírejte konzoli a okamžitě zadejte následující kód: traits.equip_trait Ghost_OldAge , v našem případě to vypadá například takto: traits.equip_trait Ghost_OldAge 680050716084536167.

Po zadání tohoto kódu se z vašeho mazlíčka okamžitě stane duch.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»