News

Jak se zúčastnit konkurzu na The Sims 4

Kariéra herce, dramatický kroužek a herecké schopnosti

Odhalte herecký talent své postavy a podmante si celý svět – hrajte v reklamách a filmech, zdokonalujte své dovednosti, schovávejte se před paparazzi nebo jim pózujte, buďte shovívaví ke svým fanouškům, protože vám píší tak dojemné dopisy. Dosáhněte úspěchu – získejte svou hvězdu na Starlight Boulevard a vyhrajte prestižní filmovou cenu!

Herecká kariéra začíná výběrem agentury, která bude zastupovat vašeho Simíka. Do úrovně kariéry 4 jsou Simíkovi k dispozici dvě herecké agentury – „Extras at a Party“ a „AI“. Od kariérního stupně 4 jsou k dispozici další dvě agentury – Baldy Atfield Actor Base a Congeniality. Agenturu lze kdykoliv změnit.
Práce má flexibilní rozvrh, postava potřebuje chodit na konkurzy nabízené agenturou, plnit úkoly na rozvoj dovedností, zkoušet nebo předvádět pouliční představení za tipy. Simík bude zpočátku hrát v levných reklamách nebo získá vedlejší role. Rozvíjením potřebných dovedností, rostoucími hereckými schopnostmi a dokonce i dobrou pověstí si váš Simík postupně vybuduje úspěšnou kariéru a posune se k hraní hlavních rolí v blockbusterech a konkurzy se stanou minulostí.
1. Nejmenovaný navíc: 640 $.
Váš Simík může chodit na konkurzy, a pokud bude mít štěstí, získat role v reklamách. Dostupný poslech: Mu-u-music, Reklama „Salty Foam“, Cosmobot, Clinical Life.
2. Extra herec: 640 $, bonus 200 $.
Sim má docela dobrou pověst a může hrát role doručovatele kávy, spolužáka #7 a další menší role, které nakonec vystřídají CG nebo roboti. Takový je život komparzistů. Simík musí pokračovat ve zdokonalování svých hereckých dovedností a trpělivě čekat, až si ho všimnou. Nové konkurzy: Vladislavovo železářství. Nové funkce: scéna a kostým „Vesmírné příšery“.
3. Reklamní zástupce: 1755 250 USD, bonus XNUMX USD.
Sim prokázal, že je nejlepší. Stal se reklamním zástupcem. Jeho manažer bude rozesílat další pozvánky na konkurzy do denních televizních pořadů, což mu pomůže pokročit v jeho kariéře.
Nové konkurzy: Na bloku, Divoký plamen. Nové funkce: Scéna Family House, Turistická dobrodružství.
4. Hostující hvězda: 1755 $, bonus 350 $.
Když denní televizní program ztratí sledovanost, přinese hvězdu. A tentokrát se této pocty dostane váš Simík. Jeho talent, herectví a sláva pomohou vrátit programu jeho dřívější popularitu.
Jeho hereckých schopností si všimly agentury Baldy Atfield Actor Database a Congeniality. Simík se může přestěhovat do nové agentury nebo zůstat v té stávající. Chcete-li přepnout, vyberte v nabídce telefonu novou agenturu. Nové hry: Stvoření z Purpurového lesa, Tolstopjatkovo dětství, Dobrodružství u Mrtvého moře. Nové funkce: kostýmy pirátů, kostýmy francouzského soudu, kormidlo pirátské lodi, scéna „Pirátská loď“.
5. Herec ve vedlejší roli: 4010 $, bonus 400 $.
Herec ve vedlejší roli je neopěvovaný hrdina ve stínu každé hvězdy na cestě za Starlight Award. A teď se Simík stal takovým hrdinou. Nové hry: Pýcha a nádhera, Poslední město západu, Detektiv Zach Law, Pohled do srdce, ZMB. Apokalypsa. Nové funkce: Policejní akční scéna, Nemocniční scéna.
6. Hvězda televizního seriálu: 4010 $, bonus 600 $.
Někdy je snazší stát se celebritou v televizi než na velké obrazovce. Zde vládne hvězda seriálu. Sim už své jméno přidal na seznam skvělých herců. Nové funkce: Kostýmy a scéna „Konec světa“.
7. Vycházející hvězda: 4010 $, bonus 800 $.
Sim je vycházející hvězda! Jeho jméno nikdy neopustí rty manažerů, kteří hledají herce pro role v reklamách i filmech. Jeho výběr nových výkonů určí, zda jeho hvězda bude zářit i nadále, nebo rychle pohasne. Nové funkce: Západní scéna, Viktoriánská scéna.
8. Čestný herec: 9800 $, bonus 1200 $.
Falešné slzy, rozmanité kostýmy a částečná slepota kvůli příliš jasným reflektorům — to vše bylo nedílnou součástí kariérního růstu. Simík se stává čestným hercem a může se zúčastnit konkurzu na ty nejtěžší role. Nové hry: Treasures of Grubville, Čaj a zrada, Šerif z Alfa Centauri, Melody of the City, Turnaj cti, Kapitán Sigma, Přistání na Olympu. Nové funkce: Středověké kostýmy, Kostým stvoření, Kostým mimozemšťanů, Středověká dobrodružná scéna.
9. Superstar: 9800 $, bonus 1500 $.
Superstar! Simík je známý po celém městě a dostává více peněz za jakoukoli reklamu. Když podepíše smlouvu, projekt se okamžitě stane letním vrcholem. Nové funkce: scéna „City Street“, scéna „Romantická zahrada“.
10. Cinema Legend: 9800 $, bonus 1800 $.
Sim zůstane navždy v historii kinematografie. Jeho projekty budou studovat studenti filmových institutů po mnoho dalších desetiletí. Jeho talentované výrazy obličeje při předávání složitých emocí se budou učit začínající herci po celém světě. Simík si navíc vydělá spoustu peněz. Nové funkce: Kostýmy superhrdinů, Kostýmy sci-fi, Jeviště ústředí superhrdinů.

Zajímavé:  Jak změnit jazyk v The Sims 4 Seasons.

Překvapivě se herecké dovednosti v The Sims 4 lze naučit prostřednictvím knih:
— Herecké schopnosti. Svazek 1. Charakteristický hrdinové
— Herecké schopnosti. Hlasitost 2. Hlas
— Herecké schopnosti. Svazek 3. Drama

Mnohem zajímavější je však ovládnout herecké umění přes profesi herce. Dovednost má 10 úrovní:
Úroveň 1: S novou hereckou dovedností se postava může naučit vžít se do postavy pomocí zrcadla nebo mikrofonu
Úroveň 2: postava má dostatek dovedností, aby se naučila vžít se do charakteru s jinou postavou. Postava může také plakat na požádání.
Úroveň 3: postava nyní ví, jak zahrát romantickou scénu s jinou postavou. Hraním o tipy můžete získat další příjem. Postava může také tuto dovednost použít, aby se vyhnula nepříjemným rozhovorům.
Úroveň 4: postava získá přístup k zrcadlu „Herečka“ a nyní bude moci své herecké schopnosti zlepšovat mnohem rychleji.
Úroveň 5: postava nyní může hrát scény z muzikálů.
Úroveň 6: postava nyní může hrát akční scény. Může také předstírat, že se nenudí, aby se sám vyhnul nudě, nebo se vyhnout nudné konverzaci, aby pomohl všem ostatním vyhnout se nudě.
Úroveň 7: postava nyní může hrát scény z hororových filmů. Dokáže se také vyhnout nepříjemnému rozhovoru po jakémkoli chybném kroku
Úroveň 8: postava nyní může předvádět sci-fi scény a představení bude jistě mimo tento svět. Získá také přístup k „#elementárnímu“ mikrofonnímu stojanu, který je lepší než jiné mikrofony, protože vám pomůže zvládnout herecké dovednosti.
Úroveň 9: postava nyní může provádět komediální scény. Pokud vtipy nefungují, může předstírat, že se nestydí, a vyhnout se tomu, aby se necítil trapně.
Úroveň 10: postava ovládá herecké umění k dokonalosti. Nyní může provádět dramatické scény. Získá také přístup ke zlaté bundě a kalhotám, aby se v nich mohl pochlubit.

Zajímavé:  Jak se dostat do laboratoře Sims 4.

V doplňku Path to Glory mají nyní děti nový druh mimoškolní aktivity — dramatický kroužek. Na lekce se můžete přihlásit telefonicky. Výuka probíhá denně od 15.30:17.30 do XNUMX:XNUMX. Aby mohl mladý Simík pokročit ve zvoleném oboru, musí rozvinout kreativitu, kouzla a herecké dovednosti a také plnit každodenní úkoly – naučit se vžít se do postavy, naučit se nové texty nebo zvládnout jevištní umění.
V dramatickém klubu jsou k dispozici celkem 4 úrovně (a pouze 3 z nich jsou pro děti):
Úroveň 1: Jevištní debutant. Podmínky: zvyšte svou kreativitu na úroveň 2, zvyšte svou dovednost kouzla na úroveň 2.
Úroveň 2: Přecpané skripty. Podmínky: zvýšit kreativitu na úroveň 4, zvýšit herní dovednosti na úroveň 2.
Úroveň 3: Pragmatický umělec. Podmínky: Zvyšte své herecké schopnosti na úroveň 3.
Úroveň 4: Junior umělec.
Každý pátek se v dramatickém klubu koná reportážní představení, kterého se mohou zúčastnit rodinní příslušníci mladého talentu. Chcete-li jít na představení, musíte kliknout na Simíka a vybrat možnost Navštívit představení dramatického klubu. Za úspěšný výkon může váš Simík získat speciální odměnu (po výkonu musíte zkontrolovat zavazadla své rodiny).

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»