News

Jak se zbavit posedlosti Sims 4

Spory mohou dočasně nechat vašeho Simíka bezbranného a také zasahují do jiných částí hry, jako je zamezení plného přístupu do laboratoře. Poté, co spory přestanou ovlivňovat postavu, získá nepříliš dobrou vlastnost zvanou Infected.

Abyste se vyhnuli posedlosti, musíte si zakoupit sporový filtr. Můžete to udělat takto: když potkáte vojáka, potěšte ho penězi (částka je 750 simeleonů), pošle vám filtr poštou.

Simík bude také potřebovat oblek s nebezpečnými materiály, který lze zakoupit za 1000 Simeleonů.

Simík si musí obléknout oblek a také použít filtr, to mu pomůže zbavit se spór a vyhnout se posednutí.

Jak se zbavit posedlosti v Sims 4: základní techniky

Chcete-li se zbavit posedlosti ve hře Sims 4, nutné provést několik klíčových kroků. Jedním z nich je hledání obleku pro nebezpečné předmětů и filtr, která zajistí potřebnou ochranu vašeho Simíka. Tyto předměty lze získat, když budete postupovat příběhovou linií.

Přejděte do sekce, která vás zajímá, výběrem příslušného odkazu:

Jak se zbavit posedlosti

Jak odstranit charakterový rys

Jak se zbavit ducha

Jak odstranit vztek

Jak odstranit Moodlets

Užitečné tipy a závěry

Kromě toho budete muset aktivně mluvit s ostatními Simíky, abyste pochopili, jak jsou v nebezpečí od vašeho posedlého Simíka. Měli byste také věnovat pozornost známkám posedlosti, jako jsou podivné zvuky nebo akce, které váš Simík začne vykazovat. Kromě toho stojí za to věnovat pozornost úrovni vztahu vašeho Simíka k posedlému. Čím blíže se přiblíží, tím větší je šance, že bude váš Sim posedlý. Pokuste se omezit kontakt mezi nimi a rozvíjet vztahy s ostatními Simíky Zbavit se posedlosti v The Sims vyžaduje čas, úsilí a péči. Sledujte děj, sledujte chování svého Simíka a pomozte mu bránit se. Jedině tak se můžete této nechtěné funkce ve hře zbavit.

Obsession in Sims 4: popis a charakteristika

Držení je představeno jako emoce v The Sims 4 v balíčku hry StrangerVille. Postavy tuto emoci vždy pocítí, když získají emoci Possessed, která přiděluje 7 548 431+ bodů držení a potlačuje jakékoli jiné emoce.

Zajímavé:  Jak změnit nastavení na černobílé v The Sims 4.

Jak vypnout zápletku ve StrangerVille

Pokud si chcete hraní StrangerVille užít bez procházení příběhem, můžete použít speciální kód pro 4. akt, který deaktivuje příběh a umožní vám užít si hru bez dalších podivností.

Jak přimět Simíky viset

Pokud váš Simík během aktivity zamrzne a chcete jej vrátit do aktivního stavu, můžete použít konzolový příkaz „resetSim“ a jméno zmrazené postavy. Po zadání tohoto příkazu zmrzlý Sim zmizí a objeví se někde na okraji města připravený na nová dobrodružství.

Jak vypnout potřeby Simíků

Chcete-li zakázat potřeby Simíků, musíte otevřít konzolu, zadat příkaz „Testingcheats true“, podržet tlačítko Shift a kliknout na postavu. Poté byste měli vybrat možnost „potřebovat cheat“ a vybrat „zakázat potřebu easing“.

Užitečné tipy a závěry

  • Ve hře Sims 4 existuje mnoho kódy и týmy, které vám umožňují spravovat různé aspekty herního života.
  • Prozkoumejte vlastnosti každého z nich týmyabyste je využili na maximum efektivně a bezpečné pro hru.
  • Před použitím si hru nezapomeňte uložit kódyaby nedošlo ke ztrátě postupu.
  • Použití cheatů může změnit hru proces a snížit potěšení ze hry, tak použijte je pečlivě a zodpovědně.

В závěr, pochopení vlastností hry proces a efektivní využití týmy a kódy vám umožní užít si hraní The Sims 4, minimalizace možné problémy posedle, spiknutí a potřeby postav.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»