News

Jak se zabavit v The Sims 4

25 zábavných věcí, které můžete v The Sims 4 dělat, pokud se nudíte

Jako někoho, kdo hraje The Sims od roku 2000, je docela snadné se u hry čas od času nudit. Dokonce i hráči, kteří právě začali hrát s The Sims 4, mi neustále říkají, že se nudí a hledají nové způsoby hraní.

Naštěstí je The Sims sandboxová hra, která nemá žádný konečný bod ani skutečné cíle, které musíte splnit, takže existují doslova tisíce způsobů, jak hrát hru. Pokud vás hra v poslední době omrzela, zde je spousta zábavných věcí, které můžete v The Sims 4 dělat, a doufejme, že vaši hru zamíchají.

1. Zkuste předem stanovený příběh

Jednou z největších věcí, která může hráčům zabránit v tom, aby se při hraní hry skutečně bavili, je zvyk hrát znovu a znovu přesně stejnou rodinu. Spustíme hru, vytvoříme simíka a vytvoříme stejnou tradiční rodinu se dvěma rodiči a dvěma dětmi a hrajeme si jejich životy, ale po desátém to může být extrémně nudné.

Způsob, jak přerušit tento cyklus, je chytit se příběhu, který někdo jiný vytvořeno tak, aby zcela promíchalo vaši hru. Existují tisíce dějových linií, které můžete sledovat, pokud nějakou hledáte, včetně věcí, jako je úmrtí rodiče, když jsou děti malé, a jejich výchova jako osamělý rodič, mít jednoho rodiče, který adoptuje děti, a další.

Zajímavé:  Jak ovládat emoce v The Sims 4.

Můžete se podívat na toto video, které obsahuje několik skvělých nápadů na příběh, nebo se můžete podívat zlé příběhy to dodá vaší hře trochu chaosu, popř velkoobchodní příběhy pokud máte rádi rodinnou hru.

Používání galerijních rodin je také skvělé, protože ostatní hráči budou používat k vytvoření sim předmětů, kterých jste se možná nikdy nedotkli, což dává postavám, které budete hrát, jinou atmosféru. Můžete také najít rodiny, které mají jiné rodinné struktury, než se kterými byste si normálně hráli, jako jsou prarodiče, tety a strýcové nebo nevlastní rodiče.

3. Zkuste výzvu

Jedním z mých absolutně nejoblíbenějších způsobů, jak zaměnit způsob, jakým hraji The Sims 4, je vyzkoušet různé výzvy. Existují desítky zábavných výzev, které můžete vyzkoušet, od rodinné hry jako starší výzvy až po chaotické/zlé hry, jako je výzva pro černou vdovu. Tyto výzvy přidávají vaší hře tolik, protože vás mohou přimět spustit hru a hrát si s jejími částmi, kterých se možná nikdy nedotknete.

Existují skutečně desítky možností, ze kterých si můžete vybrat, které vás všechny zavedou různými směry ve hře a otevřou vás lásce k těmto rozkošným postavičkám.

5. Přidejte nový mod

Pokud hrajete na konzoli, omlouvám se, ale mody jsou nejlepší způsob, jak úplně zamíchat The Sims 4. Existují desítky neuvěřitelných hráčů, kteří vytvářejí mody, které dodávají hře hloubku nebo přidávají hratelnost, kterou by EA nikdy nemohla přidat (např. extrémní násilí). Ty mohou skutečně zamíchat způsob hraní hry a mohou přidat věci jako:

  • nové kariéry
  • nové aspirace
  • nové vlastnosti
  • nová hratelnost
  • a mnohem víc

Pokud hledáte nové mody, které byste přidali do své sbírky, abyste změnili svou hru, měli byste podívejte se na tento článek o 100 modech pro hru že to musíte zkusit!

Zajímavé:  Jak podojit krávu v The Sims 4.

6. Dělejte Townie Makeovers

I když se EA opravdu hodně snaží vytvářet zajímavé postavy, někdy se prostě míjejí účinkem. Je tolik legrace, když proměníte každou postavu ve hře, včetně možná změny jejich vlastností a aspirací, aby byla zajímavější a umožnila vám používat každý balíček, který máte.

Vítejte v Průvodce Ultimate Sims, my jsme nejlepší zdroj pro objevování více o The Sims!

Jmenuji se Taylor, zakladatel tohoto webu a autor Neoficiální kuchařka Sims. Hraji The Sims od roku 2000 a miluji tuto hru natolik, že jsem ji proměnil ve svou kariéru!

Kreslený obrázek osoby s hnědými vlasy, modrýma očima a brýlemi. Mají na sobě černou košili s vrstveným náhrdelníkem a růžový svetr.

Ahoj! Rád vás poznávám!

Od 2019 Pracoval jsem na této webové stránce, abych pomohl hráčům sims vytěžit ze své hry maximum a co nejlépe se bavit při hraní The Sims 4. posedlý s touto hrou a byly po desetiletí a rády se o ně podělily lásko ze hry s vámi všemi.

© 2022: PRŮVODCI ULTIMATE SIMS

Tato webová stránka není oficiálně spojena s Electronic Arts nebo The Sims 4. Jsme fanouškovská stránka, která poskytuje informace a sbírky pro hráče.

© 2024 Průvodce Ultimate Sims

Doba hraní: 7 nejlepších výzev v The Sims 4

Stále se nudíte ve své oblíbené hře? Nevadí, jsem připraven vám dát pár nápadů, jak si zpestřit hru v Sims 4. Minule jsem vám řekl o skvělých modech a dnes jsem si připravil ty nejlepší výzvy. Jste připraveni otestovat nejen své nervy, ale i své oblíbené postavy? Tak jdeme. ‍

baby boom

Někdy je těžké udržet přehled o jediném miminku v rodině. Jaký život čeká Simíka, když mu na hlavu spadne sedm batolat najednou? Pravidla této výzvy jsou jednoduchá:

  1. Vytvoříte si vychovatele Simíka (pohlaví a věk nejsou důležité). Jedno upozornění, vychovatel nemůže být upír, kouzelník nebo mořská panna;
  2. Subjekt by neměl mít rodinný vztah s žádným dítětem;
  3. Přidáte 7 batolat do rodiny;
  4. A pokusíte se shromáždit co nejvíce úspěchů, abyste vychovali chytré a rozumné děti, aniž byste se uchýlili k jakýmkoli modům, s výjimkou Motherlode (na začátku postavit velký dům).
Zajímavé:  Jak psát cheaty v The Sims 4.

Dokud nás smrt nerozdělí

Váš Sim žil šťastný život, potkal svou spřízněnou duši a dokonce se oženil. Ale smůla, láska mého života náhle umírá. Co má teď ubohý, zarmoucený Simík dělat? Samozřejmě hledejte náhradu. a tady hra začíná. Vaším úkolem je propojit osud hlavního hrdiny s co největším počtem obyvatel města nebo NPC. A přežít je všechny, snažit se najít „ideálního“ partnera a „náhodou“ poslat toho nudného současného na onen svět.

  1. Vytvoříte si mladého Simíka (nebo Simíka) s libovolnými vlastnostmi a vzhledem. Ale znovu, nemůžete hrát za upíra a mořskou pannu;
  2. Vytvoříte mu partnera a poté zavoláte svého kostnatého přítele, aby odvedl vaši druhou polovinu na onen svět;
  3. Trpíte, ale koupíte hodně v jakémkoli městě a přestěhujete se tam se svou vdovou/vdovou;
  4. Začnete trýznit nové vyvolené své nešťastné postavy: Vyberte si sami, jak může nová „láska“ vašeho Simíka zemřít. Ale je tu několik možností: od úrazu elektrickým proudem, utonutí, upálení v ohni, umírání hlady, stářím, přepětím, může ho sežrat kráva nebo se přehřát v sauně (v setu Lázeňský den). Nechte se otrávit nigiri s fugu (v doplňku City Living), zemřete na sluneční světlo (v sadě Vampires) nebo na horečku (v katalogu Můj první mazlíček). Zemře na jed (v sadě Jungle Adventure), přehřátí (v rozšíření Seasons), podchlazení (v rozšíření Seasons) nebo na mateřskou rostlinu (v sadě StrangerVille). Nebo dokonce z přebytečného magického náboje (v sadě World of Magic)!

Kódy a hacky jsou zakázány! Dále zakázáno: elixír mládí a jakýkoli analog, ambrózie a přání dobře. Nemůžete použít květinu smrti a prosit postavu. A pamatujte, že v celé hře může být pouze jedno těhotenství.

Zajímavé:  Jak vyzvat upíra na souboj The Sims 4.

Žebrák upír

I zlí duchové sní o dědicích! Takže tady je nápad na novou výzvu s tesáky. Musíte vytvořit jednoho upíra rodiče a donutit ho, aby vychovával dítě (nebo několik, chcete-li) od narození do dospělosti, aniž by bylo dítě odebráno sociálními pracovníky. A to může být těžší, než si myslíte, protože upíři se bojí denního světla a děti musí v noci spát. Hlavní pravidla:

  1. Váš Simík musí být zpočátku obyčejný člověk, to znamená, že se z něj musí stát pijavec krve;
  2. Po přestěhování do domu/bytu použijte cheaty na testování kódu a poté peníze na kód ke snížení rodinného rozpočtu na 500 simoleonů;
  3. Jakmile se postava stane upírem, nechte ji otěhotnět (může to být naprosto jakýkoli partner nebo dokonce únos mimozemšťany);
  4. Během výzvy musí hrdina/hrdinka plně rozvinout dovednost upírství (15 úrovní) a také dosáhnout nejvyšší upírské hodnosti;
  5. S miminkem je to stejné – musíte ho rozvíjet co nejnadanější a zlepšovat všechny dovednosti, na které můžete a máte čas, dokud batole nevyroste;
  6. Upír musí trávit každý pracovní den mimo domov;
  7. Do losu nemůžete přidat další Simíky: pouze upíra a jeho děti;
  8. Stejně jako nemůžete dát upírům život zjednodušující buffy a dovednosti.

Vlastní pekárna

Různí Simíci mají své vlastní sny. Například jste chtěli mít svou vlastní pekárnu, abyste mohli každý den potěšit obyvatele města lahodným a čerstvým pečivem. Proč ne? Jen vás předem varujte, toto je výzva pro skutečné workoholické Simíky! Takže pravidla:

  1. Spustit novou hru;
  2. Nechte Simíkovi přesně 7500 Simoleonů;
  3. Kupte si jediný prázdný pozemek v Magnolia, velikost 30×20;
  4. Během celé výzvy musí postava bydlet v pekárně;
  5. Buďte co největší a zbohatněte.
Zajímavé:  Jak zaznamenat rybolov v The Sims 4.

Nechte hru zapnutou na týden hraní

Populární v poslední době díky své jednoduché výzvě. Uložíte, spustíte hru se svou oblíbenou rodinou a nahrajete si třeba hodinu reálného času. Trik spočívá v tom, že zkontrolujete, co vaši Simíci budou dělat bez vašeho dohledu. Můžete si uklidit byt, udělat domácí úkoly, nebo se dokonce jít projít, a hra bude stále pokračovat. Pak se vraťte a podívejte se, co se stalo s vašimi postavami a zda jsou vůbec naživu.

Bez domova

Stejně jako ve skutečném životě se vašemu Simíkovi může stát cokoli. Neštěstí, které vám padne na hlavu, je například to, že se váš Simík stal bezdomovcem! Myslím, že už tušíte, o čem bude samotná výzva. A pokud chcete, můžete si hru okamžitě zkomplikovat a „zbankrotovat“ Simíka, kterého hrajete už dlouho. Tak:

  1. Přesuňte Simíka na nejmenší kousek země, nejprve jej vyčistěte a odstraňte vše, co by mohlo hlavnímu hrdinovi nějak usnadnit život;
  2. Pomocí peněžního kódu (funguje po zadání testovacích cheatů na vývojářský kód do příkazového řádku) snižte svůj rodinný rozpočet na 100 simoleonů;
  3. PŘEŽÍT.

Ano, je to tak jednoduché a těžké zároveň. Už si umíte představit, že se budete muset od základu zdokonalovat v zahradnictví a rybaření, pěstovat a prodávat ovoce/zeleninu a šetřit si na spacák nebo stan?

Výzva bude považována za splněnou, pokud vaše postava nezemře, bude schopna vydělat dostatek peněz a přestěhovat se do normálního bytu nebo domu. Je také zakázáno umístit Simíky se svým „bezdomovcem“, vzít si ho předem a používat jakékoli kódy nebo hacky.

Rodokmen domácích mazlíčků

Pokud jste expert na Sims 4, víte, jak hrát Dynasty, alespoň zhruba. To je, když pokračujete v rodokmenu svých oblíbených postav. To znamená, že kdysi dávno žili Bella a Mortimer Gothové — první generace. Měli syna — dědice rodu Goth ve druhé generaci. Syn se oženil a přestěhoval, měl děti — to je již třetí generace. A tak dále. Zkušení hráči věří, že správná dynastie by měla být alespoň 10 generací. A pokud je s lidmi vše jasné, co takhle zařídit takovou dynastii pro vaše mazlíčky? Je slabé, aby se pra-pra-pravnoučata vaší dynastie simáků starala o pra-pra-pravnoučata například kočičí dynastie?

Zajímavé:  Jak otevřít 4 místa v džungli v The Sims.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»