News

Jak se připojit ke knihovně v Sims 4

Univerzity v Minecraftu a knihovny v Sims: kde hledat své oblíbené instituce během karantény?

Od 18. března jsou na příkaz starosty města uzavřeny všechny moskevské knihovny, muzea a divadla. Karanténa nutila lidi zůstat doma a připravila je o možnost navštěvovat oblíbené podniky. Do útoku se dostaly jak kulturní instituce, tak vzdělávací instituce, restaurace, kavárny a stadiony.

Stále je však možné využívat některé služby uzavřených organizací online. Moskevská muzea vám nabízejí virtuální prohlídku přímo z domova a poslech jejich přednášek na kanálech YouTube. Většina knih ve velkých moskevských knihovnách je k dispozici v elektronické podobě. Některá zařízení šla ještě dál a dala lidem možnost je navštívit prostřednictvím herních platforem.

Knihovna #143 a Sims 4

Pracovníci Knihovny č. 143 vytvořili alternativní verzi své budovy ve známé hře Sims 4. Ke stažení souboru se samotnou strukturou podle tvůrců nepotřebujete žádné herní doplňky, ale pouze samotnou základní hru a 186 KB volné paměti na vašem počítači.

Stažení a zahájení používání knihovny je poměrně jednoduché. Je potřeba nainstalovat hru, stáhnout archiv se souborem, rozbalit a přidat samotný soubor na cestu určenou tvůrci. Pro každý případ autoři doporučují sledovat na YouTube krátké pokyny k instalaci budov v The Sims. Budova hry se nazývá „Knihový dům“. Pracovníci knihovny zvou všechny své návštěvníky, aby experimentovali a vytvářeli své vlastní verze knihoven v The Sims.

Co je Sims 4 a s čím ji jíte?

Pokud jste nikdy nevytvářeli vtipné malé lidi se zelenými diamanty nad hlavou, nyní je čas to zkusit. The Sims existuje již 20 let a má čtyři hlavní tituly a také mnoho rozšíření. Hra se celkem snadno učí a má svobodný svět bez jakékoliv zápletky. Hlavní cíl: vytvořit postavu nebo rodinu najednou a jen žít.

Zajímavé:  Jak proměnit teenagera v mladého v The Sims 4.

Hra je co nejblíže realitě, a proto si ji mnoho lidí oblíbilo. V něm můžete nejen přidělovat akce svým svěřencům, ale také stavět a zdobit domy a veřejné instituce. Tvůrci knihovny toho využili.

Skutečnou literaturu nelze číst prostřednictvím hry. Vaši Simíci však budou moci navštívit známou budovu a trávit v ní čas. Jak ujišťují tvůrci virtuální knihovny, budova se ukázala jako krásná a její interiér byl co nejblíže realitě. K dispozici je sál, coworking nebo čítárna, intelektuální centrum pro děti atd.

Kdo další skončil ve hrách?

Za zmínku stojí, že přesun uzavřených institucí z reality do herního prostoru začal už dávno. Začátkem března studenti Rostovské univerzity vybudovali část svých učeben ve hře Minecraft. Nakonec se tam začaly pořádat přednášky z Fakulty informatiky a informatiky. Tento formát navrhl student 2. ročníku Dmitrij Borisov za účelem zvýšení návštěvnosti kurzů dálkového studia.

Brzy tento nápad převzaly další univerzity. Takto studenti HSE obnoví celou budovu z Pokrovského bulváru v Minecraftu. Nedávno proběhlo slavnostní otevření budovy, na kterém pronesl virtuální projev velmi reálný rektor Vysoké školy ekonomické Národní výzkumné univerzity.

Iniciátoři ujišťují, že přednášky a semináře se již brzy budou moci konat ve známých učebnách. Je pravda, že k tomu si budete muset hru stáhnout a pochopit ji.

O knihovně č. 143

Skutečná knihovna č. 143 se nachází v jižní části Moskvy a skládá se ze čtyř komplexů. Jeho sbírka obsahuje více než 89000 XNUMX knih, včetně novinek a vzácných vydání. Jakmile hrozba viru pomine a karanténa odezní, knihovna i zaměstnanci se vrátí k běžnému provozu. Opět se budou konat setkání se spisovateli a redaktory, otevřou se kreativní ateliéry a čtenářské výstavy.
Mezitím je lepší sedět doma a vzpomínat na své mládí spuštěním Sims 4. Pošlete své Simíky do knihovny a přečtěte si něco z online zdrojů.

Zajímavé:  Jak naklonovat jídlo v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»