News

Jak se naučit proměnit se v upíry v The Sims 4

pokud se chcete stát upírem, můžete upíra požádat, aby z vás udělal upíra, a čarodějnice s bohatými zkušenostmi z vás také může učarovat vlkodlaka. nebo i při vytváření postavy si vyberte požadovaného nadpřirozeného frajera

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Ninaa rc [512K]
Před 6 lety

Existují tři způsoby, jak se v The Sims 4 proměnit v upíra, a první z nichž je tradiční. To znamená, že vás musí kousnout přátelský upír, načež vám dá trochu své krve k odběru. Pravda, ne každý upír je vhodný pro takové účely, ale pouze ten, kdo má schopnost zvanou „vytvářet upíry“.

Po dokončení upírských manipulací se za pár dní stanete skutečným pijavicím, protože budete potřebovat čas, abyste pocítili změny ve svém těle.

Druhý způsob: pomocí upířího transformačního kódu. Chcete-li to provést, musíte provést následující:

Kromě toho existuje třetí Způsob, jak vytvořit upíra, je použití speciálního editoru pro vytvoření této postavy. Zde je vše jednoduché: klikněte na „vytvořit upíra“ a upravte jeho vzhledové prvky.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
kelly milen a [248K]
3 года назад

Tato nadpřirozená stvoření se od běžných Simíků velmi liší nepříjemným způsobem. Ve hře Sims 4 existuje několik způsobů, jak zde vytvořit upíra.

1.V procesu vytváření postavy jej okamžitě vytvořte na tomto obrázku výběrem příslušné ikony.

2.Upír může proměnit již vytvořeného Simíka v podobě člověka v toto nadpřirozené stvoření. Ale tato podivná postava by měla mít funkci „Create Vampires“. EI by měli mít přátelské vztahy. Během hry klikněte na požadovanou postavu a vyberte akci s názvem „Proměňte se v upíra“. To se děje v důsledku toho, že upír kousne jiného

Zajímavé:  Jak kouřit trávu v The Sims 4.

3. Nejrychlejším způsobem je to provést pomocí kódu.

Chcete-li se stát vlkodlakem:

1. Přepnutím do konstrukčního režimu vyhledejte v katalogu „Mapu pokladů“. Pošleme Simíka samotného, ​​aby s ním interagoval, a pověsíme mapu na zeď „Prozkoumat mapu“ – tento příkaz vybereme jako možnost.

2. Dále, v noci, jde Sim sám, když se zde objeví položka nazvaná „Prozkoumejte temné lesní houštiny“. Po návratu ho kousne vlk. Po pár dnech se promění ve vlkodlaka.

3. Vlkodlaka můžete jednoduše vytvořit hned.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»