News

Jak se dostat pryč od své ženy v The Sims 4

Za zmínku také stojí, že romantické vztahy se zhoršují rychleji než ty přátelské. Taková spojení jsou krátkodobá a rychle mizí. Naproti tomu těhotné ženy nemohou za žádných okolností chodit do práce. Přirozené potřeby těhotných žen rychle klesají. Odstranit ji lze buď běžnou masáží, nebo návštěvou kosmetického salonu na masáž. Ve druhém trimestru začíná růst bříško — z malého na docela znatelné. Rodící žena také vše zastaví: jak odvést vaši ženu v akcích Sims 4. Dalším realistickým tématem v nových Sims je délka porodu. Použijte nějaké romantičtější interakce. Zdá se, že se propůjčuje flirtování, ale líbání a všemu ostatnímu — vůbec ne. Vyzkoušejte simulátor života Líbí se mi a přihlaste se k odběru Štítky nečtou editor tvorby postav the sims 4 the sims 4 stáhněte si the sims 4 pro android the sims 4 stáhněte si pro android zdarma the sims 4 ke stažení zdarma ruská verze pro android the sims 4 cas demo the sims 4 datum vydání demo verze sims 4 Maddyson hraje SIMS 4 Sasha Spielberg v THE SIMS 4 oligarcha jak ukrást manželku oligarchy jak ukrást manželku Sashu Spielberga jak ukrást nudu od Maddison. Úrovně romantických vztahů Milovaný milovaný.

Rozpoznali jsme dva rysy její povahy – nadšenou a přátelskou. Existují i ​​zlí darebáci. Když začnete hrát The Sims 4 se svými dětmi, objevíte neuvěřitelná tajemství: ukáže se, že nyní matka volí krmení svého novorozence — kojením nebo krmením z láhve. I když jde o židle, není to tak důležité.

Zajímavé:  Jak prohlížet fotografie v Sims 4.

Jakmile lékař určí pohlaví, nelze jej již změnit pomocí melounové nebo jablečné diety. Poté, co se rozhodla legitimizovat vztah, může postava navrhnout sňatek své milované. Hlavní věcí je nezapomenout se ujistit, že budoucí spřízněná duše nemá partnera. Mají výrazný vliv nejen na kariéru a chování postav, ale také na proces interakce s ostatními. Nejdřív jsem se s ním spřátelila a pak jsem začala flirtovat a tak. Stát se dobrými přáteli není snadné, ale stojí to za to! Jindy neprovdaná paní porodila ženatého muže. Pokud nechcete, aby váš partner bydlel u vás, přeskočte tento i předchozí kroky. Tento Simík se již oddělil od své ženy a žijeme spolu.

Jak odvést svou ženu v The Sims 4

Tím se urychlí proces sbližování. Hlavní je, že se ti to líbí. Úrovně přátelství Známost známost. V prvním trimestru může nastávající maminka vidět malé bříško. Nejprve pozdravme dívku. Postýlka pro novorozence Ve hře Sims 4 mají děti ke skutečným dětem daleko.

Vývojáři The Sims neúnavně pracují na vylepšení chování herních postav. Postýlka pro novorozence Ve hře Sims 4 mají děti ke skutečným dětem daleko. Abyste se stali přáteli, musíte strávit spoustu času chatováním s jiným Simíkem.

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Ve vesmíru The Sims 4 máme možnost nejen zakládat šťastné rodiny tím, že je spojíte sňatkem, ale také je rozdělit rozvodem.

V tomto článku budeme hovořit o třech způsobech, jak se v The Sims 4 rozvést, aby se vaši Simíci osvobodili od nudných romantických vztahů.

Legitimní způsoby

V samotné hře existuje několik způsobů, jak se rozvést se svým nenáviděným partnerem.

Zajímavé:  Jak najmout hudebníka v The Sims 4.

Pokles romantických vztahů

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Chcete-li se v The Sims 4 rozvést se svým manželem nebo manželkou, musíte s ním nebo s ní zničit stupnici romantického vztahu.

Při interakci se svým partnerem vybírejte pouze ty akce, které patří do kategorie žertů a špinavých triků, například:

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

  • zahájit boj
  • pozvat na fiktivní večírek,
  • dělat vtipy podáním ruky s proudem,
  • vyděsit,
  • vytvořit směšnou fámu atd.

Jak budete provádět záludné akce, váš metr romantiky začne prudce klesat a nakonec vám bude nabídnuta možnost „Ukončit vztah“.

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Vedle textu bude zobrazeno zlomené srdce, které naznačuje rozpad rodiny.

Po kliknutí budou postavy na několik dní ve hře zažívat bolest z rozvodu.

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Zrada

Místo toho, abyste museli snižovat romantickou stupnici, můžete ji přimět, aby spadla na správné místo sama.

Chcete-li to provést, vytvořte situaci, kdy váš Simík přistihne svého partnera při podvádění.

Není nutné čekat, až si postava se svým milencem dá woohoo, stačí vidět obyčejný polibek, aby bylo možné okamžitě zvolit akci „Rozbít vztah“.

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Tato metoda je vhodná nejen pro postavy v manželském vztahu, ale i pro ty, které teprve nedávno oznámily zasnoubení.

Upozorňujeme, že při této možnosti kromě bolestivého odloučení zažije Simík i nenávist k partnerovi.

Negativní emoce mohou vašeho Simíka přivést do skutečné deprese, proto se k této možnosti uchylujte pouze v případě, že se potřebujete v Sims 4 co nejrychleji rozvést.

Vražda

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Nejkrutějším způsobem rozvodu je zabít partnera jakýmkoli možným způsobem, například smrtí hladem, zimou, slunečním zářením (pokud je vaše postava upír), osamělostí atd.

Jakmile Simík zemře, postava se automaticky osvobodí, protože několik dní truchlila nad úmrtím milované osoby.

Pomocí cheatu

Ke zhoršení vztahů v manželském páru není nutné dodržovat legitimní metody.

The Sims 4 má speciální kód, který sníží vztahovou stupnici vybraných postav na požadovanou úroveň.

Chcete-li použít tuto akci, musíte zadat cheat kód:

  1. Otevřete herní konzoli pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + C.
  2. Zadejte kód vývojáře: TestingCheats pravda.
  3. Poté znovu otevřete herní konzoli Ctrl + Shift + C.
  4. vstoupit ModifyRelationship Vasya Pupkin Nyastya Pupkina -100 LTR_Romance_Main.
Zajímavé:  Jak nakreslit zeď, která není 4 v The Sims 45.

Vezměte prosím na vědomí, že místo Vasya Pupkin Nyastya Pupkina musíte zadat jména svých postav v libovolném pořadí a místo čísel -100 vyberte libovolnou hodnotu mezi -100 a +100.

Po zadání cheatu se romantická škála zadaných postav sníží a vy můžete vybrat možnost „Přerušit vztah“, čímž Simíkům dáte příležitost osvobodit se.

Pomocí mod

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Rozvod v The Sims 4 není zpracován příliš dobře, a tak se mnoho hráčů rozhodlo spojit síly a vytvořit mod „Realistic Divorce“.

Po instalaci a použití modu scénáře bude mít Sim ve hře možnost okamžitě „Požádat o rozvod“, bez ohledu na to, zda je rozsah romantických pocitů nízký nebo vysoký.

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Jakmile partnerovi oznámíte rozvod, objeví se ve vaší rodinné schránce nebo na vašem počítači možnost poslat žádost o rozvod postavy.

Příprava dokumentů bude placená, pokud jste se obrátili na příslušné úřady, nebo zdarma, pokud jste si je s trochou snahy připravili sami.

Po odeslání přihlášky druhý nebo třetí den je potřeba zajít do schránky a vyzvednout si dokumenty (můžete to udělat i na telefonu nebo počítači).

Jak se rozvést s manželem nebo manželkou ve hře Sims 4 (všechny způsoby rozvodu)

Po jejich přečtení bude mít váš Simík smutnou náladu a jeho nálada se zhorší.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»