News

Jak se dostat do sklepa ve hře Sims 4

Pokud chcete v The Sims 4 postavit neobvyklý víceúrovňový dům, pak má hra funkci pro stavbu sklepů. S jeho pomocí můžete vytvořit jak obyčejné místnosti, tak tajné zahrady, labyrinty, bunkry nebo jiné místnosti.

Stavba suterénu

Než začnete vytvářet svou ideální podzemní místnost, musíte pochopit, jak vytvořit suterén v The Sims 4. K tomu je potřeba nejprve zvolit konstrukční režim kliknutím na ikonku v pravém horním rohu v podobě kladívka s klíčem, nebo v životním režimu stisknout klávesu F2. Poté byste měli vybrat nástroj pro stavbu suterénu, umístit kurzor na oblast a začít táhnout. O patro níže bude vytvořen sklep. Chcete-li se podívat na výsledek, musíte stisknout Page Down na klávesnici nebo šipku „Přejít o patro níže“ v pravém horním rohu.

Výběr suterénu ve stavebním režimu

Pouze dvě patra mohou být postavena do hloubky, ale mění se a konfigurují stejným způsobem jako přízemní místnosti. To znamená, že je možné změnit výšku stěn nebo vybourat podlahu mezi patry. V The Sims 4 navíc můžete po vybudování suterénu nahoře položit základy a upravit výšku schodů.

Otevřený suterén

Schopnost snadno postavit otevřený suterén je jedinečná vlastnost The Sims 4, která ji odlišuje od předchozích her. Zde je návod, jak otevřít svůj sklep v The Sims 4:

  1. Nejprve musíte postavit pravidelný suterén.
  2. Pak jděte o patro níže a vyberte postavenou místnost.
  3. Když se vrátíte o patro výše, uvidíte žlutou čáru, kterou je třeba zvýraznit, aby se zobrazilo tlačítko „Smazat strop“.
  4. Když stisknete toto tlačítko, strop zmizí a získáte otevřený suterén.
Zajímavé:  Kde stáhnu top doplňkový obsah pro The Sims 4 –

Odstranění stropu v suterénu

Vezměte prosím na vědomí, že tlačítko «Smazat strop» nebude fungovat pro druhé podlaží suterénu. Chcete-li vytvořit dvoupatrový otvor, musíte použít nástroj Sledgehammer a odstranit podlahu v horní úrovni suterénu. Pokud chcete odstranit pouze část podlahy, oddělte ji zdí nebo plotem a na plochu, kterou chcete odstranit, použijte perlík.

Nápady na dekorace suterénu

Nyní, když je jasné, jak vytvořit suterén v The Sims 4 bez úprav, můžete jej zkusit krásně vyzdobit. A existuje několik způsobů:

  • pozorovací plošina;
  • tajná zahrada;
  • podzemní dům;
  • odpalovací silo;
  • podzemní sklad.

Jak udělat sklep v The Sims 4 s vyhlídkovou plošinou? Nejprve musíte nainstalovat bazén a poté vedle něj postavit suterén. Poté na stěnu spojující bazén se suterénem umístěte velká okna a plocha je připravena. Stejným způsobem můžete vytvořit obrovské akvárium, ale zde se vám bude hodit kód bb.moveobjects pro umístění objektů zájmu do bazénu.

Místnost s vyhlídkovou plošinou

Jak vytvořit sklep v The Sims 4 s tajnou zahradou? Nejprve byste měli vytvořit otevřený suterén a postavit schodiště vedoucí dolů. Poté umístěte květinové záhony, stromy, lavičky, piknikový stůl, gril nebo malou fontánku. Horní část zahrady může být ozdobena zeleným živým plotem. Nemusíte se však omezovat na jedno patro suterénu — můžete si postavit další místnost pod zahradou.

tajná zahrada

Suterén lze také použít ke stavbě domu směrem dovnitř, spíše než nahoru. Chcete-li to provést, musíte otevřít část suterénu, abyste vytvořili nádvoří před domem a umístit schody, a druhá část suterénu bude samotný dům.

Jak vytvořit sklep v The Sims 4 s odpalovací šachtou? Všechno je zde jednoduché: musíte postavit dvoupatrový suterén a odstranit stropy. Umístěte vesmírnou loď do vzniklé jámy a důl je připraven.

Zajímavé:  Jak ovlivnit někoho, kdo se narodil v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»