News

Jak se dostat do jungle sims 4

Titulární džungle Selvadorada se skládá z několika „součástí“, které lze volně prozkoumat. Mnoho z nich obsahuje truhly s poklady naplněné simoleony nebo relikviemi džungle a několik dalších použije náladové buffy pro všechny Simíky, kteří tam jsou.

Přehled džungle

Pokud je na dovolené více Simíků najednou, může kterýkoli z nich navštívit pozemky džungle, jak vám přikážete. Většina pozemků džungle je načtena najednou, takže různí Simíci mohou být v různých oblastech současně, ale lze je plně ovládat. Naopak, pokud je jeden Sim v džungli a druhý je zpět v pronajatém pozemku, může být přímo ovládán pouze jeden z nich najednou.

Když do džungle dorazí více Simíků, jsou automaticky zařazeni do sociální skupiny označené průsvitnými krystaly nad jejich hlavami. Pod kontrolou AI mají tendenci se shlukovat, takže i když jednomu Simíkovi nařídíte, aby „šel sem“ do jiné oblasti džungle, možná se budou chtít vrátit sami, když přepnete ovládání, protože chtějí být blízko kteréhokoli Simíka, kterého jste. aktivně kontrolovat. Možná budete muset zakázat svobodnou vůli, pokud opravdu chcete více Simíků na více místech, ale pravděpodobně to není nutné.

Zatímco samotná džungle má několik drobných pokladů, skutečným lákadlem prozkoumávání je chrám. Chrámy jsou poněkud náhodně generované a obsahují mnoho pokladů od simoleonů až po relikvie džungle.

Příprava na průzkum

Džungle obsahuje mnoho nebezpečí, která budou pro vaše Simíky výzvou. Některá z těchto nebezpečí jsou kompenzována vysokou úrovní různých dovedností (vysvětleno podrobněji v další podsekci), ale existuje několik předmětů, které si můžete koupit, abyste zvýšili své šance na nalezení dobré kořisti.

Zajímavé:  Jak vytvořit maloobchodní zařízení na rezidenčním pozemku v The Sims 4.

Když se poprvé vydáte na dovolenou do Selvadorady, Sim, který zavolal a potvrdil dovolenou, dostane zdarma repelent proti pavoukům a mačetu, které se oba objeví v jejich inventáři. Obě tyto položky, stejně jako další položky průzkumu, jsou vždy automaticky použity na váš příkaz. S předměty v inventáři Simíka nemůžete interagovat kromě toho, že jim řeknete, aby je umístili do světa, a i když jsou umístěny, nelze s nimi interagovat kromě toho, že Simíkovi řeknete, aby je umístil do svého inventáře.

Simíci však podle potřeby správně rozmístí předměty, aby se bránili. Pokud je například váš Simík napaden pavouky, ale má u sebe repelent proti pavoukům, okamžitě a automaticky se postříkají. Předmět bude spotřebován, ale nevytáhnou žádný moodlet bebuff. Naopak, pokud v takové situaci nemají sprej, zareagují na nebezpečí a vytáhnou debuff.

Nebezpečí v džungli nejsou nakonec smrtelná, i když zasáhnou vašeho Simíka. Nicméně debuffy mohou být relativně silné a mohou být potenciálně smrtelné, pokud se jich nahromadí více, stejně jako v domě. Simík, kterému se doma nepodaří opravit elektrické zařízení, může například nakreslit debuff Dazed. Pokud to zkusí znovu a selžou, nahromadí se druhý Dazed debuff a potenciálně Simíka zabije. V džungli to funguje stejným způsobem: některá nebezpečí budou aplikovat Dazed debuffy, a i když žádný jediný debuff Simíka nezabije, může jich být několik.

Abyste se co nejlépe připravili na džungli, budete chtít říct Simíkovi, aby navštívil stánky na tržišti. Ty se nacházejí na stejném pozemku jako Cantina v regionu Puerto Llamante Marketplace. Všimněte si, že samotná kantýna ano ne k návštěvě stánků na tržišti je třeba naložit; dokud je tato čtvrť načtena (včetně pronajatých nemovitostí), může váš Simík navštívit stánky.

Zajímavé:  Jak rozšířit panel v cas sims 4.

Na stolcích bude vystaveno své zboží k nákupu. Stůl musí být obsazený, ale obecně se po načtení sousedských NPC Sims objeví a běží prodat své zboží. Jednoduše klikněte na položku, zobrazí se její cena a potvrdí nákup; ceny jsou pevné a nelze je snižovat. Po zakoupení bude předmět v inventáři kupujícího Simíka, ale lze jej vytáhnout z inventáře a umístit jej do světa nebo přenést do kapes jiného Simíka.

Na začátku se doporučuje koupit alespoň tři mačety a pár od každého typu obranného spreje. To je pravděpodobně přehnané; vaši Simíci mohou prozkoumávat s několika nebo žádnými předměty a mohou být úspěšní. Ovšem dokud se nezorientujete v chrámu nebo nebudete mít velmi vysokou úroveň dovedností, je lepší být příliš připravený než nedostatečně připravený.

Pokud obchodníci neprodávají přesně to, co chcete, všimněte si, že své zboží každý den naskladňují jiným zbožím.

Manipulační potřeby

Pravděpodobně největší výzvou pro zbrusu novou rodinu Simíků, kteří prozkoumávají džungli, je najít rovnováhu mezi jejich potřebami. Průzkum džungle je horká, únavná práce! Výsledkem je, že zatímco přirozená nebezpečí džungle budou rizikem, neustále se rozkládající příčky Simíků jsou skutečnou všudypřítomnou výzvou.

Simíci nejsou nikdy ve vážném nebezpečí, bez ohledu na to, jak nízko se jejich metry snižují. Obecně platí, že když se Simík dostane do horší nálady, mnohem častěji selže při interakci s předměty a kartami náhody během přechodů oblastí. Navíc, pokud se Simík zdá ve špatném stavu, můžete vždy stisknout klávesu M a rychle se vrátit zpět do pronajaté nemovitosti. Protože se průzkum (včetně postupu v chrámu) ukládá za pochodu, dokud úplně neopustíte dovolenou, můžete se z džungle dostat na kauci a vrátit se později, až budete lépe připraveni. Bez ohledu na to je vždy nejlepším postupem začít průzkumy s co největším počtem metrů.

  • Potřeba močového měchýře nelze opravit, když jste v džungli. I když se zdá logické, že celá džungle může být koupelna, pokud si to Simíci myslí, jasně nesouhlasí a sami se bez možnosti vyčůrat. Vlastnost odměny za ocelový měchýř je za to vaším nejlepším přítelem, ale pokud ji nemáte, nařiďte svému Simíkovi, aby použil záchod jako poslední akci před vstupem do džungle.
  • Zábavná potřeba nelze přímo opravit ani v džungli. I když bude chátrat pomaleji, než potřebuje Močový měchýř, pokud začne nízko, váš Simík to bude mít špatné a může dělat chyby při práci s různými kartami šancí a chrámovými pastmi, kterým čelí. Pokud máte nainstalovaný Fitness Stuff Pack, může se vám hodit pár špuntů do uší, aby mohli poslouchat hudbu na delší výlet. Krátce na to budete možná muset doplnit Simův měřič zábavy, než opustíte půjčovnu.
  • Potřeba hladu lze přímo naplnit. Stánek na tržišti vedle kantýny obvykle prodává jídlo zvané Grilled Cheese Ready To Eat, které zaplní asi dvě třetiny metru Hunger. Ještě lepší je, že jídlo nikdy nevyprší, takže si můžete zásobit tolik, kolik chcete. Levnější variantou je uvařit si doma velké jídlo a nechat si porci v Simíkově kapse, ale riskujete, že se pokazí, pokud to nesníte dostatečně rychle.
  • Sociální potřeba je snadné vyplnit, pokud Simík zkoumá s ostatními. Pokud Simík prozkoumává sám, může stále narazit na Strážce chrámu nebo místní obyvatele, kteří si také prohlížejí památky. Na to by se však nemělo spoléhat. Naštěstí má váš Sim stále telefonní službu, takže může zavolat příteli a popovídat si, pokud bude kritický.
  • Měřič energie obecně se pohybuje dostatečně pomalu, takže byste si s tím neměli dělat starosti, pokud se nepokusíte prozkoumat celou džungli a chrám ve stejný den Sim. Máte-li nainstalovaný herní balíček Outdoor Retreat, můžete také umístit vzduchovou postel do inventáře svého Simíka a poté s ním pracovat a rozmístit ho přes jeho kapsy. Simík si pak může zdřímnout, znovu si vzít postel do kapsy a pokračovat ve svém dobrodružství.
  • Hygienický měřič lze přímo doplnit položkou na prodej na tržišti s názvem Waterfall in a Bottle. Když Simík použije předmět ze svého inventáře, po animaci získá zpět 50 % svého měřiče hygieny. Je to krátkodobé řešení, pokud jich nenosíte hodně, ale i jedna dávka vás může dostat přes delší průzkum. To je však ta nejméně důležitá potřeba, o kterou se musíte starat; Simova špinavost nemá vliv na jejich průzkum.
Zajímavé:  Jak povolit vzhled The Sims 4.

Vítejte v džungli

Vstup do džungle je na pozemku Belomisia Trailhead, pozemku typu národního parku v sousedství Belomisia Jungle. (Je to nejzápadnější pozemek na obrazovce s mapou.) Když dorazíte, můžete si přečíst znamení, abyste viděli, na čem jste, a některé vybavení, které cestovní průvodci navrhují, ale na to máte IGN Wiki!

Vedle nápisu je oblouk pokrytý břečťanem a vinnou révou. Aktivujte svého Simíka a poté interagujte s objektem, abyste viděli dva příkazy: „Vyčistit cestu rukama“ a „Vymazat cestu mačetou“. Toto je základní způsob přechodu mezi oblastmi džungle a bude potřeba to udělat pro každý přechod oblasti.

Čištění cesty rukama nevyžaduje žádné speciální vybavení. Bude to však trvat déle a vytváří šanci, že váš Simík nakreslí „Hands Hurt!“ debuffovat Pokud je použit tento debuff, nebudou moci vyčistit další cesty, dokud nevyprší. Simíci s vysokou schopností zahradničení mívají nižší šanci, že budou tímto debuffem ovlivněni.

Naopak pokud použijete mačetu, cesta se uvolní rychleji a bez šance na debuffy. Existuje však šance, že se mačeta trvale zlomí. Zdá se, že schopnosti Simíka zde nemají žádný vliv. Ať už se mačeta zlomí nebo ne, cesta se zaručeně otevře.

Jakmile je cesta volná, interagujte s obloukem a zvolte příkaz „Projít“. Váš Simík zmizí a po několika sekundách se vám zobrazí vyskakovací okno s informací, co našli. Budete mít několik možností, jak postupovat: obecně existuje bezpečná možnost, riskantní možnost a možnost založená na předmětu. Bezpečné opce nepřinášejí žádné riziko, ale žádnou odměnu, rizikové opce jsou modifikovány konkrétní dovedností a opce založená na položce je zaručeným úspěchem za cenu uvedené položky. Všechny možnosti jsou uvedeny bez obalu; i když se žádná procenta šancí nezobrazují, pokud víte, v čem je váš Sim dobrý, můžete kvalifikovaně odhadnout, zda riskovat stažení debuffu za odměnu.

Zajímavé:  Jak zobrazit verzi hry Sims 4 1.36.

Poté, co úspěšně projdete obloukem, je jeho cesta trvale otevřena po zbytek dovolené (kromě chrámu). Jakýkoli Simík, ať už byl tím, kdo uvolnil cestu, nebo ne, může volně projít obloukem a přejít do jiné oblasti, aniž by spustil kartu šance.

Všechny oblasti džungle jsou pevné a neliší se od hry ke hře. Podívejte se na stránku Mapy džungle, kde přesně zjistíte, jak se tam pohybovat.

Resetování průběhu

Jakékoli změny provedené v džungli, včetně čištění cest, zůstanou během Simíkovy dovolené tak, jak jsou. To platí i pro případ, že si Simík prodlouží dovolenou. Když se Simík vrátí domů, džungle se úplně resetuje, takže bude třeba znovu vyčistit uvolněné cesty. Celková mapa se nezmění.

Reset je pravděpodobně nejlepší, protože vaši Simíci budou moci tímto způsobem získávat stále více kořisti. Zatímco i úplně nové rodiny Simíků by neměly mít s prozkoumáváním džungle problémy, Simíci, kteří jsou ve městě již dlouho usazeni (a tedy pravděpodobně mají vysokou úroveň v mnoha dovednostech), budou skutečně prosperovat, protože budou sbírat více kořisti.

Prozkoumejte divočinu v The Sims 4 Dobrodružství v džungli

Chcete se naučit něco nového? Nebo dokonce exotické? No, máte štěstí, protože The Sims 4 Jungle Adventure vyjde 27. února na PC a Mac! V The Sims 4 Dobrodružství v džungli můžete vzít své Simíky na tajemnou cestu, zažít novou kulturu a prozkoumat divočinu. V herním setu je tolik nových věcí! Zjistěte, jaká dobrodružství čekají vaše Simíky!

Tento balíček umožní Simíkům cestovat do daleké Selvadorady. Mohou prozkoumat džungli, podívat se pod každou skálu (a do každé skryté vodní plochy!), studovat starověké relikvie a mnoho dalšího. Vaši Simíci najdou ztracený chrám a pokud se odváží, prozkoumají jeho tajemné síně. Poklady nebo nebezpečí čekají na Simíky za každým keřem. Drž se dál od té skály!

Zajímavé:  Jak rozšířit panel v cas sims 4.

novinky-251.jpg

Nemáte rádi nebezpečná dobrodružství, ale chcete získat nové zážitky? Simíci mohou vyzkoušet tradiční kuchyni, tančit na tanečním parketu na novou hudbu a obléknout se do barevných místních krojů. Mohou také vykopat a prozkoumat cenné předměty, které budou vypadat skvěle na výstavě u nich doma. Podaří se jim najít něco skutečně starobylého, krásného nebo tajemného? Možná budou mít štěstí, nebo možná narazí na laciný knockoff!

Chápeme, že to zní velmi lákavě, ale co je to dobrodružství bez nebezpečí? Pamatujte, že Simíci se na výletech musí držet dál od včel, jedovatých pavouků a dalších smrtících tvorů. A pozor na přírodní nebezpečí. Neříkejte později, že jsme vás nevarovali!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»