News

Jak rozšířit panel v Cas Sims 4

Popis:
Tento mod zvyšuje počet sloupců v panelu katalogu v CAS. K dispozici jsou tři možnosti modu: 3 sloupce, 4 sloupce a 5 sloupců.

výstraha
Pokud je rozlišení vaší hry příliš nízké, nemusí být dostatek místa pro zobrazení všech sloupců. 3 sloupce se nedoporučuje, pokud je vaše rozlišení nižší než 1280 x 720. 4 sloupce se nedoporučuje, pokud je vaše rozlišení nižší než 1600 x 900. 5 sloupců se nedoporučuje, pokud je vaše rozlišení nižší než 1920 x 1080.

Vezměte prosím na vědomí, že pokud máte Cats & Dogs, je vyžadováno ještě vyšší rozlišení pro všechny sloupce, které se zobrazí v Create A Pet.

Jak zvětšit velikost rozhraní sims 4

Schválené rozhodnutí

Ahoj všichni. Nedávno jsem si koupil nový monitor s rozlišením 2560×1440 27″. Předtím jsem měl 1920×1080. Stáhl jsem si Sims, kvalita hry je vynikající, ale velikost rozhraní je velmi malá. Doslova nálada Simíka v levém dolním rohu je velmi malá, na čtení moodletů musíte pořádně mžourat a navíc špatně vidím. Postavit se také obecně nedá, veškerý nábytek je tak malý, že to prostě není vidět. Velmi naštvaný. Když změním nastavení hry zpět na 1920×1080, velikost rozhraní se změní na normální velikost, jako předtím, ale jsou vidět pixely, protože rozlišení je pro mou velikost obrazovky příliš nízké. Kdo ví, co dělat v této situaci? Opravdu miluji tuto hru, ale nyní je nemožné ji hrát. po 15 minutách mě bolí oči z neustálého mžourání.

Zajímavé:  Jak oslavit narozeniny v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»