News

Jak randit s celebritou v Sims 4

Kde se můžete setkat s celebritami ve hře Sims 4. Jak najít celebrity ve hře Sims 4

Starlight Boulevard — toto místo, kde se sbíhají Hvězda и теkdo je chce vidět. Zde se můžete setkat celebrity, procházka po populární bulvár a dostat se do nejžhavějšího nočního klubu. Najít celebritymusí navštívit toto místo a připravte se na setkání s někým slavným.

Otevřete požadovanou sekci kliknutím na příslušný odkaz:

▶️ Jak se stát oblíbeným hercem v Sims 4

▶️ Jak se spřátelit s celebritou v Sims 4

▶️ Kde jsou postavy v The Sims 4

▶️ Je možné v Sims 4 odstranit cenzuru?

▶️ Závěry

Ohodnoťte obsah materiálu!

V kavárně Starlight Cafe můžete potkat známé herce, zpěváky a modelky, kteří sem chodí na obědy nebo večeře. V butiku Star Rags navíc můžete potkat známé osobnosti při výběru nových outfitů na společenské akce. Na filmových premiérách a večírcích zde pořádaných se můžete stát námětem pro fotografie časopisů nebo se setkat tváří v tvář se slavným hercem. Pokud se chcete spřátelit nebo dokonce uzavřít mír s nějakou slavnou postavou, pak je Starlight Boulevard tím nejlepším místem, kde to udělat. Nakonec tu všichni žijí podle zásady: «Každý je hvězda.»

Jak žít mezi celebritami v The Sims 4

Pinnacles je oblast, kde žijí pouze hvězdy. Pokud chcete žít mezi celebritami a cítit se součástí jejich světa, pak je toto místo pro vás. Známé osobnosti zde relaxují a užívají si soukromí od shonu každodenního života.

Zajímavé:  Jak prát použité oblečení v Sims 4.

Jak se stát populární v Sims 4

Abyste si rychle získali popularitu ve světě The Sims, musíte dosáhnout vrcholů své kariéry. Vaše postavy si získají pozornost a slávu jednoduše tím, že budou dělat svou práci. Použití Božské koruny s krystalem navíc může výrazně urychlit proces získávání bodů slávy.

Jak najít postavy v Sims 4

Abyste v The Sims 4 našli požadované postavy, musíte otevřít „galerii“ umístěnou v pravém horním rohu obrazovky. Zde můžete najít postavy nebo rodiny v sekcích Galerie a Moje knihovna.

Jak se stát slavným v Sims 4

Po dosažení první úrovně celebrity v The Sims 4 můžete začít zvyšovat svou popularitu tím, že se budete romanticky zapojovat s ostatními Simíky. I když váš partner není celebrita, vaše úroveň celebrity rychle a výrazně poroste.

Užitečné tipy pro hraní The Sims 4

  1. Navštěvujte pravidelně místakde se shromažďují Osobnostabyste zvýšili své šance na setkání s nimi.
  2. Rozvíjejte svou kariéru charakterupoutat pozornost ti kolem a zvýšit svou úroveň celebrity.
  3. použití аксессуары и předmětů, což přispívá ke zvýšení slávu a popularita.
  4. Účastnit se různých Události a komunikovat s ostatními znakyk rozšíření kruhu sdělení a stát se více rozpoznatelným.

В výsledekpodle výše uvedeného Rada a snaží se zlepšit úroveň Osobnost, můžete vytvořit zajímavé a vzrušující herní situace ve světě The Sims 4. Hodně štěstí a úspěšný игры!

Fan Meet the Star v The Sims 4 Cesta ke slávě

S vydáním rozšiřujícího balíčku The Sims 4 Cesta ke slávě si Simíci nyní mohou získat slávu a získat reputaci. Počínaje druhou úrovní slávy je možné uspořádat událost: Setkání fanoušků s hvězdou.

Popularita znamená přitahovat fanoušky a komunikovat s nimi. Domluvte si schůzku s hvězdou, kde najdete věrné následovníky!

Zajímavé:  Jak zkontrolovat, zda je NPC těhotná v The Sims 4.

Chcete-li to provést, musíte v nabídce telefonu vybrat akci pro naplánování veřejné události a v okně, které se otevře, vyberte „Setkání fanoušků s hvězdou“. Cena akce je 250 simoleonů.

První věc, kterou musíte udělat, je vybrat celebritu, která bude akci pořádat, poté vybrat fanouška a barmana a samozřejmě vybrat místo, kde se hvězda se svými fanoušky setká.

Jakmile je událost naplánována, automaticky se spustí.

K získání zlaté úrovně je málo úkolů a všechny nejsou těžké. Klíčovým úkolem tohoto setkání bude komunikace s fanoušky zde pomohou všechny přátelské interakce, které jsou Simíkovi k dispozici.

Na setkání je také zvykem podepisovat se a samozřejmě pózovat fotografům.

Při podepisování se ujistěte, že ho dáváte fanouškovi, jinak může dojít k malému incidentu.

A pokud se akce koná v nějakém klubu, pak budete muset tančit.

Když jsou všechny úkoly splněny a čas setkání skončí, jistě dostanete zlatou odměnu za uspořádání setkání s fanoušky.

Odměna za úspěšné absolvování akce: postavy dostanou Simoleony a také nějakou slávu a reputaci. To vyžaduje zlatou úroveň a odměnu za výběr postavy.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»