News

Jak se proměnit v upíra v Sims 4

V tomto článku budeme hovořit o tom, jak se stát upírem v Sims 4 pomocí herních metod nebo cheatů. A také jak vytvořit upíra v editoru tvorby postavy. Kromě toho zde bude kompletní popis procesu konverze a návod, jak při transformaci postupovat.

Jak se stát upírem v Sims 4: s kousnutím

Mnoho hráčů pevně věří, že abyste se stali upírem, musíte být kousnuti. The Sims 4 samozřejmě toto důležité pravidlo nepřepíše.

Do hry proto přibyl Vladislaus Stroud nebo rodina Vatore, kteří nebudou líní náhle v hluboké noci přijít za vaším Simíkem a pochutnat si na jeho krvi.

Ale nebojte se, ne každý Simík, kterého kousne upír, se sám promění v pijavice krve. V tomto případě se totiž Vladislavovy nekontrolované lovecké návyky rychle změní z otravných v katastrofické: všichni Simíci by se doslova za týden stali upíry.

Jak se nechat kousnout upírem ve hře v Sims 4?

Na druhou stranu je příjemné vědět, že stát se upírem v The Sims 4 není nijak zvlášť obtížné. Vše, co potřebujete, je navázat pevné přátelství s jedním z herních ghúlů. Vlad nepřijde k vašemu Simíkovi z vlastní vůle?

To je v pořádku! Můžete navštívit kteroukoli ze stávajících upírských rodin ve městě Forgotten Hollow a pokusit se je poznat. Ale mějte na paměti: během dne nebudou mít náladu mluvit.

Zajímavé:  Jak změnit výšku zdí v The Sims 4.

Poté nebude zahájení kousnutí o nic obtížnější než normální konverzace. Vážně, upíři z The Sims 4 jsou neuvěřitelně štědří při sdílení své nesmrtelnosti se světem. A vše, co potřebujete, je setkat se s nimi a spřátelit se s nimi. Nyní můžete odemknout interakci „Požádejte, abyste se stali upírem“.

Ale ne všichni upíři dokážou převést jiné Simíky. Ano, tato schopnost se jim ve výchozím nastavení nezdá: stále je třeba ji rozvíjet získáváním bodů za upírské schopnosti a získáváním nových sil. Jedním z nich je „The Making of Vampires“. Mezi herními upíry má tento bonus Vladislaus Stroud.

Jak funguje proces transformace upírů v Sims 4?

Pokud bude vaše žádost přijata, upír vypije trochu krve z Simova krku, než na oplátku nabídne své zápěstí. Tento malý rituál zahajuje proces přeměny postavy na pijavice krve, ale požadovaný efekt se nedostaví okamžitě.

Po výměně plazmy s upírem vaše budoucí nadpřirozená postava obdrží moodlet „Žízeň“. A už to Simíkovi přidává do života trochu nepohodlí. Hráč neví, jak dlouho tato nálada potrvá: moodlet má skryté trvání.

Potřeba hladu se bude snižovat rychleji, ale běžné jídlo už Simíka neuspokojí tak efektivně.

Mladší Simíci musí počkat, až budou teenageři, aby se mohli proměnit v upíra. To platí jak pro použití interakce „Ask to Vampire“, tak pro potomky nadpřirozených rodičů. Schopnosti sajících dětí budou „spát“ až do dospívání.

Jako další připomínku toho, co se stalo, bude mít postava na krku dvě jemné dírky. Simíci, kteří jsou kousnuti, občas zasténá a svírá se za břicho. A z jejich těla začne prosvítat děsivé nadpřirozené světlo.

Fáze 1: Žízeň

Po přibližně 12 hodinách ve hře vyprší nálada Žízeň a bude nahrazena silnější nepohodlí, která bude doprovázena náladou Food Aversion.

Zajímavé:  Kde najít deník k zatčení podezřelého Sims 4.

Simík v tomto stavu může stále konzumovat běžné jídlo, ale rozdíl mezi rychlostí, jakou klesá potřeba jídla a schopností uspokojit ji běžným jídlem, bude obrovský. Postavám proto může trvat déle jíst. Koneckonců, potýkají se s náhlými nepříjemnými pocity.

Fáze 2: averze k jídlu a nedostatek chuti k jídlu

Dalších 12 hodin a tak se herní moodlet «Food Aversion» změní na «Lost Appetite.» Opět budou negativní účinky z nového moodletu ještě silnější. Nyní běžné jídlo nezpůsobí v postavě nic kromě těžkého odmítnutí a zvracení. Proto musíte jíst co nejméně, ale snažte se svého Simíka nepřivést k hladovění.

O dalších 12 hodin později, během kterých bude Simík strašně nešťastný a vy obdržíte vyskakovací oznámení, které vás informuje, že se Simík mění v upíra.

Co dělat po proměně v upíra v Sims 4?

Podivná fialová záře, která čas od času visela kolem kousnutého Simíka, zesílí a efektivně je zvedne do vzduchu, než se promění v pramínky černého kouře. O chvíli později Sim přistane na podlaze a promění se v plnohodnotného upíra.

Kompletní s nesmrtelností se objeví nový moodlet „Strange Thirst“. Ve skutečnosti, po čem Sim touží, není těžké uhodnout.

Poté byste se měli zamyslet nad tím, jak utratit tu skromnou hrst bodů upírských schopností, které Simík obdržel po převedení. Také pro něj stojí za to najít krvavý nápoj. Můžete se ale vydat po temné cestě a začít kousat nebohé náhodné kolemjdoucí.

Nebojte se: nebudete je o to muset žádat, jako jste to udělali v Sims 3. Ve skutečnosti je budete lovit a pít jejich krev bez povolení.

Obdržíte také náhodně vygenerovanou Dark Side. A pokud jste obeznámeni s nechvalně známými požitky náhodného výběru oblečení a detailů pleti v The Sims 4, je nepravděpodobné, že vás uspokojí.

Zajímavé:  Kde je skleněná podlaha v The Sims 4.

Ale naštěstí můžete upravit vzhled Dark Side svého Supernatural Sim. Včetně jeho oblečení a některých exkluzivních upířích částí. Jako jsou barvy očí a tón pleti, upíří zuby a detaily pleti. K tomu použijte interakci «Změnit postavu» na komodě nebo zrcadle.

Jak vytvořit upíra v Sims 4: Vytvořte editor postav

Nyní stojí za to říct, jak vytvořit upíra v Sims 4 v editoru vytváření postav. Stejně jako většinu ostatních typů okultních tvorů v The Sims 4 lze upíry vytvořit pomocí editoru Create a Sim. Do tohoto režimu můžete vstoupit spuštěním nové hry nebo vytvořením nové rodiny v existujícím uloženém souboru.

Váš náhodně vygenerovaný začínající Simík bude téměř jistě normální člověk. Samozřejmě existuje šance získat typ okultního tvora, pokud uděláte test v příběhovém režimu. To je samozřejmě zajímavé, ale málo spolehlivé.

Bohužel neexistuje způsob, jak změnit typ již vytvořeného Simíka v editoru tvorby. Chcete-li to provést, budete muset vytvořit nového Simíka výběrem možnosti „Přidat okultní postavu“. Vyberte možnost Vampire.

Po vytvoření čerstvě vytvořeného pijavice krve uvidíte na portrétu postavy další nápovědu, která pro ni přidá temnou stránku. Pak už vše záleží jen na vaší fantazii. A samozřejmě záleží na tom, jak strašidelné chcete svému Simíkovi přidat.

Od této chvíle to bude velmi podobné běžnému CAS, s několika dodatky. Patří mezi ně přístup na kartu s názvem Vampire Archetypes. Toto jsou přednastavené tváře pro upíry v temné podobě s použitím mnoha okultních kosmetických přípravků přidaných k této herní sadě.

Existují také samostatné karty pro několik různých rysů upírského obličeje. Patří mezi ně obočí, detaily úst a oční důlky, což vám umožní vytvořit skutečně nelidsky vypadající stvoření. Upíři (lidské i tmavé formy) si také mohou vybrat z širší škály barev očí než běžní Simíci. K dispozici jim je několik dalších nadpřirozených.

Zajímavé:  Jak hrát zvířata v The Sims 4.

Bohužel, protože nemůžete upravit typ tvora Simíka v Create a Sim, nemůžete si vzít oblíbeného Simíka z knihovny nebo galerie a proměnit ho v upíra. Ale tohle je The Sims 4, takže se nebojte: existuje na to cheat.

Jak se stát upírem v Sims 4 pomocí cheatů: kódy

Ve skutečnosti existují dva cheaty, které můžete použít k přeměně stávajícího Simíka na upíra.

Který z nich si vybrat, závisí na tom, zda chcete, aby váš Simík zažil skutečnou proměnu (která obnáší den a půl stále zoufalejšího nepohodlí, jak se jejich lidskost postupně vytrácí), nebo se chcete okamžitě stát nadpřirozenou bytostí.

Jako vždy při používání cheatů si hru před zahájením uložte. To je nutné v případě, že se během procesu vyskytnou nějaké problémy. Povolte vývojářský režim otevřením cheatové konzole (kliknutím Ctrl + Shift + C) a zadejte tam kód testy jsou pravdivé.

Poté spusťte jeden z následujících příkazů:

  • stats.set_stat commodity_BecomingVampire . Tento kód spouští začátek proměny v upíra, jako by byl aktivní Sim právě pokousán. To spustí náladový let Žízeň a proces bude trvat normální herní čas.
  • traits.equip_trait trait_OccultVampire. Okamžitě promění aktivního Simíka v upíra. Úspěch je signalizován stříbrným pruhem, který se objeví kolem jeho olovnice. Stejně jako fialová ikona netopýra se znaménkem plus u jejich hlavy.

Jako bonus, pokud chcete proměnit upíra v běžného Simíka, ale vytvoření léku na vampirismus se vám zdá jako příliš mnoho a těžká práce, můžete mírně upravit nejnovější cheat, abyste rychle obnovili lidskost upíra Simíka.

Stačí nahradit slovo vybavit na odstranit. To znamená, že kód bude vypadat takto — traits.remove_trait trait_OccultVampire), aby váš aktivní Simík okamžitě obnovil svou úmrtnost.

Zajímavé:  Stažené domy se v Sims 4 neotevřou.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»