News

Jak proměnit Simíka v člověka v The Sims 4

The Sims 4 je velmi zajímavá hra, která si získala mysl mnoha lidí.

Ve hře můžete ovládat nejen obyčejné postavy, pokud chcete, můžete změnit lidský vzhled, například proměnit člověka v rostlinu.

To lze provést zcela jednoduše.

Pokud postava sní zmrzlinu zvanou „Život rostlin“, stane se z ní rostlinná osoba. V tomto případě bude účinek dočasný a bude trvat pouze 5 dní.

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Lena BV [58.8 tis.]
3 года назад

V The Sims 4 jsou různé formy života. To přidává do hry rozmanitost. Jedním z nich je rostlinný muž nebo jeho další jména: Rostaman, Plantsim.

Takovou postavou se můžete stát náhodou, jen tím, že budete jíst zmrzlinu ze života rostlin. Více o tom a výhodách života rostlin si můžete přečíst zde.

Výhodou takových tvorů je, že se nebudete moci stát rostlinou navždy; účinek zmrzliny se po 5 dnech Simíka zastaví a postava se znovu stane sama sebou.

Pokud nemáte sílu čekat, můžete použít kód

Tento kód odstraní všechny moodlety, včetně rostroman moodlet.

Pokud nevíte, jak zadat kód, zde je odkaz na toto téma.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
12777 1 [304 tis.]
3 года назад

Znovu jsem se přesvědčil, že v oblíbené hře „Sim 4“ můžete dělat spoustu fantastických věcí. Například proměnit člověka v rostlinu. A není to tak těžké udělat.

Budete muset najít zmrzlinu s názvem „Plant Life“, po které ji budete muset sníst. Poté se Simík stane rostlinným člověkem. Je třeba také říci, že účinek je dočasný. Za pět dní se vše vrátí do normálu.

Zajímavé:  Jak chodit s kočkou Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Lara Raisin [62.3 tis.]
3 года назад

Ve skutečnosti je hlavní vědět, že je to vůbec možné. To znamená, že je možné se ve hře na chvíli stát rostlinnou osobou, říká se jim také růstově závislí nebo plantsimové. Tím se změní barva pleti a potřeby Simíka. Ale jsou tu i výhody.

Pak už nám napoví i název toho, co musíme udělat, aby se z herní postavy stal rostlinný muž. Potřebujeme najít a sníst zmrzlinu pod poměrně výmluvným názvem „Plant Life“. Je pravda, že účinek jeho konzumace bude pouze dočasný a trvá pouze pět dní. Pokud chcete efekt prodloužit, stačí si takovou zmrzlinu znovu najít a sníst.

Pro zrušení efektu musíte zadat kód: Sims.remove_all_ buffs8

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»