News

Jak projít talentovou show Sims 4

The Sims 4 Talent Showcase: Jak z toho vytěžit maximum

Talent showcase je nová zábavná událost, která může pomoci vašim Simíkům dosáhnout hvězdné úrovně. Existují dva způsoby, jak se ho můžete zúčastnit, a několik zásadních kroků, které musíte udělat, pokud chcete, aby si vaše postava získala lidi. Zůstaňte naladěni a pokračujte ve čtení, abyste zjistili, jak uspořádat, zúčastnit se a získat srdce na přehlídce talentů Sims 4.

sims 4 talent showcase

Víte, že vaši Simíci jsou zrozeni pro začátek! Zde se dozvíte, jak z nich udělat celebritu, kterou se mají stát!

Co je to přehlídka talentů sims 4?

Talent Showcase je jednou z novinek, které přišly The Sims 4: Staňte se slavným. Jedná se o speciální akce pořádané s cílem pomoci vycházejícím hvězdám a začínajícím Simíkům stát se slavnými a předvést svůj talent. Pro ty, kteří okouzlí dav, otevírá Talent Showcase dveře k získání cen Celebrity Awards na prestižních místech. Pokračujte ve čtení a zjistěte, jak udělat ukázku talentů Sims 4 registrovat!

Jak se zúčastnit přehlídky talentů?

V halách se konají akce předvádění talentů. Chcete-li se zúčastnit, jednoduše přejděte na místo, kde se událost koná. Jakmile se tam dostanete, vytvořte si Simíky «Připojit se k Open Mic» kliknutím na lištu. Toto je způsob, jak se „zazpívat“ a stát se způsobilými vystupovat. Hra vás automaticky upozorní, kdy se máte připravit předvést svůj talent. Vše, co musíte udělat, je jednoduše počkat, až na vás přijde řada.

Zajímavé:  Jak spustit konzoli Sims 4 přes artmoney.

Kde se zúčastnit přehlídky talentů?

Předváděcí akce se konají několik dní v týdnu a obvykle začínají v 6:11 a končí ve XNUMX:XNUMX. Budete také moci uspořádat Talent Showcase vytvořením a Akce Talent Showcase a výběr vlastního místa.

Prezentace talentů je příležitostí, aby ji viděli všichni správní Simíci a celebrity. Chcete-li zkontrolovat nadcházející události Talent Showcase, použijte svůj Kalendář pro domácnost a podívejte se, zda jsou v něm nějaké zmínky Události sekce. Tím získáte přesný čas, datum a místo konání příští vitríny.

Představení se obvykle konají v místních saloncích a barech San Myshuno. Zjistěte více o místech v San Myshuno zde!

Starlight Accolade Awards

Cena Starlight Accolade je korunou veškerého úsilí, které vaši Simíci vložili do zlepšování svých hudebních dovedností. I když můžete vystupovat v podstatě v jakémkoli lounge baru, udílení cen se konají pouze na exkluzivních místech, jako např Studio PBP salonek. Pokud by tedy vaši Simíci dostali ocenění, buďte si jisti, že se tak stane v jedné z partií, které tuto cenu mají Nejžhavější místo ve městě hodně rys. Místo předvádění talentů Sims 4 není vždy tím nejžhavějším místem, ale večer předávání cen rozhodně ano.

Jedná se o exkluzivní události a budou vyžadovat formální dress-up. Pokud vaši Simíci vyhrají cenu, připravte se vyjít na pódium a pronést řeč, jako to dělají skutečné hvězdy! Toto je významná událost, která vás může ohromit, a očekávejte, že se jí zúčastní všechny nejvýznamnější celebrity. Využijte tuto příležitost k tomu, abyste některé z nich poznali, abyste zvýšili svůj status. Simíci mohou soutěžit a vyhrávat v pěti kategoriích. Simíci, kteří vystoupí na Talent Showcase, dostanou šanci vyhrát Starlight Accolade za nejlepší píseň.

Přejděte sem a zjistěte, jak si zachovat veřejný obraz a vypořádat se se slávou v The Sims 4!

Jak na hřebík sims 4 talent showcase?

sims 4 talent showcase

Někteří Simíci mají lepší předpoklady stát se hvězdami než jiní. Získání titulu z Britchechester University vám poskytne lepší výchozí pozici. Mít a Titul výtvarných umění připraví vaše Simíky na dobré umělce, protože budou mít možnost naučit se zpívat i hrát na nástroj. To znamená, že je vysoce pravděpodobné, že budou mít dobrý výkon v Talent Show.

Zajímavé:  Jak získat zvíře v The Sims 4.

Existuje několik dalších způsobů, jak zajistit, aby si výkonu vašich Simíků všimli ostatní. To bude vyžadovat tvrdou práci a určité učení. Zde jsou tři tipy, které vám mohou pomoci…

Tip 1: Naučte se hrát na nástroj

Chcete-li se předvést, musíte nejprve něco ukázat světu, že? Nejlepší způsob, jak odstartovat svou cestu ke slávě, je naučit se hrát na nástroje. Kupte si preferovaný nástroj, jako je kytara nebo klavír, a začněte cvičit doma. Například některé pruhy mají tendenci je zobrazovat. Čím lepším se stanete u nástroje, tím větší máte šanci uspět v talentové soutěži.

Cvičte, kdykoli budete mít příležitost. Simíci si mohou vzít svou kytaru s sebou a uložit ji do inventáře. To vám umožní hrát kdekoli. Zvolte si cvičení, když jsou vaši Simíci v inspirativní náladě, protože to urychlí proces učení.

Chcete se proslavit v The Sims? Další informace o rozšiřujícím balíčku The Sims 4: Get Famous najdete zde!

Tip 2: Zvyšte úroveň pěveckých dovedností před předvedením talentů sims 4

Pokud vaši Simíci doufají, že se stanou další popovou hvězdou, kupte si karaoke z inventáře. Přestože můžete testovat vody v talentové show na nižších úrovních, pokud chcete dobrý výsledek, věnujte čas dosažení alespoň 5. úrovně vaší preferované dovednosti. Simíci mohou také zpívat ve sprše, tak proč toho nevyužít? Čím vyšší úroveň ve zpěvu dosáhnete, tím více hudebních žánrů se vám odemkne.

Existuje cheat, který zvýší úroveň Sims na deset. lis ctrl+shift+C a poté zadejte slovo testování cheatů pravdivý, a stiskněte tlačítko vstoupit. Nakonec zadejte, abyste měli jistotu, že vaši Simíci vynikají statistiky — set_skill_levelmajor_singing 10. To zajistí, že jejich zpěv uchvátí dav od první chvíle.

Zajímavé:  Jak oblékat kočku v The Sims 4.

Tip 3: Naučte se psát písně, abyste se stali nejlepšími umělci

Zpěv a hra na nástroj na Talent Showcase vám pomůže dosáhnout úspěchu. Chcete-li však být skutečně a plně uznávaní jako umělec v oboru, rozhodněte se, že se naučíte dělat svou vlastní hudbu.

Vaši Simíci nejsou jen interpretem, ale také nezávislým umělcem, který by měl vědět, jak psát své písně. Zatímco zpívání a hra na nástroj vám může dát dobrý začátek, psaní a licencování pomůže vašim simíkům jít ještě o stupeň výš. Úroveň 8 pěveckých dovedností odemyká možnost psát texty. Chcete-li tak učinit, klikněte na klavír, kytaru nebo mikrofon, abyste získali možnost psát texty.

Jakmile dokončí své texty, mohou licencovat texty kliknutím na poštovní schránku, stejně jako to dělá spisovatel pro svůj román. Licencování je možné, když dosáhnete úrovně 9 v dovednostech zpěvu.

Chcete přeskočit veškeré učení a stát se hned slavným? Mám tě! Podívejte se na tyto cheaty celebrit Sims 4!

Související příspěvky

The Sims 4 Cesta ke slávě #7 | TALENTOVÁ SHOW

Ikona kanálu Umění a vlastní jedinečnost

Sul-sul! Hlavní postava naší let’s play sní o celosvětové slávě, ale k tomu se musí hodně snažit! Hayley a já půjdeme společně na konkurzy a pomůžeme jí uspět! ► Jsem na Tumblr: https://karagamechannel.tumblr.com ►Pokud se vám video líbilo, nezapomeňte mu dát like ►Přihlaste se k odběru kanálu, pokud chcete sledovat návody ►Pokud máte dotazy, návrhy nebo tipy , pište do komentářů , určitě vše vezmu v potaz!

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»