News

Jak přimět těžko získatelnou dívku, aby se do vás v The Sims 4 zamilovala

Ahoj všichni! Dané: postava s citlivým rysem a postava s romantickým rysem. Jak je dát dohromady? Potřebuji, aby se stali párem, ale žádné romantické aktivity nefungují. Uspěl někdo s takovými daty?

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Mezi postavami většinou přepínám. pokud někdo projevuje negativitu. pak je lepší se rozloučit. pak vás pozvěte na stránku a předložte dárek. peníze nebo romantika. Romantický po nejnovějších aktualizacích obecně funguje bezchybně. Mimochodem. po posledních aktualizacích to není hra, to je hrůza. Do domů se stěhují sami Peršané. konvergovat. změnit své bydliště. mít děti. Nemůžeš ani zatracenou věc. posaďte se a sledujte celou tuto noční můru! .

DariaZnalec (285) před 1 rokem

Ještě jsem nezkoušel dávat dárky, žijí ve stejném domě, ale jakékoli romantické činy na obou stranách končí negativitou a trapností

Ru-Mata Enlightened (32863) Daria, ještě nejsou linie vztahu červené? po nejnovějších aktualizacích se někdy „objeví“ vysvětlení: jako ten a ten Sim má informace, že ten a ten Sim k němu nechová romantické city. Za stávajících podmínek se nedá nic dělat. .

Zkuste z nich nejprve udělat nejlepší přátele. Poté začněte s lehkými romantickými akcemi, jako je například „dát dárek“, „dát květiny“. Pokud nějaká akce funguje, opakujte ji několikrát, a pak, když se škála romantického vztahu začne pomalu plnit, můžete přejít k účinnějším akcím, tedy flirtování, dělání pokroků atd.
Pokud to nevyjde, pak je nepravděpodobné, že to vyjde, protože to jsou dva protikladné charakterové rysy a jsou neslučitelné, stejně jako v životě. Ale i zázraky se dějí XD. Obecně to zkuste, pokud jste to ještě nezkoušeli.

Zajímavé:  Jako soutěž ve videu hry Sims 4.

Pocity ve vztazích mezi postavami v The Sims 4 a rozšíření

Pocity ve vztazích mezi postavami v The Sims 4 a rozšíření

Pocity připomínají Simíkům okamžiky, které sdíleli, a vyvolávají emoce v přítomnosti Simíků, ke kterým mají vztah. Představte si postavu, která nesnese být na stejném místě jako někdo, kdo jim zlomil srdce. Nebo dva kamarádi, kteří mají tolik společných dobrodružství, že se navzájem naplňují radostí jen z toho, že jsou poblíž. Existují dobré a špatné pocity, pomíjivé a dlouhodobé. O nich a životních událostech, které k nim vedou, je tato recenze.

  • Všeobecné informace
  • Seznam pocitů ze základní hry

Kde najít pocity, jak se objevují, čím ohrožují a kdy přecházejí

Na rozdíl od vztahů jsou city jednostranné a nemusí být nutně vzájemné. Pocity, které jedna postava chová k druhé, můžete vidět v aktuálním panelu konverzace v horní části obrazovky nebo v profilu postavy. Profil se otevírá přes nabídku «Akce» na postavě nebo přes panel vztahů.

Pocity v konverzačním panelu otevírá ikona poznámkového bloku se srdíčkem

Pocity v konverzačním panelu otevírá ikona poznámkového bloku se srdíčkem

  • zelená — pozitivní,
  • červená — negativní,
  • nasycený — dlouhotrvající,
  • vybledlé — krátkodobé.

Sekce Pocity v profilu postavy

Sekce Pocity v profilu postavy

  • Jsou různé výsledky. Pokud například Simík najde svou milovanou osobu s někým jiným, může se cítit „hluboce zraněn“, „zrada a zrada“, „zuřit kvůli zradě“ nebo něco jiného.
  • Roli hraje důležitost příležitosti. Například obyčejný večírek ne vždy vede k „sblížení po dovolené“, ale adopce dítěte téměř vždy vede k „adoraci“ nebo pocitu „od srdce“.
  • Vlastnosti, životní styl a bonusy ovlivňují emocionalitu Simíka. Například postavy s „nekontrolovatelnými emocemi“ mají větší pravděpodobnost než ostatní, že podlehnou pocitům, zatímco upíři s „umrtvenými emocemi“ je téměř nikdy nezažijí.
  • Dobré city k Simíkovi někdy sníží pravděpodobnost vzniku špatných pocitů a špatné pocity někdy podpoří další špatné pocity.
  • Úroveň vztahu a další faktory ovlivňují pravděpodobnost pocitu a jeho typ.
Zajímavé:  Jak povolit průnik objektů v Sims 4.

Záchrana života vyvolává pocit obdivu k hrdinovi, který zachránil život.

Záchrana života vyvolává pocit obdivu k hrdinovi, který zachránil život.

V přítomnosti objektu svých pocitů postava někdy prožívá odpovídající emoce. Například se dostane do rozpaků, když vidí Simíka, kterému se provinil.

Moodlety se objevují méně často, pokud má Simík malý význam (vztahy se blíží nule, nikdy nebyli přáteli ani romantickými partnery, nejsou sousedy, nejsou příbuznými, nejsou kriminálními partnery, nejsou nepřáteli, nemají žádné nedávné hádky).

Postarejte se o své Simíky a sledujte jejich náladu: pocity mohou vést k přemírě emocí. Například rozzlobené postavy se mohou v přítomnosti svých pachatelů ještě více rozzuřit a zemřít na infarkt. Vývojáři se snažili, aby se u postav, které už zlobí, neobjevovaly vzteklé náladovky z pocitů, ale nebezpečné situace se přesto dějí.

Moodlet z pocitů může vyvolat nebezpečnou přemíru emocí

Moodlet z pocitů může vyvolat nebezpečnou přemíru emocí
Mimochodem, moodlety a akce spojené s pocity poznáte podle ikony poznámkového bloku se srdcem. Stejná ikona na panelu vztahů signalizuje vznik nového pocitu.

  • Úspěšná omluva nebo úspěšný pokus najít společnou řeč zahladí špatné pocity a může je dokonce úplně odstranit. Krátkodobá negativita obvykle okamžitě zmizí, například „sklíčenost z odmítnutí“ okamžitě zmizí, pokud osoba, která odmítla, požádá o odpuštění.
  • Když se objeví nový pocit, posiluje podobné a oslabuje opačné a někdy je úplně přeruší. Pokud například Simík přistihne svého partnera při podvádění, „horlivá láska“ zmizí. Ovlivňuje také, který pocit je silnější: drobná urážka dlouhotrvající pozitivní pocit nepřeruší, pouze zkrátí jeho trvání.
  • Celkem může mít postava až 4 city k jednomu Simíkovi současně, a pokud se k tomu navíc objeví ještě jeden, nahradí ten nejméně významný ze stávajících.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»