News

Jak udělat psa v Sims 4, aby pes nestárl

Jak změnit věk mazlíčka nebo ho vzkřísit v The Sims 4

Nejdůležitější podmínkou pro změnu věku je přítomnost veterinární kliniky, která byla přidána s rozšířením Sims 4 Kočky a psi. Vaše postava však nemusí být jejím vlastníkem.

Váš Simík musí najít prodejní automat na veterinární klinice.

Při interakci s ním musíte vybrat kartu se speciální pochoutkou. Pokud mluvíme o omlazení, volíme pamlsek pro snížení věku. V případě stárnoucího mazlíčka kupte pamlsky pro zvýšení jeho věku.

Pokud má váš Sim veterinářskou dovednost na úrovni šest a má speciální chemická laboratoř, pak bude schopen samostatně připravovat pamlsky, s jejichž pomocí se věk mazlíčka mění.


Bez ohledu na to, zda jste si takovou pochoutku koupili nebo ji sami připravili, bude umístěna do zavazadla postavy. Nyní, abyste jej mohli použít, musíte kliknout na domácího mazlíčka a vybrat možnost „Dát speciální pamlsek“.

Poté se objeví okno s touto chutnou pochoutkou a voila.

Jakmile váš mazlíček sní tento speciální pamlsek, změní se jeho věk.

Mějte na paměti, že pokud dáte staršímu zvířeti lektvar zvyšující věk, mazlíček hned tak nezemře stářím.

Vzkříšení domácího mazlíčka ve hře Sims 4

Stává se, že se o nějakou postavu, zejména o domácího mazlíčka, staráte a vážíte si jí, a ona nějak nečekaně zemře. A po vašem domě se toulá přízrak zvířete. Tento problém lze vyřešit, a to celkem snadno.

Chcete-li to provést, musíte znovu navštívit veterinární kliniku někoho jiného a koupit speciální pamlsek, který obsahuje ambrózii. Tento pamlsek lze zakoupit interakcí s prodejním automatem na veterinární klinice.

Zajímavé:  Jak přidat dívčí mod do The Sims 4.

I když si každá postava dokáže připravit mazlíčka s ambrózií sama. Pravda, nejprve bude muset vylepšit své veterinářské dovednosti na maximálně desátou úroveň. Měla by zde být také chemická laboratoř na výrobu léků Dr. Magee.


Jakmile je pamlsek Ambrosia v zavazadlech vašeho Simíka, můžete ho darovat zvířátku-duchovi a tím ho vzkřísit.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»