News

Jak přimět kočku, aby rostla v Sims 4

Jak docílit toho, aby váš mazlíček vyrostl nebo vzkřísil v The Sims 4: Kočky a psi

V rozšiřujícím balíčku The Sims 4: Cats & Dogs můžete změnit věk svého mazlíčka a vzkřísit ho. To se provádí v obou případech buď návštěvou veterinární kliniky (kterou nevlastníte), nebo použitím chemické laboratoře k výrobě léků, což vyžaduje vysokou úroveň veterinárních dovedností. K rychlému rozvoji můžete použít cheat kódy.

Jak změnit věk vašeho mazlíčka

Navštivte veterinární kliniku které nevlastníte, klikněte na prodejní automat a poté na „Koupit věci pro domácí mazlíčky“. V okně, které se otevře, si musíte koupit „Pamlsek pro zvyšující se věk“ nebo „Pamlsek pro klesající věk“ podle toho, co potřebujete. Pokud máte veterinářskou dovednost alespoň 6., můžete si tyto pamlsky vytvořit sami pomocí chemické laboratoře. The sims 4 kočky a psi vytvářejí pamlskyJakmile dokončíte výrobu pamlsku nebo si ho zakoupíte v automatu, bude přidán do inventáře vaší postavy. Nyní jednoduše klikněte na mazlíčka, jehož věk chcete změnit, a vyberte „Dejte speciální pamlsek“, poté v dialogovém okně vyberte dříve vytvořený/zakoupený pamlsek. Po podání pamlsku okamžitě začne proces jeho zrání či omlazení. A ne, když dáte starému mazlíčkovi drogu, aby se zvýšil jeho věk, nezemře.

Jak vzkřísit domácího mazlíčka

Navštivte veterinární kliniku které nevlastníte, klikněte na prodejní automat a poté na „Koupit věci pro domácí mazlíčky“. V okně, které se otevře, si musíte koupit „Pet Treat with Ambrosia“. Pokud máte veterinářskou dovednost maximálně 10, můžete si tuto pochoutku vytvořit sami pomocí chemické laboratoře. Po dokončení procesu výroby nebo zakoupení v automatu klikněte na ducha svého mazlíčka, kterého chcete vzkřísit, a v kategorii přátelské akce vyberte „Dejte ambrosi. Ihned poté začne proces vzkříšení vašeho mazlíčka.

Zajímavé:  Jak snadno nainstalovat The Sims 4 na slabý počítač.

Ekaterina 3412 Bogdanova 10. prosince 2022 v 19:42

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»