News

Jak přidat upíří body do The Sims 4

Cheaty na The Sims 4 Upíři a jak odemknout hodnosti, výhody a schopnosti

Cheaty na The Sims 4 Upíři a jak odemknout hodnosti, výhody a schopnosti

The Vampires Game Pack přidal do The Sims 4 okultismus vyhýbání se slunečnímu záření, netopýří transformace a vyhýbání se česneku, a jak je tomu u mnoha dalších DLC, je s nimi celá řada cheatů. Pokud Simmerům nabídnete šanci vypracovat se na upírském žebříčku, aby se stali mistrem upírem, pokud nechcete čekat, než se připojíte k řadám nemrtvých, můžete použít cheaty hry pro začátek – ideální pro nastartování konkrétního příběhu nebo pro vyzkoušejte všechny skvělé schopnosti pro upíří Simíky.

The Sims 4 Vampires power cheaty

Obrázek upíra využívajícího své schopnosti v The Sims 4

Klikněte pro zvětšení

Jak získáváte zkušenosti v The Sims 4 jako upír, budete moci odemknout nové schopnosti, které vám pomohou na vaší cestě stát se téměř nezastavitelnou silou přírody. Od schopnosti odhalit osobnost jiného Simíka po získání imunity proti obávanému česneku (lapat po dechu!) — existuje spousta skvělých. Naštěstí si k nim můžete cestu podvádět, pokud nechcete podstupovat potíže s hodnocením svého upíra. Nejprve však budete potřebovat přístup k ID Simíka, protože to je důležitá část kódů pro tyto schopnosti. Použijte ‘Sims.get_Sim_id_by_name [křestní jméno] [příjmení]’ nejprve podvádět a pak nahraďte část (SimID) níže uvedených kódů tímto číslem.

Power Kód
Netopýří forma bucks.unlock_perk BatForm true 40961 (SimID)

Například v případě mého Simíka, pokud bych chtěl přidat sílu ‘Vampiric Charm’, zadal bych ‘bucks.unlock_perk AlluringVisage_3 true 40961 1120290458968982602’. Můžeš odemkněte tyto schopnosti bez ohledu na vaši hodnost, tak se na ně a přidejte, které se vám líbí.

Vampire Rank cheaty

Nyní, když máte přístup ke všem různým schopnostem, budete pravděpodobně chtít trochu zvýšit hodnocení Simíka – takže k postupu v nich použijte následující kódy:

Ošidit Kód
Menší upírská hodnost stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 202

Velmistrovští upíři se mohou i nadále učit schopnosti, aniž by přijímali další slabiny, které jsou požadavkem při přebírání sil (samozřejmě s výjimkou případů, kdy jste podvedli síly uvedené výše).

Zajímavé:  Jak rychle získat železo v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»