News

Jak přidat Simíka do The Sims 4, pokud neexistuje žádné speciální tlačítko

Simíci 4 — Je to hra, která poskytuje možnost vytvořit si vlastní virtuální život, řízení znaky a jejich domy. Probíhá игры, je potřeba přidat nové postavy ke stávajícím rodiny, stejně jako vytváření nových domácností. V tomto článku to řekneme Ojak na to.

Vyberte sekci, která vás zajímá, pomocí odkazu:

Jak kompletně upravit svou rodinu v Sims 4

Jak sloučit dvě rodiny v Sims 4 z různých uložení

Je možné v The Sims 4 odstranit cenzuru

Jak přesunout jednu postavu z rodiny v Sims 4

Užitečné tipy a závěr

Komentáře a reakce

Pokud chcete do své rodiny v The Sims 4 přidat novou postavu, postupujte podle jednoduchého postupu. Začněte otevřením „Galerie“ kliknutím na odpovídající tlačítko v pravém horním rohu obrazovky. Poté přejděte na kartu Galerie nebo Moje knihovna a najděte požadovanou postavu nebo rodinu. Chcete-li přidat postavu do své rodiny, vyberte možnost „Přidat rodinu“ a ihned poté se nová postava objeví ve vaší hře. Tento přístup je velmi jednoduchý a rychlý způsob, jak přidat nové postavy do The Sims 4. Postupujte podle těchto kroků a budete si moci užít hru s rozmanitějším a zajímavějším počtem postav.

Jak přidat postavu do vaší rodiny Sims 4 pomocí kódu

Pokud chcete do své rodiny přidat postavu pomocí kódu, musíte zadat příkaz fill_commodities_household. Tento příkaz splňuje potřeby všech Simíků v rodině, takže nová postava snadno zapadne do nové rodiny.

Zajímavé:  Jak objednat stůl pro společnost v The Sims 4.

Jak vytvořit dalšího Simíka ve stejném světě

Když již máte rodinu v The Sims 4, můžete vytvořit dalšího Simíka pomocí funkce Správa domácností. Chcete-li to provést, klikněte na tlačítko „Svět“ v pravém horním rohu obrazovky a najděte funkci „Správa domácnosti“. Vyberte požadovanou domácnost a přidejte do ní požadovanou postavu.

Můžete také použít jinou metodu, která zahrnuje použití cheatu. Chcete-li vstoupit do režimu úprav SIM karty, musíte stisknout Ctrl Shift C a poté do konzoly napsat cas.

Jak kompletně upravit svou rodinu v Sims 4

Svou rodinu můžete v The Sims 4 kompletně upravit změnou stavby postavy nebo přidáním nových mazlíčků. Chcete-li to provést, musíte do konzoly zadat cas. fulleditmode, poté přejděte do režimu Create Sims (CAS) a změňte nastavení své postavy. Kočky, psi a koně jsou druhy domácích mazlíčků, které můžete mít ve své rodině.

Jak pozvat Simíka, aby s vámi bydlel

Pokud chcete pozvat postavu do své rodiny, musíte použít funkci „Přesunout rodinu“. Nachází se v menu mobilního telefonu, které najdete v pravém dolním rohu obrazovky.

První metodou je, že musíte otevřít nabídku mobilního telefonu a vybrat možnost „Přemístit rodinu“. Poté se objeví speciální okno, ve kterém můžete vybrat požadovanou oblast ve městě a pozvat postavu k vám domů.

Užitečné tipy

  1. Pokud chcete do své rodiny přidat nové postavy, pak jedním ze snadnějších způsobů je použití kódů.
  2. Chcete-li změnit statistiky své postavy, použijte funkci Správa domácnosti nebo cheaty.
  3. Pokud nevíte, jaký druh domácího mazlíčka byste měli mít ve své rodině, pak se podívejte na oficiální zdroje Sim4 a vyberte vhodnou možnost.
  4. Při přidávání nových postav do rodiny nezapomeňte, že to může ovlivnit životy ostatních postav a vyžaduje další pozornost.
Zajímavé:  Jak získat A ve škole The Sims 4.

Závěry

V tomto článku jsme se podívali na různé způsoby, jak přidat postavy do vaší rodiny ve hře Sims. 4. Vy můžete použít ovládací funkce domácnosti, mobilní, pohybliví телефон nebo cheat kódypřidat nové postavy do vaší rodiny. Rodinu můžete také libovolně upravit uváženízměnou své postavy znaky nebo přidání nových mazlíčků. Nezapomeňže při přidávání nových znaků navíc pozornost a péče.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»