News

Jak přidat dítě do The Sims 4

Děti v The Sims 4 — skutečné květy života. Dělají hru mnohem rozmanitější a otevírají přístup k jedinečným herním příležitostem: rodičovství, rodinné vzpomínky, škola, mnoho druhů zábavy, dovednosti a aktivity, které nejsou dostupné dospělým.

Postav má několik způsoby, jak mít dítěa ne všechny jsou zřejmé. Podívejme se na všechny možné možnosti podrobněji.

Počít dítě

Klasická koncepce je nejrozšířenější metodou. K tomu budete potřebovat dva zamilovaní mladí/dospělí Simíci, ale ne nutně heterosexuál. S nejnovějšími aktualizacemi The Sims 4 si hráč může vybrat, kterou postavu schopný nést dítě, Který pak — oplodnit. A tato funkce nemusí nutně odpovídat pohlaví.

Dvě postavy s poměrně vysokou úrovní vztahu mohou počít dítě. Koncepce není k dispozici pro děti, teenagery a starší postavy. Není nutné navázat vztah a uvázat uzel. Akce by se měla objevit v sekci Romantika poté, co se Simíci dostatečně sblíží. Upgradujte obě lišty vztahů — zelená (přátelství) и růžová (romance). Pokud jeden z pruhů není dostatečně vyplněn, akce se nemusí objevit.

Chcete-li počít dítě, vyberte si jakékoli vhodné místo. V The Sims 4 jich je poměrně hodně:

  • postel;
  • sprcha;
  • kosmická loď;
  • řezivna;
  • sauna;
  • Vířivka;
  • keř;
  • kapsle na spaní;
  • stan;
  • observatoř;
  • rakev — pro upíry atd.

Chcete-li zahájit proces, jednoduše klikněte na položku a vyberte akci. Pokud vztah mezi Simíky není dostatečně blízký, pak jeden z nich intimitu jednoduše odmítne. Situace bude dost nepříjemná, takže je lepší chvíli počkat, než to zkusíte znovu.

Animace koncepce je klasická — Simíci jsou skryti pod „cenzurou“ například v podobě deky nebo páry ze sprchy/sauny/jacuzzi a objevují se nad jejich hlavami srdíčka.

Zajímavé:  Jak najít cestu k The Sims 4 na počítači.

Pokud se početí podaří, zazní krátká melodie připomínající zvonění zvonů

Skutečnost těhotenství můžete zkontrolovat okamžitě. Chcete-li to provést, pošlete Simíka, který může být těhotný, na záchod a udělejte si těhotenský test 15 Simoleonů. Pokud došlo k početí, na nástěnce se objeví upozornění a Simík bude mít malé bříško.

Není nutné absolvovat test. Pokud se z nějakého důvodu melodie nehraje, Simík po chvíli nezávisle pochopí, že čeká dítě. Objeví se první známky těhotenství a znovu naroste malé bříško. Pokud nemůžete otěhotnět, zkuste to znovu — někdy Simíci potřebují několik pokusů.

Dávejte pozor! Pokud stále nemůžete otěhotnět, zkontrolujte, zda není v nastavení pohlaví vybrána možnost v editoru tvorby postavy «Ani jedno ani druhé». To znamená, že Simík nemůže oplodnit ostatní Simíky ani otěhotnět.

Nastavení pohlaví můžete změnit po vytvoření postavy pomocí cheatu cas.fulleditmode. Chcete-li jej aktivovat:

  1. Otevřít konzolastisknutím kombinace kláves Ctrl+Shift+C;
  2. Zadejte příkaz: testy jsou pravdivé;
  3. Potvrďte klávesou Enter;
  4. Zadejte následující příkaz: cas.fulleditmode zapnut. Potvrďte znovu.

Tento cheat kód se aktivuje plný CAS režim, jako byste vytvářeli postavu od nuly. Podržte Shift a klikněte LMB na sim a vyberte upravit v CAS.

Adoptujte z útulku

V The Sims 4 jsou děti, které zůstaly bez rodičovské péče a potřebují lásku. Pokud se váš Simík rozhodne přijetí, může útulek kontaktovat telefonicky nebo přes počítač. Přejděte do sekce Domovy a vyberte možnost: «Adoptovat dítě». Dále budete přesměrováni na výběrový panel s dětmi různého věku a pohlaví. Cena služby je 1000 Simoleonů.

Upozorňujeme, že pokud nezvládnete výchovu a zapomenete na potřeby dítěte, opatrovnické služby ho přijmou zpět. Nezáleží na tom, zda se to stane vašim vlastním dětem.

Zajímavé:  Jak zahrnout místo činu do The Sims 4 na běžné místo.

Tato metoda má důležitou nuanci — dítě nebude vypadat jako rodič. A další možnost umožňuje vytvořit přesnou kopii rodičovského Simíka, ale bez přímého početí.

Mít dítě ze zkumavky

The Sims 4 vás vyzývá, abyste ušetřili čas a otěhotněli. ze zkumavky. Ano, je to tak jednoduché – spojte dva genomy a získejte „připravené“ dítě. Tato metoda se objevila ve hře s přídavkem «Cesta života» (Růst spolu). Můžete to udělat také na svém telefonu v sekci Domů. Vyberte možnost „Počítejte dítě ze zkumavky“ náklady 1200 Simoleonů.

Při početí dítěte ze zkumavky si musíte vybrat jeho rodiče. Může to být jedna postava – miminko pak bude jeho identickou kopií, nebo oba rodiče, bez ohledu na pohlaví. Vaši Simíci budou ušetřeni procesu otěhotnění a dítě se během několika hodin objeví v rodině.

Mimozemské těhotenství

Neobvyklá metoda početí, kterou není tak snadné získat. Mimozemský únos a další oplodnění je náhodná událost, kterou někteří hráči doslova „loví“. Chcete-li zvýšit šanci na únos, váš Sim musí sledovat oblohu v noci pomocí dalekohledu. Šance je vyšší, pokud postava funguje vědci.

Přílet mimozemšťanů bude poznamenán charakteristickou animací a melodií. Akci nelze zrušit – Simík na chvíli zmizí a s určitou pravděpodobností se vrátí s dítětem v žaludku. Dítě se narodí mimozemšťan.

Otěhotnět tak může postava jakéhokoli pohlaví, včetně muže. Dříve to bylo vtipné a relevantní, ale nyní, jak již bylo zmíněno, je díky nastavení pohlaví naprosto každý Sim vhodný pro početí.

Pokud hrajete okultní postavy, pak se jejich pojetí řídí stejným principem jako běžní Simíci. Jediný rozdíl je, kde to mohou udělat. Například upíři se mohou zapojit do WooHoo as netopýři nebo v rakvi.

Zajímavé:  Jak vrátit zpět poslední uložení v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»