News

Jak přesunout klapku a vodní potrubí v The Sims 4

Všichni fanoušci série studovali konstrukční režim v The Sims 3 zevnitř i zvenku. Ne každý ale ví, jak postavit dům v The Sims 4 tak, aby byl krásný a funkční a navíc dobře zapadal do stylu města. Proto vám doporučujeme, abyste se seznámili s lekcí o stavbě domů pro Simíky a také s některými triky.

Režim sestavení v The Sims 4

jaký dům si můžete postavit v sims 4

Postavit krásný dům v The Sims 4 je mnohem jednodušší. Nyní můžete stavět místnosti a zcela je přesunout na jakékoli místo na webu. Mimochodem, výška stropů je nastavitelná stejně jako základ. A stěny mohou být polokruhové. Obecně platí, že existuje spousta příležitostí k realizaci vašich nejdivočejších fantazií.

Lekce o tom, jak postavit dům v The Sims 4:

  1. Vzhledem k tomu, že pozemky ve čtvrté části mají omezenou velikost a není možné umístit pozemek pro stavbu kamkoli chcete, musíte nejprve vybrat právě toto místo. Pokud ve městě nebude vhodný prázdný prostor, bude nutné stávající konstrukci zbourat.
  2. Jakmile si vyberete místo, je čas rozdělit oblast na zóny. Rozhodněte se, kde bude dům stát a kde postavíte rekreační zónu.
  3. Nyní je čas postavit zdi. Můžete dodat hotové místnosti, nebo třeba vytvořit jedinečný design místnosti.
  4. Nezapomeňte na základy, sklepy, schodiště a další patra. V The Sims 4 jich mohou být maximálně 4.
  5. Umístěte okna a dveře.
  6. Nakonec je potřeba postavit střechu. Nyní může být tvarově i barevně rozmanitější. Existuje také mnoho dekorací: štíty, komíny, hospodářské budovy a tak dále.
Zajímavé:  Jak přidat Sim mod nebo dům do The Sims 4.

Jaký druh domu si můžete postavit v The Sims 4?

postavit krásný dům v Sims 4

Po vytvoření stěn musíte přejít k jejich dokončení a vytvoření dekorativních prvků. V The Sims 4 neexistuje žádný způsob, jak změnit barvu předmětů podle libosti. Ale i když není tak široká škála povrchových úprav, můžete vytvořit krásné a jedinečné domy. Zvýrazněte oblasti, kde je krb umístěn, pomocí samostatných textur, vytvořte dekorativní sloupy a tak dále.

A díky velkému množství dekorativních předmětů se otázka, jaký dům postavit v The Sims 4, stává aktuálnější než kdy jindy. Nyní je mnohem snazší znovu vytvořit sídlo svých snů ve vašem oblíbeném stylu, ať už jde o moderní budovu, vilu na pobřeží nebo dům na vesnici. Popínavé rostliny, květiny v závěsných květináčích, odpadní potrubí, pouliční lampy a tak dále mohou být použity jako dekorace na vnější stěny.

Triky, jak snadno postavit dům v The Sims 4

jaký dům postavit v sims 4

V The Sims 4 můžete okna umísťovat automaticky. Chcete-li to provést, zadejte je do čísla.

Pomocí tlačítka Alt můžete přesouvat objekty bez ohledu na mřížku. To zahrnuje okna, která lze umístit na libovolné úrovni.

Chcete-li, aby vaše stránky vypadaly nejen krásně, ale také stylově, vyberte různé typy plotů pro uzavření verandy a samotného webu.

Umístěte květiny, keře a stromy, a aby vše vypadalo přirozeně, tónujte zeminu do hněda a přidejte kamínky.

Pokud nechcete stavět budovu od nuly, můžete si stáhnout hotový dům a upravit si ho podle svých přání a potřeb. Aby se stažený soubor objevil ve hře, musíte jej umístit do složky Tray. Poté v samotné hře otevřete knihovnu a umístěte děj.

A co je nejdůležitější, než si postavíte dům v The Sims 4, zkuste si na papír načrtnout plán budoucí budovy. I když nemáte umělecké dovednosti, tato kresba vám pomůže při stavbě.

Zajímavé:  Jak přestěhovat svou ženu do domu Sims 4.

Co nás čeká v nejbližší době?

jak postavit dům v sims 4

1. listopadu 2016 má vyjít nový přírůstek do hry s názvem „City Life“. Spolu s ním můžeme očekávat nejen spoustu dalšího obsahu v podobě oblečení, účesů, předmětů a ploch. City Living provede určité změny ve stavebním režimu. Ty hlavní souvisí s úžasnou možností bydlení v bytech.

Některé byty lze přestavět dle vlastního uvážení a najdou se i takové, ve kterých bude možné pouze dispozičně změnit. Vývojáři do hry přidali také elektrické panely a vodovodní potrubí, což se dotkne i výstavby prostor.

Všechny novinky ještě nejsou známy, takže můžeme jen čekat a hádat, jaká překvapení nás čekají při stavbě domovů pro Simíky.

Nebojte se experimentovat, protože pouze riskováním můžete znovu vytvořit úžasný, jedinečný a krásný dům, ve kterém si můžete hrát s více než jednou generací vaší dynastie.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»