News

Jak pozvat svého mrtvého manžela do svého domu v The Sims 4

sims4ghosts

Jak si pamatujeme, hra byla původně vydána bez duchů, ale měsíc po vydání hry byli do hry přidáni s bezplatnou aktualizací. Duchové jsou ve hře nadpřirozená stvoření a v The Sims 4 jsou jedinečnější než kdy jindy. Duchové se již nejen objevují a mizí, ale mohou se stát součástí života vašich Simíků.

Přidání ducha do rodiny

  • Zadejte vývojářský kód, poté stiskněte Shift+c na duchovi a vyberte akci „Přidat do rodiny“;
  • Pomocí kódu vztahu nastavte požadovaný počet přátelství;
  • Stáhněte si libovolného ducha z galerie a přidejte jej do své rodiny nebo do jakékoli neobsazené oblasti.

30.10.2015_12-30-11

Ale pamatujte, že hrát podle pravidel je zajímavější 🙂

Nové interakce

Pokud jste začali hrát jako duch, měli byste znát nové interakce se Simíky a položky dostupné pro duchy:

  • zmocnit se — Duchové mohou obývat téměř jakýkoli objekt, a tím vyděsit blízké Simíky
  • Projítpřes — Duch projde Simíkem. Akce patří do kategorie špinavých triků, takže se nebude líbit všem Simíkům.
  • Vyděsit — Duch zmizí a náhle se objeví, což Simíky pořádně vyděsí
  • Mluvte o smrti — Akce komunikace duchů.
  • Zeptejte se na smrt — Komunikační akce, kterou může provést pouze Sim s duchem.
  • Truchlit nad minulým životem — Simík může tuto akci provést u náhrobku

Koláž

Duchové a jejich chování

Většinu vlivu na chování ducha má jeho nálada. Je velmi snadné zjistit, v jaké náladě je duch pouhým pohledem na barvu. Pokud je červená, pak dávejte pozor, protože duch má naštvanou náladu. a tak dále ve stejném duchu. Absolutně každý duch má také přístup ke speciální akci „Possess to break“. instalatérství, takže se nedivte, že se ve vaší rodině objeví duch a přitom se často bezdůvodně porouchá vodovodní potrubí.

Zajímavé:  Kde jsou skryté oblasti v Oasis Spring Sims 4.

30.10.2015_12-21-56

Varování! Poškození vodovodních armatur lze předejít. Chcete-li to provést, musíte co nejvíce vylepšit instalatérský předmět a duch ho nebude moci rozbít. Chcete-li zlepšit své instalatérské práce, musíte mít vysokou úroveň mechanických dovedností a mít správný počet dílů.

K již existujícím charakterovým vlastnostem přibývají duchové ještě jeden, který mohou mít jen oni. Je velmi důležité, za jakých okolností a v jaké náladě Simík zemřel, protože na tom závisí další chování ducha a jaké interakce bude mít k dispozici. V souladu s tím získá tento charakterový rys. Zde je seznam těchto charakterových rysů a jejich vlastností:

Duchové a jejich každodenní život

Jakmile ducha přijmete do své rodiny, stává se již plnohodnotným členem této rodiny. Z duchů lze získat velké výhody. Duchy lze například najmout na naprosto jakoukoli práci, to znamená, že duch může chodit do práce, posouvat se po kariérním žebříčku, zatímco simík se stará o své věci.

30.10.2015_12-18-45

Případně mohou duchové dělat všechny domácí práce, zatímco Simíci posouvají svou kariéru.

nová koláž

Varování! Duchové dokážou opravit jakýkoli předmět mnohem rychleji a efektivněji než kterýkoli běžný Simík. Při opravě elektrospotřebiče tedy duch rozhodně nemůže podruhé zemřít na zásah elektrickým proudem a obyčejný Simík s nízkou úrovní dovednosti „Mechanika“ nebude muset riskovat svůj život.

01.11.2015_21-27-58

Zdaleka není nutné jen těžit z ducha, můžete s ním mít jakýkoli vztah. Nikdo nevyloučil romantický vztah, kdo ví, třeba se váš Simík zamiluje do ducha natolik, že s ním bude chtít strávit zbytek života.

30.10.2015_9-49-28

Z toho vyplývá, že existuje možnost oženit se s duchem. Ano, ano, můžete udělat plnohodnotnou svatbu mezi Simíkem a duchem, bez ohledu na to, jak divně to může znít.

Zajímavé:  Jak rozsvítit vánoční stromek v The Sims 4.

_TayruqWDBE

rUmPelmG34k

Můžete dokonce «Woohoo» s duchem, po kterém získáte úspěch «Zajímalo by mě, jaký to je?»

originál

Vzkříšení

To, že váš Simík jednou zemřel a stal se duchem, neznamená, že se už nikdy nemůže vrátit k životu. Opět platí, že pokud hrajete bez kódů, pak přivedení Simíka zpět k životu bude nejskutečnější zkouškou, ale pokud je vám zesnulý Sim velmi drahý, kvůli svému milovanému Simíkovi to do ničeho nepůjdete. Pokud se navíc postava věnuje psaní nebo vaření, zahradničení a rybaření, pak máte velké štěstí, Simík toho má šanci využít s velkou výhodou. Svého Simíka můžete přivést zpět k životu pomocí Book of Life a Ambrosia.

S ambrózií je vše jasné, potíže vznikají při její přípravě; je to opravdu celý test, ale stačí dát toto „jídlo bohů“ duchovi a on se vrátí k životu.

02.11.2015_16-14-00

02.11.2015_16-14-36

Ano, a kniha života má také své vlastní nuance, všechno není tak jednoduché, protože s tím Musíte se připravit, než váš Simík zemře a stane se duchem.

01.11.2015_17-27-43

Chcete-li to provést, klikněte na knihu a vyberte akci «Zachyťte (Simovo jméno) legendární historii» a vyberte si Simíka, kterého milujete.

2

Poté, co tento Simík zemře, musíte znovu kliknout na knihu a vybrat akci “Přivolat (Simovo jméno)». Tato metoda již není vzkříšením, ale spíše pojistkou proti smrti pro milého Simíka předem. Trochu mi to připomíná příběh o Davy Jonesovi 🙂

3

Měli byste vědět, že pokud Simíka vzkřísíte knihou života, vrátí se do života ve stejné náladě, v jaké ji opustil. Pokud tedy Simík zemřel na jakoukoli emoci, musíte tuto emoci okamžitě srazit, nebo Simík brzy zemře znovu.

Vzkříšení je velmi dlouhý a únavný proces, takže se musíte jen pokusit zajistit, aby vaši rodinní Simíci nezemřeli 🙂

Zajímavé:  Jak se přihlásit do muzea v The Sims 4.

4 komentář
Helen Kim 22. srpna 2021 v 17:25

Jaký kód je potřeba ke vzkříšení Simíka, kterého rozdrtil automat? Ambrosia ho neoživí. Hledal jsem kód, našel jsem jeden proti smrti skládací postelí (Compact Life), ale nic z automatu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»