News

Jak povolit zlé rozmary v Sims 4

Nedávno jsem si stáhl nejnovější verzi hacknutých Sims 4 a chci do ní přidat mod zlých rozmarů. Prohledal jsem všechny zdroje, jak nainstalovat tento mod a všude se píše, že potřebujete složku Mods, ale já ji nemám a netuším proč, jelikož někdo napsal, že tuto složku měl a mod byl snadno nainstalovat. Co dělat? Je možné nějak stáhnout mod bez této speciální složky nebo budu muset hledat jinou stránku a stáhnout Sims znovu?

Nejlepší odpověď

Mods se nenachází v samotné složce hry. Když The Sims spustíte poprvé, hra automaticky vytvoří složku C:UsersDocumentsElectronic Arts. Má pro vás 3 důležité složky: Mods — složka pro mody a doplňky. obsah, Trey – Složka pro „prázdné“ Simíky, stejně jako stažené domy, Uložit – vaše uložené hry.
Umístěte soubory WW do složky Mods (nezapomeňte, že adresa složky je: C:UsersDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Mods). Nezapomeňte rozbalit všechny soubory WW z archivu. Samotné mody a jejich překlady by se měly nacházet přímo ve složce Mods, bez podsložek. Hra nevidí mod, pokud je v podsložkách. To se nevztahuje na jiný obsah, jako jsou doplňky, předměty, vzhledy atd. Takové věci se dají nacpat až do 5 podsložek, vše se přečte.
Aby mody fungovaly, musíte při startu přejít do nastavení hry -> jiné a zaškrtnout políčka „mody scénáře jsou povoleny“ a „povolit uživatelský obsah“ (druhé se jmenuje nějak tak, je přesně nad scénáři Nepamatuji si přesné znění, klikněte na použít a restartujte hru.
Měl by se zobrazit veškerý obsah nahraný do složky „mods“. Než řeknete „účesy a oblečení mi vyhovují“ – scénáře a obsah jsou dvě různé věci. Soubory balíčků lze číst, ale části modu ve formátu TS4SCRIPT bez těchto zaškrtávacích políček nefungují.
A nezapomeňte říct odemknout pro WW na teenage woohoo?

Zajímavé:  Jak položit polovinu dlaždice v The Sims 4.

MlemchiKStudent (140) před 8 měsíci
wow, přišel jsem na to a brzy začnu, děkuji moc)
MlemchiKStudent (140) před 8 měsíci
Jen jsem úplně nerozuměl, ve které složce tyto mody jsou a myslel jsem, že je v samotné složce Sims
Vikali slečnaStudent (171) před 1 měsícem

Mám teď podobný problém. Všude jsou zaškrtávací značky, hra již byla spuštěna. Vše zůstalo zachováno. Jdu do složky a nejsou tam žádné mody. Nevím co dělat. Mám Sims 4 hack se všemi DLS.

Jiné odpovědi

Už jste spustili samotné Sims? Vím, že než se spustí, složka mods může v elektronickém umění chybět

MlemchiKStudent (140) před 8 měsíci
došlo ke spuštění, nebyla tam žádná složka

Musya Student (241) MlemchiK, bylo uděleno povolení v nastavení?

musíte si ho vytvořit sami
MlemchiKStudent (140) před 8 měsíci
bylo, nefunguje

Není potřeba nic vytvářet, lepit na to kraviny a pak trpíte. Vše se vytvoří automaticky, po spuštění hry. Na disku C ve složce sims 4 (ve vašich dokumentech).

Vše tam zkopírujete, přejdete do nastavení, zaškrtnete políčko „povolit mody“ a „povolit skripty“ (myslím, že se to tak jmenuje). Vstupte znovu do hry a mod funguje. Pravda přijde na to, že se jedná pouze o jádro a budete si muset stáhnout spoustu dalších modů, aby vše fungovalo normálně..

(Extrémně odsuzuji takové mody pro tuto „hru“ a obecně je pro mě Sims 4 nechutný, ale něco o modování vím..)

Jak nainstalovat The Sims 4 Wicked Whims Mod

simský pár

In The Sims 4, není mnoho věcí tak tvrdě vybojovaných jako kýžené „woohoo“. Ať už začínáte s partnerem, nebo jste přesvědčili souseda, aby byl víc než přátelé, woohoo je vrcholem vztahů. Ale co když chcete víc než jen zběsilý zážitek pod pokličkou? Pokud si nainstalujete mod Wicked Whims, můžete se ponořit hlouběji více způsoby The Sims 4. Pojďme se tedy podívat, co všechno pro hru obnáší. Pokud jste plnoletí, samozřejmě.

Zajímavé:  Jak porazit chlapa v The Sims 4.

Instalace Wicked Whims Mod v The Sims 4

jak nainstalovat wicked whims mod the sims 4

Wicked Whims je mod, který je určeno pouze pro hráče starší 18 let. Pokud ne, důrazně vás žádáme, abyste z toho vycouvali. Než se dostaneme k tomu, co mod nabízí The Sims 4, pojďme si rozebrat, jak můžete nainstalovat Wicked Whims:

  1. Přejděte na oficiální webovou stránku Wicked Whims a stáhněte si mod
  2. Otevřete soubor ZIP a přesuňte složku WickedWhimsMod do The Sims 4 složka dokumentů mods:
    • Dokumenty Elektronické umění The Sims 4Mods
  3. Zapněte hru a v nabídce vyberte „Možnosti hry“
  4. Klikněte na „Jiné“ a klikněte na „Povolit vlastní obsah a modifikace“ a také „Povolené modifikace skriptů“
  5. Vyberte „Použít změny“ a restartujte hru

Pokud budete postupovat podle kroků, měli byste nainstalovat The Sims 4 Wicked Whims mod s lehkostí. Pamatujte: po aktualizaci základní hry budete muset znovu povolit možnosti obsahu a modů, aby vše fungovalo.

Wicked Whims – Vše, co Mod dělá

zlí rozmary the sims 4

Wicked Whims, vytvořený Turbodriverem, je o tom, jak se s vašimi simíky blíže seznámit bez jakýchkoli cenzorů. To zahrnuje funkce uvedené níže:

  • Sexuální funkce
  • Vlastnosti nahoty
  • Stydké vlasy
  • Volič těla
  • Obchod Strip Club
  • Pocení
  • Těhotenství
  • Voyeurismus
  • Krabi STD
  • Antikoncepce
  • Menstruační cyklus
  • atraktivita
  • Preference pohlaví
  • Zobrazení

Spolu s instalací modu Wicked Whims The Sims 4, později si můžete stáhnout různé sexuální animace od jiných modderů nebo si vytvořit vlastní. Je to zábavný způsob, jak nasměrovat věci k obsahu více zaměřenému na dospělé.

Jak odinstalovat Wicked Whims pro The Sims 4

Nebavila vás nově nalezená detailní verze woohoo? Možná je to trochu moc? To je pochopitelné. Když jsem modul poprvé testoval, okamžitá touha po mých Simících skočit do postele a pohled na to všechno bylo jistě překvapením.

Zajímavé:  Jak změnit den v týdnu v The Sims 4.

Pokud chcete odstranit Wicked Whims, použijte následující kroky:

  1. Ujistěte se, že hru úplně ukončíte
  2. Ve svém File Explore přejděte na Dokumenty Elektronické umění The Sims 4Mods
  3. Odstraňte složku WickedWhimsMod

A to je vše, co potřebujete vědět o modu Wicked Whims The Sims 4. Pamatujte, že je to NSFW. Pokud tedy máte v domácnosti děti, vytvořte si jejich vlastní uživatelský účet na počítači, protože jim to poskytne samostatnou složku dokumentů, takže nebudete sdílet mody.

Věřte mi: nebudete chtít, aby někdo jiný pokukoval po tom, co se děje ve vaší nově cenzurované domácnosti. Možná vás to překvapí stejně jako to, když k oknu ložnice mých Simíků uprostřed noci vešel Peeping Tom.

The Sims 4 je k dispozici na systémech PC, macOS, PlayStation a Xbox.

Související témata
Podíl. Facebook Twitter LinkedIn Reddit E-mail

Od dětství měl Mykel vášeň pro psaní, kreslení, komiksy, videohry a všechno hororové. Najde různé způsoby, jak propojit své lásky, jako je načrtnutí nápadů pro potenciální komiksy a vypracování nápadů pro vizuální romány založené na výběru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»