News

Jak pověsit obrázek výše v The Sims 4

Jak zvedat předměty a věci v The Sims 4: skvělé designové hacky

Jak často máte touhu postavit chladný domov promyšlený do detailů? Ne Čtyři stěny s postelí, pohovkou a sprchou, ale opravdu záviděníhodný prostor? Tento problém lze zcela vyřešit, pokud zadáte cheat kód, který vám umožní zvedat předměty v The Sims 4, snižovat je nebo je posouvat v libovolném směru a v jakémkoli úhlu.

Samozřejmě je zajímavější hrát bez cheatů, ale dříve nebo později s největší pravděpodobností stejně budete muset začít podvádět, protože chcete ušetřit drahocenný čas a okamžitě se dostat k tomu, co vám ve hře přináší potěšení, a vynechat vše ostatní .

Bohužel nejčastěji nemůžete zvýšit nebo snížit položku v The Sims 4 tak, jak chcete, bez cheatu.

Jak zadat příkaz

Jak zvedat předměty a věci v The Sims 4: skvělé designové hacky

Dříve, aby bylo možné volně ovládat umístění objektů, bylo nutné nainstalovat samostatný mod. Nyní je na to speciální tým.

  1. Otevřete konzolu pro vstup. Svorka Ctrl + Shift + C — v levém horním rohu se objeví dlouhé bílé pole;
  2. Zadejte (velmi opatrně) pomocí anglické klávesnice bb.moveobjects a tlačit vstoupit (nezapomeňte, že pokud jej zadáte špatně, kód nebude fungovat a budete jej muset zadat znovu);
  3. Zavřete konzolu pomocí stejné kombinace kláves (Ctrl + Shift + C).

Věnujte prosím pozornost své verzi hry, protože cheat kód je k dispozici pouze ve verzi 1.3.18.1010 a vyšší.

Pohyb nahoru a dolů

Jak zvedat předměty a věci v The Sims 4: skvělé designové hacky

  1. Pokud potřebujete vyzvednout předmět v The Sims 4 na konkrétním předmětu, klikněte 9, pokud — nižší — stiskněte .
  2. Pokud je kamera ze Sims 3 zapnutá, stiskněte kombinaci Ctrl+0/Ctrl=9.

Jakmile budete mít objekt v požadované výšce, budete muset stisknout klávesu ALT (když je prvek stále vybraný), abyste jej posunuli dále na místo.

Pomocí této metody můžete kombinovat předměty tak, aby se vešly na police a podobné povrchy, které by se na ně normálně nevešly. Chcete-li dosáhnout přirozenějšího, nepřehledného efektu, prvky při seskupování mírně otočte.

Zajímavé:  Jak nastavit vztahy v The Sims 4.

Vlastnosti použití

Tyto tipy vám pomohou vyhnout se možným chybám a problémům:

Jak zvedat předměty a věci v The Sims 4: skvělé designové hacky

  • Použijte cheat, který vám umožní zvednout nebo snížit předmět v The Sims 4 na něco, s čím postava neinteraguje. Pokud chcete něco udělat s položkou používanou v každodenním životě, pak po instalaci zkontrolujte její funkčnost.
  • Kód nemusí dobře fungovat s okny a dveřmi. Pokud se setkáte s podobnou situací, zkuste znovu opatrně přesunout objekt.
  • Okna můžete naskládat přímo na sebe a vytvořit tak zajímavý nový design. Ale zároveň je musíte umístit na stejný povrch a na stejnou úroveň.
  • Pamatujte, že když v The Sims 4 zvedáte a spouštíte objekty pomocí cheatů, mohou se objevit grafické závady kvůli nekompatibilitě textur. Nezbývá, než se sami rozhodnout: zanedbat to nebo ne.
  • Pokud umístíte předmět příliš blízko ke zdi, může být jeho část pod texturou. To zabrání Simíkovi v použití předmětu nebo bude jen vypadat divně. Vždy se rychle otočte o 360 stupňů, abyste zkontrolovali správné umístění ze všech úhlů.

Je vhodné vypnout cheat, který vám umožní sbírat předměty v The Sims 4 poté, co jej použijete. Chcete-li to provést, musíte použít stejný algoritmus jako při aktivaci bb.moveobjects on zadejte příkaz bb.moveobjects off.

Kouzlo tlačítka ALT

Při zvedání předmětu nahoru nebo dolů v The Sims 4 stiskněte ALT. To vám umožní umístit jej zcela mimo mřížku a přesunout na požadované místo. Tímto způsobem můžete umístit „dárky“ pod vánoční stromek ve správném úhlu.

Někdy se některé předměty na určitých površích, jako jsou konferenční stolky nebo pulty, nedají okamžitě umístit mimo mřížku pomocí cheatu a tlačítka Alt, ale s trpělivostí budete schopni věci dostat na místo.

Jak zvedat předměty a věci v The Sims 4: skvělé designové hacky

Jen pokračujte v pohybu věcí po povrchu velmi pomalu a zároveň držte klávesu Alt.

Příklady použití

Jak zvedat předměty a věci v The Sims 4: skvělé designové hacky

Naučili jsme se tedy, jak zvedat a spouštět předměty v The Sims 4 pomocí příkazu konzoly. Zde jsou možnosti, jak lze tuto techniku ​​použít:

  1. Vytvořte si svůj vlastní designový plot kombinací stěn se sloupy v požadovaném úhlu.
  2. Použijte dostupné předměty jako originální vázy a květináče.
  3. Vytvořte jedinečný design místnosti kombinací objektů z různých úhlů.
  4. Posuňte své terénní úpravy na další úroveň tím, že navrhnete svůj dvůr nebo trávník před domem. Nyní můžete spojit dvě nebo více rostlin do jedné nebo je zasadit tak, aby keře vypadaly přirozeněji. Jak zvedat předměty a věci v The Sims 4: skvělé designové hacky
  5. Otáčením, zvedáním a spouštěním objektů v The Sims 4 můžete v pokoji svého Simíka vytvořit skutečný kreativní nepořádek. Pověste ponožky na lustry nebo zastrčte krabice od pizzy pod postel. Stejně jako v životě!
  6. Pomocí těchto kódů můžete vytvořit mnohem krásnější a zajímavější bazény nebo fontány. Chcete-li to provést, umístěte předmět zájmu (například tác s jídlem) přímo do vodní plochy nebo do její blízkosti. Dětské hračky lze také „naučit“ plavat v bazénu. Jak zvedat předměty a věci v The Sims 4: skvělé designové hacky

Nezapomeňte, že ručně umístěné objekty nemusí být pro Simíky k dispozici pro zamýšlený účel.

I když některé z nich budou v nové pozici fungovat perfektně, pro jistotu je potřeba funkčnost pokaždé ověřit v praxi. Nebo se smířit s jejich čistě estetickou funkcí.

Zajímavé:  Jak znovu nainstalovat Sims 4 a uložit další materiály.

Vliv na výkon a výskyt chyb

Při používání cheatů, které zvyšují položky v The Sims 4, mohou nastat problémy s výkonem a chyby.

  • Pokud kód nefunguje, zkuste starou, ale osvědčenou metodu — restartujte hru. To nejčastěji pomáhá vyřešit problém.
  • Tým MoveObjects ovlivňuje místnosti a domy v galerii. Pokud nainstalujete dům z galerie, pak po aktivaci objekty zmizí. Abyste tomu zabránili, instalujte domy pouze z režimu Build nebo Buy.
  • Chcete-li použít položky umístěné pomocí tohoto cheatu, musíte nejprve povolit cheat MoveObjects ve hře. Teprve poté můžete dům postavit z galerie.

Video

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»