News

Jak poslat své dítě do skautů v The Sims 4

Aby se student stal skautem, musí pomocí svého telefonu najít kartu s účastí na mimoškolních aktivitách.

Scouting v Sims 4

Mějte na paměti, že pokud se bavíme o středoškoláku a ten si již pro sebe vybral brigádu jako chůva, barman, číšník, prodavač nebo údržbář, tak tím, že se stane skautem, ztratí své předchozí povolání.

Existuje 5 úrovní skautů. Za pohyb mezi úrovněmi je dán určitý bonus.

Jakmile se student stane skautem a získá hodnost Lama, bude mít speciální tabuli pro pruhy.

Přechodem na úroveň Griffina dostává dítě skautskou příručku. Další tři úrovně Jednorožce, Pegase a Lamoroga doprovází získávání bronzových, stříbrných a zlatých skautských pohárů.

Zodpovědnost skautů v The Sims 4

Skauti se scházejí o víkendech. Váš student obdrží různé karty šancí. Následná nálada skauta závisí na vaší volbě.

Provedení určitých akcí vede k získání odznaků. Abychom pochopili, o co přesně by se měl student snažit, pomůže odznaková tabule. S jeho pomocí zvěd vidí jeho pokroky a převléká se do uniformy.

Aby student získal odznaky, musí provádět určité akce: být kreativní, dělat domácí úkoly, včetně práce navíc, sportovat, tančit, číst knihy, udržovat dům v čistotě, bavit děti a nezapomínat na vědecké aktivity. Všechny tyto akce pomohou dítěti vyrůst v dobře vyvinutého Simíka a pruhy budou dalším bonusem.

Skauti jsou dodáváni se speciální uniformou. Obléknete ji nejen pro dítě, ale i pro dospělého Simíka. Nejjednodušší způsob převlékání je pomocí patchboardu.

Pro mladší školáky je uniforma pro chlapce a dívky stejná. Jediný rozdíl je v proužcích — uniforma je dodávána s nimi nebo bez nich. Pro dospělé mužská uniforma zahrnuje kalhoty a ženská uniforma zahrnuje šortky.

Zajímavé:  Jak zjistit, jakou verzi The Sims 4.

Od příchodu skautů přidali The Sims 4 další charakterovou vlastnost – Talented Scout. Pokud to vaše postava má, pak se schopnosti budou upgradovat mnohem rychleji.

Jak je vidět, z dětského skauta vyroste postava s dobrými dovednostmi. V dospělosti pro něj bude snazší vybrat si kariéru.

Skautská kariéra v The Sims 4 sezóny

Dětská léta jsou považována za nejbezstarostnější a čas strávený moudře v tomto věku je cestou k úspěchu v budoucnosti. Skauting je pro vaše děti příležitostí stát se užitečnými pro společnost, rozvíjet se jako jednotlivci a připravovat se na samostatný život. Na méně vznešenou poznámku, Scout je nová kariéra pro děti a dospívající v rozšíření Seasons. Nedají vám za to peníze, ale je to skvělý způsob, jak rozbít školní dny. K řadám skautů se můžete připojit pomocí telefonu nebo počítače výběrem možnosti „Účastnit se mimoškolních aktivit“. Kariéra se skládá z 5 úrovní, k postupu je potřeba získat skautské odznaky a účastnit se skautských schůzek, abyste nesnižovali produktivitu.

Skautské náplasti

Pruhy představují všechny úspěchy vašeho dítěte v různých oblastech. Abyste se stali nejlepším skautem, nestačí jen dobře kreslit a tančit: budete muset vynikat ve všem. Když se připojíte ke skautům, okamžitě dostanete nástěnku s odznakem skauta, na které můžete sledovat svůj pokrok při jejich získávání. Je jich celkem 9, abyste získali každý z nich, musíte provést určité akce, a to více než jednou. Pod pruhy vidíte průběh: přibližně tolik (obvykle o něco více) zbývá opakování akce.

Jméno Související akce
Mistrovství Kreslení a výroba řemesel na řemeslném stole, malování obrázků na stojanu
Občanská odpovědnost Hrabání listí, odklízení sněhu, mytí nádobí, opravování rozbitých věcí, čištění domácích spotřebičů
Dobročinnost Darování věcí na charitu přes počítač, peněžní dary přes poštovní schránku, dávání dárků
Dobré skutky Bavit děti, dělat zábavné věci, vynášet odpadky, pomáhat s domácími úkoly
V uniformě Tanec, sport
Přírodovědec Rybaření, zahradničení, chytání žab, grilování
Scrabble Dělat domácí úkoly, číst knihy
Sociability Přátelské interakce s postavami
Mladý vědec Provádění pokusů na stole mladého chemika, práce s mikroskopem, dalekohledem, programování
Zajímavé:  Kde se můžete setkat s dětmi Sims 4.

Odměny za úroveň

Tvrdá práce se vyplácí — a to nejsou jen sekundární dovednosti, ale také cenná odměna — charakterová vlastnost „Talented Scout“, která vám umožní rychleji rozvíjet dovednosti! Za vaše úspěchy se navíc udělují poháry, které nejen ostatním ukážou úspěch vašeho dítěte, ale stanou se i nevšední dekorací vašeho domova!

Úroveň Stav Odměna
«Lama» Skautský patch board, skautská uniforma
«griffin» 1 náplast Skautská příručka
«Jednorožec» 3 pruhy Bronzový skautský pohár
«pegasus» 6 pruhů Stříbrný skautský pohár
«lamorog» 9 pruhů Skautský zlatý pohár, zkušená skautská uniforma, talentovaný skautský rys

2 komentář
Evgenia Maksimova 24. prosince 2020 v 17:54

Smyslem článku je mluvit o kariéře teenagerů a jak toho dosáhnout ve hře, a ne zadávat cheat kód a usmívat se na obrazovku, že jste tak cool, ačkoli vaši Simíci nic neudělali. Děkuji autorovi za článek, pomohli s kroky.

OLEZHE 1. června 2020 v 10:09

Em. Co je smyslem článku? Hledal jsem cheat kódy pro pruhy, ale našel jsem něco nejasného. Děkuji, autore, za ztrátu mého času. Velmi hezké)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»