News

Jak porozumět před instalací hodně v Sims 4

V The Sims 4 je pozemek o rozměrech 64×64 tím největším kouskem země, na kterém můžete postavit nebo umístit domy. Tyto losy však lze nalézt pouze v určitých světech. Bohužel v žádném ze světů v základní hře nejsou žádné tak velké položky. Největší los v základní hře je 50×50. Uvědomil jsem si, že hledání online seznamu položek je výzva, a tak jsem se snažil vytvořit úplný seznam všech položek Sims 4 64×64, které najdete ve všech rozšiřujících balíčcích. Pokračujte ve čtení, abyste našli náš seznam nejlepších 64×64 lotů, které si můžete stáhnout a přidat do své hry!

Sims 4 64x64 lot

Jak najít 64×64 lotů v sims 4

Pokud máte správný rozšiřující balíček, většina pozemků, které mají rozměry 64×64, již má domy nebo komunitní pozemky. Abyste mohli stavět nebo umístit nový pozemek, budete muset stávající pozemky zbuldozerovat. Níže je uveden seznam položek o velikosti 64×64 pro každý rozšiřující balíček. Uvidíte svět a s jakým rozšiřujícím balíčkem získáte svět, pak uvidíte název šarže a o jaký typ šarže se jedná.

Windenburg
(Dát se dohromady)

  • Villareal: Rezidenční 64×64
  • Fyres: Rezidenční 64×64

Svatý Myšuno
(Život ve městě)

  • Myshuno Meadows: Park 64×64
Zajímavé:  Jak získat štěňata v The Sims 4.

Brindleton Bay
(Kočky a psi)

  • Hound’s Head: Rezidenční 64×64

Henford-on-Bagley
(Chalupa Bydlení)

  • Watson Family: Rezidenční 64×64

Údolí Del Sol
(Staňte se slavným)

  • Chateau Peak: Rezidenční 64×64

Selvadorada
(Dobrodružství v džungli)

  • Alam Museum of Archaeology: Museum 64×64

Rychlé tipy pro instalaci nového balíčku Sims 4 64×64

Sims 4 64x64 lot

Položky se instalují trochu jinak než jiný vlastní obsah. Poté, co si stáhnete požadovaný dům, místo vkládání souborů ze složky zip do složky Mods je vložíte do složky označené Zásobník. Ujistěte se, že jste soubory vložili přímo do složky Tray a ne do žádné podsložky, jinak vaše hra nebude moci soubory číst. Některé šarže CC budou mít další složku, kterou přidáte do složky Mods jako u typického CC.

Po správném přidání požadovaného množství do správné složky jej budete muset umístit do hry. Chcete-li to provést, přejděte na Spravovat světy a v pravém horním rohu klikněte na Moje knihovna. Zde také najdete parcely, domácnosti a pokoje Maxis. V seznamu filtrů na straně budete muset zaškrtnout políčko Zahrnout vlastní obsah. Zde byste měli být schopni vidět šarži, kterou jste si stáhli! Klikněte na dům a v pravém dolním rohu je tlačítko Place Lot. U mnoha domů CC, které si stáhnete, budete muset povolit bb.moveobjects podvádět před umístěním položky, jinak položky nebudou umístěny správně.

V neposlední řadě se ujistěte, že jste si přečetli popisy položek, které stahujete! To vám sdělí důležité informace, například zda byl CC použit nebo ne a jaké rozšiřující balíčky byly použity k jeho vytvoření. Pokud nemáte rozšiřující balíčky, které tvůrce použil, některé položky se nezobrazí v domě, který přidáte do hry, nebo na něm. Stále je můžete přidat, ale budete muset nahradit chybějící části.

Zajímavé:  Kde jsou uloženy uložené hry Sims 4.

Mějte na paměti:

Vzhledem k tomu, že domy mohou být velké soubory ke stažení, ujistěte se, že nestahujete příliš mnoho najednou, pokud nemáte počítač, který by to mohl zvládnout! Pokud stáhnete příliš mnoho šarží, může to zpomalit váš počítač a vaši hru.

Hry Sims 4 64×64 ke stažení do vaší hry!

1. Zimní chata CC – MrsBarbiex3

Sims 4 64x64 lot

Tato hra Sims 4 64×64 je zimní říší divů! Proč čekat na prázdniny, když vaši simíci mohou bydlet tady na Winter Chalet celý rok? Pokud nenávidíte sundávat svá vánoční světla, teď už nemusíte! Od roztomilého showmana po dekorativního svítícího soba, tato zakázková stavba vás připraví na Vánoce v kteroukoli roční dobu.

Vaši simíci si mohou užít tyto zábavné dekorace, které přinášejí radostné pocity domova s ​​rodinou. Můžete si stáhnout tento klidný a šťastný mod, který vám a vašim simíkům přinese skvělé vzpomínky. Stáhněte si zdarma zde od MrsBarbiex3 na jejich webových stránkách.

2. Podzimní statek – MYCHQQQ

Sims 4 64x64 lot

Takže jsme připravili vánoční útěk pro vaše simíky, ale co říkáte na tento podzimní statek? Pro své oblíbené simíky můžete přidat prázdninový dům pro každou z jejich oblíbených svátků! Ať už chcete oslavit Halloween nebo Den díkůvzdání nebo dokonce jen Zpátky do školy, toto je perfektní mod pro ty útulné podzimní dny.

Život na farmě během sklizně máte na dosah, protože nemovitost má vestavěnou stodolu, silo a větrný mlýn. Tato hra Sims 4 64×64 je ideální pro simíka, který chce klidný farmářský životní styl. Stáhněte si zde zdarma.

3. Moderní horský dům – Mini Simmer

obrázek 78

Toto je unikátní sestavení, které si můžete stáhnout pro svou hru Sims 4. Dům stojí mezi dvěma převislými útesy nad vodopádem. V samém středu domu nad vodopádem je venkovní jídelní kout, kde si vaši simíci mohou vychutnat výhled na vodopád! Snad se nebojí výšek!

Zajímavé:  Jak opravit mod reproduktoru v The Sims 4.

Díky inspirativním výhledům a překrásným scenériím je to pro vaše simíky nepostradatelný letní domov. Stáhněte si zdarma zde z Mini Simmer v katalogu The Sims.

4. Barbie Girl House – MrsBarbiex3

obrázek 79

Tato hra Sims 4 64×64 je určena pro dívky Barbie! Své vzpomínky z dětství na hraní Barbie si můžete oživit prostřednictvím The Sims 4. Je to také skvělý doplněk vaší hry, pokud hledáte partie bez CC. Estetika Dream House a růžové tóny jsou tak roztomilé a prosvítá zde nadčasová zábava domečku pro panenky. Najděte Kena své simičky Barbie a získejte tento mod! Stáhněte si zdarma zde od MrsBarbiex3 na jejich webových stránkách.

5. Ekologická čtvrť životního stylu – bradybrad7

obrázek 80

Jedním z nejlepších nápadů pro stavbu na obřím pozemku je, že můžete vytvořit celou čtvrť s mnoha různými domy nebo obchody. Pokud máte rádi rozšiřující balíček Eco Lifestyle, budete milovat tento balíček Sims 4 64×64! Všech 5 domů bylo navrženo s péčí a respektem k životnímu prostředí, včetně solárních panelů pro snížení spotřeby energie. Prostorné a čisté designy s ohledem na okolní přírodu, která ho inspirovala.

Toto je jedinečné a relaxační místo, které můžete nazývat domovem, a ideální místo, kam přivést rodinu vašeho simíka a zažít přírodní krásy spolu s krásnými výhledy a dobrými sousedy. Stáhněte si zde zdarma z bradybrad7 na Sims 4 Modding.

6. Úžasné obrovské milionářské sídlo – bradybrad7

obrázek 81

Toto úžasné, obrovské milionářské sídlo je pro vaše simíky, kteří mají všechno a potřebují dům, aby to ukázali! Váš simík vám bude závidět sousedé a bude žít jako král v tomto úžasně krásném sídle. Když vaši simíci tvrdě pracovali za své peníze, nezaslouží si nic menšího než to nejlepší, co svět může nabídnout.

Zajímavé:  Jak snadno nainstalovat The Sims 4 na slabý počítač.

Toto sídlo je maximální luxus a styl. Nechte své simíky trávit dny u bazénu a noci zábavou hostů se spoustou prostoru pro jejich prvotřídní přátele. Říká se, že nahoře je to osamělé, ale s tímhle domem to vypadá, že to za to riziko stojí. Stáhněte si zde zdarma z bradybrad7 na Mod the Sims.

No, tady to je! Nyní víte, kde najdete ty pozemky Sims 4 64×64. Pokračujte a začněte stavět své vlastní sídlo nebo dům. Navštivte hlavní příspěvek, kde najdete řadu úžasného nábytku na míru, který byste mohli použít k ozdobení své budovy. Nezapomeňte použít cheat „motherlode“, abyste si po cestě získali nějaké Simoleony. Protože na těch větších pozemcích to určitě budete potřebovat. Oh, a existuje spousta vlastních domů, které si můžete stáhnout do své hry. Šťastné simming!

Související obsah

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»