News

Jak podvádět svého manžela v Sims 4

Jak změnit rodinné vazby v Sims 4 již vytvořených postav?

Hra The Sims 4 neztrácí na oblibě, tvůrci přicházejí s různými novinkami, aby se hráči nenudili.

Ve skutečnosti můžete změnit rodinné vazby a řekněme, že je to docela vzrušující. Můžete to udělat například tak, že Simíkovo dítě se může stát jeho dědečkem nebo naopak.

Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je pomocí cheatů, algoritmus akcí je následující:

Dá se to ale udělat i jinak:

Musíte si stáhnout a nainstalovat mod s názvem „Family Relationships“. Mody můžete najít na specializovaných fórech často ostatní hráči dávají tipy začátečníkům a zveřejňují různé mody. Osobně jsem takový mod našel bez problémů.

autor otázky zvolil tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Marin a Volog ano [322K]
3 года назад

V The Sims 4 si po vytvoření postavy můžete nastavit rodinné vazby, tzn. aby Simík byl manžel, manželka, bratr nebo sestra, máma, táta, dcera nebo syn atd. Ve své odpovědi ukážu, jak to udělat.

To lze provést pomocí speciálního kódu. Zkuste následující:

  1. Otevřete konzolu a zadejte příkaz ctrl + shift + c. Zobrazí se adresní řádek.
  2. Do adresního řádku napíšeme kód: testingcheats true.
  3. Nyní musíte zadat cas.fulleditmode a poté stisknout Enter.
  4. Nyní podržte klávesu Shift a klikněte na sim (měla by se objevit další nabídka).
  5. Vyhledejte v CAS možnost Upravit a poté změňte rodinná spojení postavy, jako při jejím vytváření.

Nevím, jak je to odůvodněné, ale někteří lidé to mohou zjednodušit: do adresního řádku zadejte testingcheats true. Poté musíte zadat příjmení a jméno Simíků, mezi nimiž se vztah změní, uvést úroveň vztahu, je napsána v bodech od 0 do 100 a samozřejmě jaký typ vztahu bude .

Zajímavé:  Jak spustit starou verzi The Sims 4.

Vztah lze zapsat takto:

Celý řádek může vypadat takto:

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Verex de Lyon [14]
více než před rokem

Ti, kdo píší odpovědi, se zřejmě nikdy nesetkali s nepřekonatelnou podmínkou „nemůžete upravovat stávající postavy“. A nechápou rozdíl mezi rodinnými vztahy a „přátelstvím a láskou“. Rodinné vztahy nemají úroveň. Stejně jako otec a dcera je úroveň vztahu 60, jako byste se mohli zvýšit nebo ztratit. Vytvořeny některé rodiny předků z předchozích her (pokud možno podobné obrázkům z těchto her a pokud možno zemřeli ze stejných důvodů uvedených v popisech) — Gotham (včetně Bakalářů a Crumplebottomů, kde jsme museli přidat dvě postavy, takže že spojení Agathy bylo naznačeno v rodokmenu s Agnes a dalšími Góty), udělal totéž pro Lothario, s Calientem to bylo nemožné kvůli tomuto divokému příběhu s opylením a kvůli proměně Nigata v Katrinu. Pak jsem ale oslovil rodinu Pleasant, tam je také spousta předků po všech stránkách, ale jejich rodiče nejsou uvedeni jako mrtví a jsou jen o jednu generaci starší, tím spíš, že byli přidáni do hry, i když se sestrami v podobě puberťaček . No, naložil jsem rodiče, usadil je vedle, na chvíli je spojil a je to. to idiotské „nemůžete upravovat postavy, které již byly vytvořeny“. Mám nainstalované mody, takže fuledit i testingcheat jsou automaticky dostupné. Jo a spojení jako dědeček-babička-vnoučata nebo švagrová-švagr-tchán, to je možné. Pokud si při tvorbě „hrajete s genetikou“, pak nejsou téměř žádné problémy, ale neexistuje způsob, jak navázat vztahy mezi rodiči a dětmi. A to žádný mod nevyřeší. Když jsem viděl název tématu, řekl jsem si, tady je konečně řešení. Ale ne, to je jen název tématu, ale obsah je o něčem úplně jiném.

Zajímavé:  Jak kombinovat všechny reproduktory v Sims 4.

přidat do oblíbených odkaz děkuji
BerryMe [0]

Existuje způsob, ale musíte trochu kliknout myší. Do rodiny přidáme Simíka, kterému chceme přiřadit rodinné vazby (ani s kódem nelze navázat některá spojení). Proto v režimu úpravy postavy vyberte tu, kterou jste právě přidali, klikněte na „přidat postavu“ ve spodní části a vyberte „hrát si s geny“. Uděláme dvojče/sestru, přidělíme mu potřebné rodinné vazby a dáme mu jméno. Uložíme, přejdeme do životního režimu, prověříme všechny charakterové vlastnosti a dovednosti a přeneseme zavazadla na novou postavu. Nyní můžete odstranit Peršanu, ze kterého bylo dvojče vyrobeno. Pomocí Shift přidáváme dvojčeti charakterové vlastnosti a stejné dovednosti. Připraven. — před více než rokem

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»