News

Jak otěhotnět s čarodějem v The Sims 4

1.Čarodějové mají dědičnou genetiku. Pokud se Simík právě stal čarodějem, pak je pryč. Ale jeho děti budou mít CHH „fading clan“ a pak jejich potomky ve vzestupném pořadí do „starověkého klanu“. Existují celkem čtyři gradace. Bez rysu, blednoucí, čistokrevný, prastarý. Pokud má jeden z rodičů takovou vlastnost, pak je šance, že ji jeho dítě buď zdědí, nebo bude gradace vyšší či nižší v závislosti na druhém rodiči. Pokud má dítě špičaté uši, neznamená to, že je čaroděj. Ani přítomnost CHH u batolete neznamená, že je čaroděj.
2. Ano, můžete. U kojenců, batolat a dětí je přítomnost superschopností viditelná v CAS pod ikonou s charakterovými vlastnostmi. To lze vidět i u novorozenců, pokud pozorně sledujete animaci, se kterou se rodí. Když se zaklínač narodí, objeví se malý blesk s duhovými světly a od miminka odletí malá ikonka knihy pro malé upíry — netopýr. Pokud rodíte v nemocnici, pak když se váš Simík vrátí na domácí pozemek, dítě bude ležet ve vhodné poloze. kolébky ze sady „World of Magic“ — pokud se jedná o čaroděje. Nebo v kolébce ze sady “Vampires” — pokud se jedná o upíra, resp.
V kojeneckém věku malí čarodějové milují knihy. Malí upíři „kousají“ jednoduše do prstu nebo během kojení. Mořské panny milují vodu atd.
Batolata a děti — tam je vše obecně jednoduché. Vše pochopíte, když se podíváte na ikonu potřeb. I když samotné potřeby se od běžných neliší.

Související dotazy

Zajímavé:  Jak vytvořit sebevědomou náladu v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»