News

Jak ovlivnit pohlaví dítěte v The Sims 4

Jak udělat dívku v The Sims 4

Mnoho fanoušků Sims 4 má otázku: jak porodit dívku? Proces porodu dítěte v této části hry je mírně odlišný od ostatních, proto se liší i metody. V tomto článku se dozvíte o několika pracovních způsobech, jak počít dívku. Úspěch nemůžeme zcela zaručit, ale řekneme si o nejběžnějších metodách.

Zpočátku je pohlaví miminka skryté, takže ani vy ani váš Sim nevíte, kdo se narodí. Vývojáři to udělali tak, že jaké pohlaví miminko bude, zjistíte až v době narození. Zkušení hráči strávili mnoho hodin pokusy o narození dívky a odhalili všechna tajemství tohoto procesu.

Jak porodit holčičku?

Ve hře je několik hlavních způsobů, které ovlivní těhotenství vašeho Simíka. Všechny se mírně liší od toho, co bylo v The Sims 3. Některé metody však ve hře zůstaly z předchozího dílu. Pokud jste hráli třetí Simíky, tak nejprve vyzkoušejte všechny předchozí metody. Pokud nefungují, použijte jeden z tohoto článku.

Doba početí

Jedním z parametrů, který ovlivňuje narození dítěte, je samotné početí. Kdo věděl, že vývojáři do této akce přidají zajímavé mechaniky. Pokud chcete otěhotnět dívku, musíte si ji ve hře striktně namlouvat mezi 15:00 a 00:00. Chcete-li to provést, v určený čas vyberte dva Simíky a klikněte na tlačítko „Počít dítě“. V jiném období to nezvládnete a s největší pravděpodobností se narodí kluk.

Jezte jahody a meloun

Jídlo hraje v The Sims 4 důležitou roli. Stejně jako v jiných hrách ze série ovlivňuje těhotenství. Tato metoda je mnohem účinnější než předchozí. Když Simík otěhotní, kupte si jahody a melouny a nakrmte je. Nikdy nejezte jablka ani mrkev. To způsobí negativní efekt v hrdinovi a může se narodit chlapec. Všimněte si, že před těhotenstvím nemá smysl jíst jahody a melouny, abyste porodili dívku.

Zajímavé:  Jak dát dítě do postele Sims 4.

Popová hudba

Kupodivu i popová hudba ovlivňuje narození dívky. Váš Simík by ho měl během těhotenství co nejvíce poslouchat, aby se zvýšila šance na narození dítěte. K tomu budete potřebovat stereo systém, který lze sestavit pomocí sekce Elektronika. Zapněte zařízení a vyberte rozhlasovou stanici Pop Music. Stejně jako u jídla nebude mít popová hudba vliv na narození dívky až do těhotenství.

Jiné způsoby, jak porodit dívku

  • Iniciativa musí pocházet od ženy Sim. Mnoho hráčů si je jisto, že tato metoda rozhodně funguje. Chcete-li to provést, musíte si vybrat dívku a pozvat chlapa do ložnice. Pak byste to měli pouze spravovat. Spusťte woohooing a počkejte na dokončení procesu. V důsledku toho by dívka sim měla otěhotnět s dívkou. Zda metoda zabrala, se bohužel dozvíte až při porodu;
  • Aby mohli počít dívku, musí mít oba Simíci romantickou náladu. K tomu je například můžete poslat na rande do restaurace. Vaším cílem je dostat své Simíky do koketní nálady. Chcete-li ji získat, můžete pít čaj s ženšenem, dát si horkou sprchu, přidat vlastnost „Romantická aura“ do oblasti, kde dojde k početí, a sledovat romantický program v televizi.

Jakou metodu zvolíte, je jen na vás. Doufáme, že metoda, kterou jste zvolili, fungovala a vašim Simíkům se podařilo zplodit dívku. Některé z těchto metod nemusí fungovat. Můžete to zkontrolovat pouze ve hře, takže do toho!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»