News

Jak otevřít komunitu v Sims 4 na pirátech

Sims 4 online

The Sims 4 na pirátech je simulátor života, který vám umožní hrát online zdarma s kamarádem nebo si užívat vlastní cestu o samotě. Připojením k internetu si můžete vytvořit vlastní rodinu, spřátelit se se sousedy a mnoho dalšího. Všechny události se odehrávají v malém městě, kde každý dům obývají jedineční Simíci, kteří vedou své vlastní jedinečné životy. Před spuštěním hry si můžete vytvořit svou vlastní postavu nebo si vybrat již hotovou, s vlastními vlastnostmi a charakterovými rysy.

Interakcí s ostatními Simíky můžete vytvářet přátelství, nepřátele nebo dokonce rozvíjet romantické vztahy. Online režim v The Sims 4 vám umožňuje společně stavět domy, zakládat rodiny nebo jednoduše spolupracovat na vývoji svých Simíků. Hra obsahuje různé oblasti, jako je Newcrest, Willow Creek a Oasis Springs.

Díky online hře zdarma se můžete usadit v jedné z oblastí a vzájemně si pomáhat nebo naopak vytvářet nepřátelské vztahy. Editor postav poskytuje obrovské množství možností pro účesy, doplňky, oblečení a mnoho dalšího. Můžete si vybrat charakterové vlastnosti a životní cíle, které ovlivňují chování a sociální aktivity postavy.

Režim Build umožňuje vytvořit svůj domov od začátku a poskytuje mnoho možností pro stavební materiály, nábytek, dekorativní předměty, spotřebiče a mnoho dalšího. Jakmile je stavba dokončena, můžete do ní přesunout Simíka. Od této chvíle budete muset sledovat 6 měřítek potřeb postavy, jako je jídlo, odpočinek, spánek, toaleta, práce atd.

Zajímavé:  Jak povolit pohled shora na město v The Sims 4.

Každá postava v The Sims 4 Online má 15 emocionálních stavů a ​​budete se muset ujistit, že váš Simík jedl, odpočíval, spal, chodil na záchod, pracoval atd. Své postavě můžete dát tři přání, která musíte během hra. Minihry lze využít k rozvoji dovedností vaší postavy, jako je umělecký talent, hudební schopnosti, zájem o sport, obchodní dovednosti a mnoho dalšího.

Seznam hlavních funkcí hry Sims 4 online:

  • Simulátor života: The Sims 4 nabízí jedinečný simulátor života, kde můžete vytvářet a spravovat své postavy.
  • Online možnosti: Hra vám umožňuje hrát online s přáteli, stavět domy v kooperaci, vytvářet rodiny a rozvíjet postavy.
  • Jednotliví Simíci: Každý dům v malém městě obývají jedineční Simíci, kteří si vedou svůj vlastní život.
  • Tvorba postavy: Před zahájením hry si můžete vytvořit svou vlastní postavu výběrem vlastností, vzhledu a charakteru.
  • Interakce se Simíkem: Hra vám umožňuje rozvíjet přátelství, nepřátelství a romantické vztahy mezi postavami.
  • Velká města: The Sims 4 obsahuje řadu měst, jako je Newcrest, Willow Creek a Oasis Springs.
  • Online hra s kamarádem: Díky online hře v The Sims 4 za piráta můžete spolupracovat s přáteli, stavět domy a společně rozvíjet své postavy.
  • Editor postav: Rozsáhlý editor postav vám umožňuje upravit vzhled, povahové rysy a životní cíle vašeho Simíka.
  • Stavební režim: Svůj domov si můžete vytvořit od nuly a vybrat si z různých stavebních materiálů, nábytku a dekorativních předmětů.
  • Potřebuje správu: Musíte sledovat potřeby postavy, včetně jídla, odpočinku, spánku, práce a dalších aspektů.
  • Emocionální stavy: Každá postava má 15 emočních stavů, které ovlivňují její chování a interakce.
  • Úkoly a přání: Své postavě můžete nastavit přání, která bude potřeba během hry splnit.
  • Rozvoj dovedností: Minihry vám umožní rozvíjet dovednosti vaší postavy, jako je umělecký talent, hudební schopnosti a další.
  • Velký výběr obsahu: Velké množství účesů, doplňků, oblečení, nábytku a dekorací vám umožní upravit si hru tak, aby vyhovovala vašemu stylu.
  • Simulace života: The Sims 4 nabízí zážitky ze simulace života, včetně každodenních činností, vztahů a kariéry.
Zajímavé:  Jak přimět Simíka, aby zabil jiného Simíka v The Sims 4.

Tyto funkce dělají z online piráta The Sims 4 jedinečnou hru, ve které můžete vytvářet, spravovat a užívat si životy virtuálních postav.

Nastavení pro online hraní:

Herní metoda: Místní síť.

Spuštění The Sims4 online v multiplayeru:

Stáhněte si multiplayerový mod The Sims IV.

  1. — Otevřete jakýkoli emulátor místní sítě (například Radmin VPN) a vstupte do stejné místnosti se svým partnerem.
  2. — Spusťte hru z plochy: Nastavení => Nastavení hry => Jiné => zaškrtněte políčko „Modifikace scénáře jsou povoleny“ => Vytvořte si vlastní rodinu => Koupit pozemek. (provádí hostitel i druhý hráč) => Ukončit hru.
  3. — Otevřete mod Online spouštěč S4MP => Nastavení =>
  4. — V prvním řádku uvedeme cestu k uložení. Ale ne do samotné složky pro ukládání, ale pouze do složky „The Sims 4“, ve které je složka pro ukládání =>
  5. — Na druhém řádku uvedeme cestu k «TS4_X64.EXE» Najdete ho podél cesty: Složka s nainstalovanou hrouGameBinTS4_X64.Exe

Jak vytvořit server:

Hrajte v síti LAN => Hostitelská hra => Vyberte požadovaný soubor pro uložení => Hostitelská hra => Po připojení lidí klikněte na Všichni připojeni => Spustit hru => Načíst hru > Vyberte požadované uložení

Jak se zapojit do hry:

Hrajte v síti LAN => Připojte se ke hře => Požádejte hostitele o IP (bude uvedena v levém horním rohu pod slovy „Hra LAN“ Potřebujete IP adresu zcela vlevo, která je nejblíže „IP adrese:“ => Zadejte toto IP u vás > Čekáme, až hostitel potvrdí připravenost, počkáme, až se objeví tlačítko „Spustit hru“ > Klikněte na něj > Ve hře klikněte na „Načíst hru“ Vyberte stejné uložení jako hostitel.

Zajímavé:  Jak používat koření v The Sims 4.

Další informace a možné problémy:

  • — Hostitel a připojení lidé musí mít stejnou verzi a stejné mody
  • — Hra se zavře pouze v případě, že čekáte velmi dlouho nebo prostřednictvím správce úloh
  • — Někdy dochází k silným desynchronizacím, které trvají 10 minut
  • — Spojení může blokovat antivirový program nebo firewall systému Windows. To je jeden z důvodů, proč se vy a váš přítel nemusíte vidět online.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»