News

Jak otěhotnět od mimozemšťana v The Sims 4

Sims 4 Průvodce mimozemským těhotenstvím: Mít mimozemské dítě!

Sims 4 Průvodce těhotenstvím mimozemšťanů

Sims 4 Průvodce těhotenstvím mimozemšťanů

Ve svém předchozím návodu jsem psal o tom, jak se nechat unést mimozemšťany The Sims 4. Ale co když se váš Simík vrátí domů těhotný s mimozemským dítětem?

V této příručce pokryjeme všechny aspekty mimozemského těhotenství The Sims 4 – od toho, jak otěhotnět, až po to, jak se vypořádat s novým příchodem.

Jak otěhotnět s mimozemským dítětem

Chcete-li otěhotnět, váš Simík musí být unesen. Vzhledem k tomu, že už mám podrobný návod, jak se nechat unést, nebudu se zde příliš rozepisovat. Ale pro úplnost, zde jsou základy:

  • Vyjděte ven v noci mezi 10:00 a 4:00, abyste měli šanci být uneseni.
  • Zvyšte své šance tím, že se připojíte ke kariéře vědce a pomocí satelitní antény kontaktujete mimozemšťany.
  • Když váš Simík dosáhne úrovně 7 logiky, může použít „Hledat pravdu“ na observatoři, aby zvýšil šance ještě více.

Tip: V The Sims 4 mohou s mimozemskými dětmi otěhotnět pouze mužští Simíci. Samice Sims mohou otěhotnět, pouze pokud používáte mod – jako je MC Command Center.

Muži Simíci mají 25procentní šanci, že se vrátí těhotní z únosu. Když ho vesmírná loď vrátí domů, poznáte, že je váš Simík těhotný, pokud má náladu „Podivná bolest břicha“.

Sims 4 Podivná bolest břicha

Tato náladovka je přítomna okamžitě, spolu s běžnou abdukční náladou.

Zajímavé:  Jak hrát jako jeden Sim v Sims 4.

Když vašeho Simíka unesou mimozemšťané, pokud otěhotní, je „opylován“ hlavním opylovacím technikem č. 3. Tato NPC je mimozemšťanka, která unáší Simíky a impregnuje je mimozemskou DNA.

Mít mimozemské dítě s cheaty

Můžete také podvádět svého Simíka těhotného s mimozemským dítětem, pokud máte MC Command Center (velmi doporučený mod pro tuto hru). Klikněte na svého Simíka a vyberte si:

MC Command Center > MC Pregancy > Start Alien Pregnancy

Zadejte počet miminek, které chcete vygenerovat (maximálně tři), nebo jej ponechte náhodný. Senior Opylation Technician #3 je druhým rodičem, jako by byl váš Simík unesen.

Sims 4 Cheat Alien Pregnancy MC Command Center

Těhotenství začíná hned. Je to dobrý způsob, jak rychle otěhotnět mimozemšťany, pokud vytváříte soubor pro uložení nebo jej jen potřebujete pro účely příběhu (nebo pokud prostě nechcete čekat na únos).

Trimestr mimozemského těhotenství

Simíci „porodí“ 72 hodin po únosu. Mají tři „trimestry“ stejně jako u ženských těhotenství. Nicméně, různé nálady označují trimestry.

Nálada „Podivná bolest břicha“ trvá 24 hodin poté, co se váš Simík vrátí. Toto je první „trimestr“ těhotenství. Váš Simík má malou dětskou bouli a občas se dotkne svého břicha, zatímco z něj vychází zelené světlo a hraje se děsivý zvuk.

Sims 4 mužské mimozemské těhotenství první fáze

Po 24 hodinách nahradí zvláštní bolest břicha náladovka „Podivný přírůstek hmotnosti“. To trvá dalších 24 hodin. Během tohoto druhého „trimestru“ těhotenství se dětský hrbolek vašeho Simíka ještě zvětší.

Po dalších 24 hodinách (celkem 48 hodin) vystřídá náladovka „Abnormal Changes to Body“ podivné přibírání na váze. To znamená třetí „trimestr“. Váš Sim dostane třetí ránu a bude vypadat, jako by byl v devíti měsících těhotenství.

Po dalších 24 hodinách (celkem 72 hodin) nahradí náladový let «Blížící se blízké setkání» abnormální změny těla. To znamená, že je v aktivní „práci“ a je připraven vytlačit mimozemské potěry! Objeví se také upozornění, že váš Simík rodí.

Zajímavé:  Kde jsou stažené oči v The Sims 4.

Sims 4 Blížící se blízké setkání

Narození mimozemského dítěte

Jakmile váš Simík porodí, má dvě možnosti – mít dítě doma nebo v nemocnici. Máte také možnost připojit se k Simíkovi v nemocnici nebo ho poslat samotného.

Domácí narození

Chcete-li mít dítě doma (kde se nikdo na nic neptá), kupte si kočárek, klikněte na něj a zvolte „Have Baby“.

Sims 4 Muž přivedl na svět mimozemské dítě

Váš Sim přejde ke kočárku (takže se ujistěte, že se k němu může dostat). Podrží se za bříško a bude pár sekund vydávat nějaké porodní zvuky. Poté budete vyzváni, abyste pojmenovali dítě (nebo děti, pokud máte dvojčata).

Dále se váš Simík otočí a mimozemské dítě se objeví v jeho náručí. Gratulujeme!

Porod v nemocnici

Chcete-li mít dítě v nemocnici, klikněte na svého Simíka a zvolte „Mít dítě v nemocnici“. Budete mít na výběr, zda se k němu přidáte, nebo ho pošlete samotného.

Pokud ho pošlete samotného, ​​odejde z pozemku. O několik minut později se objeví výzva k zadání jména dítěte. Váš Simík se vrátí na pozemek a dítě se objeví v mimozemské komoře uvnitř domu.

Mimozemské dítě spí ve speciální mimozemské komoře.

Pokud se k němu přidáte, přenesete se na pozemek nemocnice. Výzva vám umožní vybrat přátele nebo rodinu, které chcete v tuto chvíli doprovázet svého Simíka.

Po několika sekundách příjezdu do nemocnice se váš Simík převlékne do nemocničního pláště a odejde do porodnice. Přijede lékař, aby dítě porodil.

Tip: Pokud se váš Sim nepřevléká do šatů automaticky, klikněte na recepční a zvolte „Přihlásit se na recepci“.

Vaše doktorka ví, co dělá. tak nějak. Ale bez ohledu na to, vezmete si domů mimozemské dítě!

Sims 4 Zrození mimozemšťana

Dále se zobrazí výzva, abyste pojmenovali dítě (nebo miminka, pokud máte dvojčata).

Po „porodu“ se dítě objeví v kočárku na porodním sále. Váš Simík bude dítě mazlit, a pokud ano Rodičovství, naučí se rodičovské dovednosti z této interakce.

Zajímavé:  Jak sledovat zastaralý uživatelský obsah v Sims 4.

Dítě zmizí z nemocnice, ale bude tam, až se vrátíte domů. Získáte také roztomilý mimozemský rodný list, který můžete pověsit na zeď jako potvrzení, že skutečně máte mimozemského potomka.

Rodný list mimozemšťana Sims 4

Poslání mimozemského dítěte zpět do domovského světa

Pokud si mimozemské dítě po narození nechcete nechat, máte jinou možnost. Pošlete ho zpět do domovského světa (Sixam), kde ho jeho mimozemská rodina místo toho vychová.

Jednoduše klikněte na dítě a vyberte „Odeslat do Homeworldu“.

Výzva se zeptá, zda jste si jisti, že chcete poslat dítě zpět na domovskou planetu. Pokud to uděláte, dítě už nikdy neuvidíte, takže se ujistěte opravdu chtít to udělat. Neexistuje způsob, jak dostat dítě zpět, jakmile je pryč.

Sims 4 Pošlete mimozemské dítě zpět do domovského světa

Pokud zvolíte „Send Back“, objeví se paprsek světla a odnese dítě pryč, takže vám zůstane prázdný kočárek.

Pokud chcete dítě vychovávat, můžete si to rozmyslet a zvolit „Zachovat“.

Alien Genetics

Když je Sim unesen, dítě, které porodí, bude 100% cizí – ne hybrid.

Dítě bude mít mimozemský odstín pleti a plné mimozemské schopnosti, až vyroste. I když sdílí svou DNA se svým lidským otcem – na vzhledu to jen tak nevidíte.

Pokud toto dítě vyroste a bude mít dítě s normálním Simíkem, bude to vždy hybrid. Pouze dva mimozemšťané nebo dva kříženci mohou zplodit úplné mimozemské dítě. A když se rozmnoží dva kříženci, je jen 33procentní šance, že se jim podaří získat úplného mimozemšťana.

Péče o vaše mimozemské dítě

Hra zachází s mimozemskými dětmi úplně stejně jako s dětmi Simíků. Potřebují krmení, přebalování a socializaci.

Jedním z hlavních rozdílů je však zvuk jejich pláče. Mimozemská miminka mají kovově znějící pláč, který mě osobně neuvěřitelně štve! Dokáže vám pořádně lézt na nervy, takže se o svého prcka dobře starejte, aby se mu to vyhnulo.

Zajímavé:  Jak děti vyrůstají v The Sims 4.

A i když je váš Simík mužského pohlaví, pokud se mu narodí unesené dítě, může ho kojit! (Nejsem si jistý, odkud to mléko pochází.)

Pokud jde o hru, není žádný rozdíl mezi krmením z láhve a kojením, takže si vyberte to, které se vám nejvíce líbí.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»