News

Jak odstranit základy uvnitř domu v The Sims 4

Existuje způsob, jak odstranit nežádoucí podlahu v The Sims 4?

Bezpečné odstranění podlahy je jedním z nejběžnějších problémů budov v The Sims 4. Nejčastěji se objevuje, když navrhujeme dvě různá rozvržení podlaží. A když mezi nimi přecházíte, můžete si všimnout, že máte podlahu/strop tam, kde jste nikdy nechtěli, aby tam byla! Jinými slovy, hra automaticky položí podlahu, i když ji nechcete!

Můžete například stavět dům, který má v prvním patře otevřený prostor, něco jako vnitřní zahradu. A chcete nechat tento prostor otevřený i ve druhém patře. Ale hra automaticky umístí strop nad otevřený prostor a skryje zahradu pod druhým patrem. To je evidentně problém pro každý podobný nápad.

Ale skutečný problém nastává, když se snažíme problém vyřešit. Vidíte, pokud jednoduše vyberete svůj nástroj perlík a udeříte na podlahu, kterou chcete smazat, ve skutečnosti se smaže celá podlaha a nejen zamýšlená oblast. A i když se to zdá nemožné vyřešit, existuje několik věcí, které můžete udělat.

Podívejme se, jaké akce můžete podniknout k bezpečnému odstranění podlahy ve hře Sims 4!

Jak odstranit podlahu v Sims 4?

I když je celá tato situace jaksi matoucí a těžko vysvětlitelná, stále ji můžete napravit.

Nejprve předpokládejme, že máme tento problém. Stavíme dům, který má otevřenou plochu uprostřed domu. A chceme, aby tato otevřená plocha byla viditelná z druhého patra. Ale pokud kolem něj jednoduše postavíme plot (ve druhém patře), hra to bude považovat za místnost. A tak na tuto plochu automaticky položit podlahu. Tak co budeme dělat?

Zajímavé:  Jak zakázat nezávislost nehratelných Simíků v hlavním ovladači The Sims 4.

Zde musíme jednoduše dvakrát klikněte uprostřed této oblasti. Pokud hra zachází s touto částí skutečně jako s místností, zobrazí linie jejích stěn. Ale vše, co musíte udělat, je klikněte levým tlačítkem na podlahu. Objeví se jediná možnost, která říká «Odstranit podlahu.» A kliknutím na něj by se měla smazat jediná podlaha v této oblasti.

V našem příkladu to ponechá plot, stěny a běžnou podlahu přesně jako dříve, ale odstraní strop nad naší otevřenou plochou. A to je náš cíl!

Mějte na paměti, že k vyřešení tohoto problému nemůžete použít své kladivo!

Tato metoda by však měla také fungovat, pokud chcete v The Sims 4 odstranit patro nad hvězdami nebo suterén!

Proč investovat do čističky vzduchu?

Některé funkce režimu sestavení v The Sims 4 jsou bohužel těžko pochopitelné. Hráči si v minulosti stěžovali, že spousta stavebních nástrojů je prostě kontraintuitivních, ale vývojáři s tím nic neudělali.

Stejně tak problém odstranění podlahy v Sims 4 je jen problém, protože hra lidem nedává jasně najevo, jak mohou udělat akci, kterou chtějí udělat!

Doufejme, že vám náš příspěvek pomohl vyřešit problém „odstranění podlahy v Sims 4“!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»