News

Jak odstranit Tom peeping v Sims 4

Všechny vlastní animace Window Peeping jsou vytvořeny divoký_chlap. Podívejte se na jeho věci, vynakládá velké úsilí na vytváření kvalitního obsahu:

Nahlížení do okna

Nikdo neví, co uvidíte, když nakouknete oknem do sousedova domu. Může to udělat každý Simík, kterýmkoli dosažitelným oknem, v jakémkoli domě nebo dokonce na veřejném místě.

Pokukování po ostatních může být opravdu nudné, když se nic neděje, nebo přehnaně vzrušující, když do výhledu vstoupí nějaká nahá těla. Sexuální autonomie a nahota autonomie jsou naštěstí na vaší straně a povzbuzují k akci, když ji očekáváte.

Showtime & Risk

Když se v okně objeví nahá těla, zejména prostřednictvím sexuálních aktivit, začíná showtime.

Buďte opatrní, přistižení vám může zničit pověst, zvláště když vás uvidí majitel domu. Pokud Simík není dostatečně rychlý, snadno se zmlátí a pocítí následky pokukování v příštích několika dnech.

Někdy není tak špatné nechat se chytit. Nikdy nevíte, možná je do toho Simík na druhé straně okna. Exhibicionističtí Simíci mohou být docela nadšení z toho, že mají obdivovatele, a dokonce je pozvat dovnitř na trochu zábavy.

Temný obchod

Proč se spoléhat na vzpomínky samotné, když můžete fotit. Zachraňte vzácnou příležitost nakouknout na Simíky při sexu. Kromě toho, že Simíci pořizují snímky automaticky, můžete kdykoli pořídit svou fotografii a přidat ji do své sbírky.

Obrázky nahých Simíků a Simíků při sexu mají velkou hodnotu, zvláště pokud jsou na nich celebrity. Když se cítíte obzvlášť škodolibí, zvažte jejich prodej na temné straně webu. Každý pořízený snímek má automaticky nějakou cenu, ale nepřehánějte to, protože zahlcení internetu obrázky stejných Simíků nakonec zájem sníží.

Zajímavé:  Jak zalidnit město v The Sims 4.

Peeping Tom & Tina

Cítíte ten pocit, že se na vás někdo dívá? Mohli by koukat z okna? Užijte si vzrušení, nebo ne, když vás sledují sousedé, kteří se plíží kolem vašeho domu a snaží se vás chytit nahého.

Poblíž vašeho domu se občas objeví Peeping Sims a budou hledat příležitost, jak se pobavit. Sim, který se objeví, je vždy vybírán na základě preference pohlaví obyvatel domácnosti.

WickedWhims přichází se dvěma strašidelnými předpřipravenými Simíky, kteří na vás koukají, ale můžete je smazat, předělat nebo přidat své vlastní.

Technické detaily

  • Peeping NPC Sims lze buď zakázat, nebo lze změnit pravděpodobnost, že se objeví v Nastavení nahoty.
  • Každý Sim může být přiřazen jako Peeping NPC tím, že mu dáte vlastnost ‘WickedWhims_Trait_Peeping_NPC_Sim_Hidden’.
  • Autonomie NPC Simíků, kteří zvou hráče, kteří nakukují Simíky dovnitř, lze zakázat a pravděpodobnost, že k tomu dojde, lze změnit v Nastavení sexuální autonomie.

Ahoj! Pokud chcete pomoci podpořit vývoj WickedWhims, zvažte mou stránku Patreon. Dostanete možnost vyzkoušet si okénko voyeurismu a dejte mi vědět, co by se mělo zlepšit.

Získejte WickedWhims

WickedWhims

Status Uvolněný
Kategorie Herní mod
Autor TURBODRIVER

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»