News

Jak obnovit dům v The Sims 4

Dům, který na začátku postavíte nebo koupíte, vám může sloužit dlouho, ale dříve nebo později jej budete muset rozšířit. Naštěstí má The Sims 4 spoustu možností, jak rozšířit stávající místnosti, aniž byste je museli bourat. Svůj domov můžete rozšířit zvětšením jeho místností, přidáním nových místností nebo vybudováním nového patra.

Stěhování domu

Když zpočátku navrhujete svůj domov, pravděpodobně ještě nebudete mít žádné zkušenosti ani plány na rozšíření vašeho domova. Naštěstí vám hra umožňuje ve správný čas přesunout celou budovu na nové místo. Chcete-li to provést, vyberte druhou ikonu zprava na hlavním panelu. Poté klikněte na dům a potvrďte svůj záměr kliknutím na prostřední ikonu nad domem (pomocí bočních ikon můžete dům otočit o 90 stupňů v příslušném směru).

Nyní vyberte nové místo pro svůj domov, potvrďte svou volbu a přesun je dokončen!

Nadace

Nadace může pomoci učinit váš domov atraktivnějším. Přejděte do konstrukčního režimu a vyberte příslušnou ikonu základy . Jeho vybudování je stejně snadné jako loupání hrušek. Vše, co musíte udělat, je upravit výšku základu pomocí posuvníku.

Nadace je mezivrstva mezi povrchem a samotným domem, díky čemuž se budova poněkud zvedne nad terén. V budoucnu budete moci libovolně měnit výšku základu: zvýšit nebo snížit.

Vezměte prosím na vědomí, že po vybudování základu budete muset přidat schody , protože úroveň podlahy je nyní vyšší. V konstrukčním režimu přejděte do nabídky schody , poté vyberte vzor, ​​který se vám líbí, a přidejte jej nadace . Poté je můžete rozšířit nebo zúžit v závislosti na vašich preferencích.

Zajímavé:  Jak hacknout origin na sims 4.

Přístavba domu

Rozrůstající se rodina a příchod dětí vás možná přinutí přemýšlet o rozšíření vnitřního prostoru vašeho domova. Nejprve musíte zvážit možnosti přidání nových místností a přeskupení stávajících. Další místnosti se vytvářejí stejným způsobem jako dříve — postavením stěn nebo umístěním hotových bloků určitých tvarů. Přidejte obklady stěn a podlah a nezapomeňte změnit tvar střechy.

Při rozšiřování domu nezapomeňte, že manželský pár musí mít svůj vlastní v ložnici, platí i pro starší lidi a každé dítě potřebuje zvlášť dětský pokoj . Za zvážení stojí i otázka stavby druhého ванной : Se 3-4 Simíky v jedné domácnosti se to stává požadavkem. Obývací pokoj lze oddělit jídelna и Kuchyně , ale pro tyto účely můžete věnovat i jeden velký společný prostor.

Výstavba nové podlahy

Pokud vám standardní prostředky pro rozšíření prostoru nestačí, nebo prostě chcete svůj domov rozšířit spíše nahoru než horizontálně, můžete postavit druhé (a poté třetí) patro. To nejprve vyžaduje strhnout střechu. Oddalte kameru, vyberte nástroj pro odstranění (kladivo) na horním panelu a klikněte na střechu.

Vraťte se do spodního patra, na konstrukčním panelu najděte ikonu schody , vyberte šablonu a umístěte schody dovnitř domu. Vezměte prosím na vědomí, že schody zabírají hodně místa.

Nyní se stačí přestěhovat do nejvyššího patra a dokončit práce na novém prostoru stejným způsobem jako dříve v prvním patře: rozdělit jej na místnosti, nainstalovat okna a dveře, obložit stěny a podlahy potřebnými materiály, atd.

Nakonec nezapomeňte střecha : vždyť jsi to předtím zboural, tak to teď musíš postavit znovu.

Změna výšky stěn a dveří

Zajímavou možností je zvýšení výšky stěn (zpravidla jsou nízké). Jednoduše musíte kliknout na existující místnost v režimu výstavby a poté vybrat novou velikost stěny ze tří ikon, které se objeví nad panelem.

Zajímavé:  Jak se dostat do Sulani v The Sims 4.

Zvýšení výšky stěny umožňuje instalovat vyšší dveře. V nabídce konstrukce jsou zvýrazněny v odpovídající kategorii v seznamu dveří.

Tato možnost bude užitečná, když máte velké sídlo. Vysoké stěny, masivní dveře a okna, stejně jako dekorativní vlysy na vnější straně stěn a na střeše vám umožní stát se majitelem luxusního sídla.

Terasy a balkony

Při stavbě horního patra můžete část jeho prostoru vyčlenit pro terasu. Chcete-li to provést, neumisťujte místnosti po celé ploše nového podlaží, ale místo toho v režimu výstavby vyberte a nainstalujte terasu na požadovaném místě.

Pro dokončení přidejte zábradlí и dveře pro vstup na terasu. Uspořádejte nábytek jako např židle , stůl atd. a vaši Simíci budou moci odpočívat pod měsícem a hvězdnou oblohou.

Terasa lze postavit i v přízemí — k tomu je v režimu stavby odpovídající nástroj. Vyberte si tvar paluby a poté umístěte konstrukci na požadované místo domu. Stejně jako u pokojů nebo střech můžete pomocí šipek měřítka změnit velikost terasy.

Můžete si také postavit terasu neobvyklého a atraktivního tvaru. Ve stěně přiléhající k budově nezapomeňte nainstalovat dveře uvnitř domu. Můžete také vytvořit východ z terasy do dvora.

Nádvoří

Prostor kolem domu lze také zušlechtit a využít podle svého uvážení. Můžete v něm založit zahradu, udělat hřiště nebo samostatnou dílnu pro svého Simíka.

Nezapomeňte vylepšit svůj dvůr: zasadit keře a květiny, vytvořit alej, nainstalovat fontány atd. Jediným omezením je zde váš rozpočet a velikost pozemku.

Pomocí terénního nástroje můžete libovolně měnit typ povrchu: může to být tráva, písek, štěrk nebo dokonce skály.

Hotové pokoje

Pokud se nechcete zabývat problematikou navrhování místností a jejich interiéru sami, můžete použít jiný nástroj — katalog hotových místností. V něm najdete mnoho již rozvinutých obývací pokoje , koupelny , jídelny, kuchyně atd. Poté, co si vyberete jeden z dostupných pokojů a jeho barevnou paletu, můžete si jej koupit a přidat do svého domova.

Zajímavé:  Jak požádat Sims 4, aby odešli.

Každý pokoj ve vašem domě tak lze zakoupit již hotový. Jediné, co musíte zvážit, je poloha dveří a organizace volného pohybu po domě. Navrhnout domov v The Sims nebylo nikdy jednodušší! Všimněte si také, že v hotové místnosti můžete provést vlastní změny.

JAK OBNOVIT FARMU? — SIMS 4 — The Sims 4 (Život na venkově)

Ikona kanálu Závislost na hrách

Jennifer a Harry, mladý pár, který se přestěhuje na starou farmu Jenniferiny babičky. Čeká je tam nemilé překvapení a ve hře «The Sims 4» musí obnovit babiččin starý statek 🙂 Můj druhý kanál: https://bit.ly/2YZP5sZ Odebírat a kliknout na ? — https://goo.gl/Vre6b3 Staňte se sponzorem kanálu: https://www.youtube.com/channel/UCJYT1-amSktM8j7QR1x3lAg/join My Twitch: https://www.twitch.tv/Dariya_Rain My TikTok: www tiktok.com/@real_dariyarain Můj Instagram: https://instagram.com/dariya_rain Moje stránka VKontakte: http://vk.com/dariya_rain Můj server Discord: https://discord.gg/baGJB8c69U Moje skupina VKontakte: https ://vk.com/a_little_bit_of Můj Twitter: https://twitter.com/dariya_rain Náš obchod se suvenýry: http://brainshop.printdirect.ru/ ↓↓↓ DOPORUČUJI SLEDOVAT ↓↓↓ ◇ HRY NA IOS/ANDROID — https ://goo.gl/o3V1qR ◇ WALKTHROUGH — https://goo.gl/bwCUyK ◇ THE SIMS 4 ★ VÝZVY — https://goo.gl/T4TCnW ◇ THE SIMS 4 ★ PŘÍBĚHY — https://goo. gl /T4uc36 ◇ ZAKRAJENÁ KOOPERATIVY — https://goo.gl/cYpwtP ◇ HORROR — https://goo.gl/NxboKW ◇ BOJOVÉ HRY — https://goo.gl/aA1xpW Chcete další videa ke hře? Nezapomeňte dát like 🙂 Užijte si sledování! Pro spolupráci: dariya.rain.business@gmail.com

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»