News

Jak nikdy nezestárnout v The Sims 4

Kaching — získejte 1000 peněz
exit — ukončení hry
exit — zavře pole pro zadání kódu
expand — změna velikosti pole pro zadání kódu
moveObjects on — odstraní omezení prostoru
pro všechny předměty v režimu nákupu (nákupy)
a režim sestavení

Buďte opatrní, protože pomocí tohoto cheatu
umožňuje odstranit a přesunout objekty, které nelze odstranit.
A nebude možné jej obnovit.

moveObjects off — deaktivujte výše uvedené možnosti

stárnutí on/off — on. /vypnuto stárnutí (změna věku) Sima

autoPatch on/off — zapnuto. /vypnuto Automatická instalace aktualizací pro The Sims 2

slowMotion [] — změna rychlosti hry, číslo = 0-8
(0 — normální rychlost, 8 — nejpomalejší)

unlockcareerrewards — odemkněte všechny kariérní odměny (pro vybraného Simíka)
maxmotives — zlepšuje náladu, maximalizuje všechny potřeby
(všichni Simíci v domě, dokonce i hosté)

aspirační úroveň 5 — platinová nálada
forcetweens — porodí dvojčata (zavedení před porodem)
motherlode — získejte 50 000 simoleonů.

Sima má skvělou náladu:
Vyberte MOVE_OBJECTS ON, vstupte do nabídky nábytku, odstraňte Simíka a přejděte na
životní menu, klikněte na jeho ikonu a objeví se ve skvělé náladě.
Má to však jednu nevýhodu, objeví se u těch schopností a úspěchů,
stejně jako před posledním uložením, takže nezapomeňte uložit

Řekněte mi, existuje kód, který zabrání Simíkovi ve stárnutí v The Sims 4?

V The Sims 4 můžete stárnutí vypnout v nastavení.
Nastavení hry -> Hra.
A je tu automatické zrání herních postav.
Můžete jej také zakázat pro nehraní hry

Zajímavé:  Jak woohoo s duchy v The Sims 4.

Existují dva legální způsoby:
1. Staňte se upírem, ale zároveň ztratíte denní zábavu;
2. Vytvořte v kotli lektvar nesmrtelnosti. (Dostal jsem lektvar 15 z 15)

Odemkněte věčný život a zastavte stárnutí ve hře The Sims 4!

Čas letí, když se bavíte! Nebo čekání, až se Sims 4 načte. Ať tak či onak, čas od nás snadno uteče, a to včetně našich Simíků. Naštěstí alespoň pro ně dokážeme efektivně pozastavit čas, aby přestaly stárnout. Chcete se naučit tajemství věčného života pro své simíky? Čti dál!

zastavit stárnutí

Naučte se, jak zastavit stárnutí v The Sims 4 (bez cheatů)!

Kdysi ve hře existoval cheat na pozastavení stárnutí, ale při mém testování tento cheat již nefunguje; to je ale v pořádku, protože stárnutí našich simíků můžeme snadno vypnout přímo z nabídky hry!

Na PC / Mac:

obrázek 61

Deaktivace stárnutí na PC/Mac je super snadné. Otevřete nabídku z pravého horního rohu obrazovky nebo stisknutím tlačítka ESC klíč. Odtud budete chtít vybrat Možnosti hry a pak vyberte položku hratelnost záložka na levé straně. Uvidíte několik možností. Pokud chcete skutečně zastavit stárnutí pro celý svět, nastavte Auto Age (hraní Simíci) na „Ne“ a zrušte zaškrtnutí políčka pro Auto Age (nehraní Simíci).

Stárnutí můžete nechat na nehraných simících, aniž by to ovlivnilo vaše vlastní postavy, ale můžete se ocitnout v šoku, když jednoho dne bude nejlepší přítel nebo milostný zájem vašeho simíka pro ně náhle příliš starý nebo dokonce mrtvý stářím! Pokud často používáte funkci Neighborhood Stories, doporučoval bych ve svých světech stárnout, pokud nechcete, aby se domovy zaplnily simíky, kteří nezemřou, ale to je čistě na vás.

Zajímavé:  Jak načíst neuloženou hru do The Sims 4.

Vypnutí stárnutí funguje jako funkce „pauzy“ na délku života simíků, takže pokud v budoucnu změníte názor a budete chtít stárnutí obnovit, simíci budou pokračovat ve svém životě, jako by se nic nestalo, takže jeho zapnutí nebude mít žádné škodlivé účinky. a vypnuto (za předpokladu, že nejsou přítomny žádné chyby nebo závady). Nezapomeňte však, že vaši Simíci mohou stále zemřít z jiných příčin, které nesouvisejí se stárnutím!

Nejlepší na možnostech stárnutí je, že můžete mít různá nastavení stárnutí/životnosti pro každou jednotlivě uloženou hru, takže můžete hrát více her s několika konfiguracemi životnosti v závislosti na vaší náladě!

Na konzoli:

obrázek 62

Bohužel se nezdá, že by existoval způsob, jak zastavit stárnutí na konzoli, i když herní lekce to pokrývají jako na PC/Mac. Na obrázku níže (který byl pořízen na Xbox One X po aktualizaci z března 2023) nám oranžová šipka ukazuje, kde by měla být nabídka možností hry, ale zelená šipka, kterou jsem přidal, ukazuje, že možnosti nabídky nejsou stejně jako to, co je zobrazeno v lekci. Je trochu těžké vidět detaily, ale je zřejmé, že herní menu pro konzoli je výrazně menší než u PC/Mac verze.

Pokud používáte konzoli, stojí za to se pro jistotu zkontrolovat, ale vypadá to, že EA právě přenesla lekce PC/Mac, aniž by je upravila pro omezení konzole. Buď to, nebo zapomněli přidat nabídku Možnosti do konzoly a nikdo si toho nikdy nevšiml!

Dlouhá životnost

obrázek 63

Stojí za zmínku, že stárnutí může trvat, ale i tak bude vašim simíkům trvat dlouho, než zestárnou, pokud chcete, aby stále stárli, ale měli spoustu času si s nimi hrát, dokud nezestárnou. Toto je nejlepší volba, pokud chcete, aby se vaše hra skutečně rozvíjela a zároveň měli dostatek času na to, aby si simíci vybudovali dovednosti, vztahy, získali pracovní povýšení atd. Soubor Auto Age (hraní Simíci) na „Ano“ a poté vyberte Dlouhá životnost.

Zajímavé:  Jak rozdávat body v Sims 4.

Zatímco životnost simíka může být ovlivněna věcmi, které se dějí po celou dobu jejich tělesného života, dlouhá životnost stále nehraje roli. Typická délka života simíka od narození do smrti na dlouhé životnosti (včetně kojeneckého stádia) je téměř 370 dní! Mějte to na paměti, pokud nechcete, aby vaši simíci příliš brzy zestárli, ale nechcete, aby se to úplně přestalo dít.

Na závěr

Pokud jste někdo, kdo si rád hraje se svými simíky jako s postavami, které nikdy nestárnou, je velmi jednoduché zakázat jim proces stárnutí, pokud používáte PC nebo Mac. I když ji jen upravíte, aby byla co nejdelší, je úžasné, čeho vaši simíci dokážou, když nesoutěží s pískem času! Udržujte své postavy mladé navždy, nebo alespoň na opravdu, opravdu dlouhá chvíle. Vezmi si to, Grime!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»