News

Jak navštívit trh Puerto Lamante v The Sims 4

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Jak navštívit trh Puerto Lamante v The Sims 4

Zdravím vás, milí simulátoři, vítejte v džungli. Herní balíček The Sims 4 Jungle Adventures obsahuje hustý les plný nebezpečí a příležitostí, které mohou vaše děti prozkoumat během prázdnin. Vývojáři sady se s námi podělili o tajemství, která vám pomohou prozkoumat novou oblast.

Divoká džungle je neuvěřitelně nebezpečným místem, kde se potuluje mnoho tvorů, kteří jsou připraveni ublížit vašim svěřencům. Než vyrazíte, podívejte se na výprodeje v oblasti Puerto Lamante. Vývojáři vám to důrazně doporučují koupit mačetu, to vám umožní projít otravné starověké brány. Určitě si také kupte sáčky s hotovým jídlem, táborovou sprchu a mastičky. To poslední je velmi potřebné, protože V džungli je mnoho různých nemocí. A nezapomeňte ochutnat místní jídlo z kiosku.

Skryté a uzavřené

Také v nebezpečné džungli můžete najít oblasti, které jsou uzavřeny pomocí magie. Proto byste se měli mít na pozoru a nenechat si ujít tajné chodby a zamčené brány. Dostupná místa se mění při každé cestě, takže pokud stále chcete prozkoumat všechna místa, budete sem muset přijet několikrát.

Zajímavé:  The Sims 4 přichází s doplňkem –

The Sims 4 Dobrodružství v džungli přidal další dovednost archeologie, ale ne všechna místa vykopávek lze snadno najít. Dávejte si proto pozor, abyste nevynechali místa průzkumu džungle. Vaši hráči mohou sbírat artefakty a získávat Simoleony, čímž rozvíjejí své archeologické dovednosti. Můžete také najít vzácné, cenné a dokonce nebezpečné relikvie s kletbami, včetně relikvií s nadpřirozenými silami.

Prozradíme vám tajemství, že kostry v džungli nelze vždy najít tam, kde je pohřbeno tělo. Vývojáři chápou, že ne každému se to bude líbit, ale pokud chcete v odlehlých koutech chrámu najít důležité artefakty, pak se musíte smířit s přítomností živých mrtvých. Doporučujeme, abyste se při setkání s kostlivcem spřátelili. Ale mějte na paměti, že toto přátelství s kostrou přinese cokoliv.

Aby se váš Simík dostal do chrámu, musíte obejít řadu pastí. Vodítka k vyřešení pastí jsou poblíž, a pokud prozkoumáte okolí, můžete brzy najít řešení. Pasti lze objevit i pomocí odpovědí nebo nástrojů, které najdete v džungli na cestě do chrámu. Naplňte si kapsy věcmi, které najdete po cestě. Nebo se můžete vrátit na trh a zakoupit potřebné zboží, které udrží vaše Simíky mimo nebezpečí.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»