News

Jak napumpovat nohy v The Sims 4

Fitness dovednost v Sims 4 je skvělá volba, pokud chcete, aby vaši simíci sportovali a možná dokonce žili o něco déle. Je však důležité si uvědomit, že váš simík může mít nadváhu, ale pokud nějakou dobu necvičí (stejně jako v reálném životě), může mít maximální sportovní dovednosti!

Téměř každý svět v The Sims 4 má tělocvičnu, kde můžete cvičit nebo si můžete zakoupit vybavení do posilovny z katalogu režimů nákupu. Pokud máte The Sims 4: Fitness Stuff, můžete cvičit na běžeckých pásech, posilovacích strojích a dokonce i na lezecké stěně.

Ideální nálada pro fitness dovednosti

Každá dovednost v sims 4 má ideální náladu pro její budování a fitness se stále neliší. Pro tuto dovednost by ideální nálada byla Energized. Jak se tedy nabíjíte energií? No, můžete si vzít a svižná sprcha což je nejsnazší možnost a můžete se také nabít energií z tuny různých fitness interakcí.

Zajímavé:  Jak hrát pózy na pirátských sims 4.

Vlastnosti, které pomáhají fitness dovednostem

Aktivní

Aktivní vlastnost je samozřejmě skvělá volba pro každého, kdo si chce vybudovat fitness dovednost. Tito simíci často dostávají energizující náladovky a mohou se dokonce rozčilovat, pokud nějakou dobu necvičili.

Bro

Simík s bráchou může být při sledování sportu v televizi nabitý energií, což vám může pomoci získat fitness dovednosti o něco rychleji.

Miluje venku

Vlastnost miluje outdoor je skvělá volba pro simíka, který si bude jednou za čas zaběhat, protože bude o něco šťastnější, když bude trávit čas venku, a tato náladovka podpoří jejich energickou náladu.

Jak zvýšit fitness dovednosti

Vylepšení vašich fitness dovedností je zcela jednoduché a lze jej provést mnoha způsoby. První je přečíst si knihu o fitness, kterou si můžete koupit na telefonu nebo počítači, ale je to nejpomalejší způsob, jak zvýšit dovednost.

Dalším způsobem je samozřejmě cvičení! Můžete si jít zaplavat kliknutím na bazén a výběrem plaveckých kol. Kliknutím na svého simíka můžete jít běhat nebo dělat kliky, protahování nebo sedy lehy. Můžete cvičit pomocí zařízení, jako je běžecký pás, boxovací pytle nebo jiné stroje, a vybrat si různé interakce, které budou s vašimi simíky provádět různé typy cvičení.

Úrovně fitness dovedností

Úroveň fitness dovednosti 1

Získání první úrovně fitness dovedností znamená, že váš simík nyní může jít běhat, plavat a používat různé druhy cvičebního vybavení, aby své dovednosti dále rozvíjel!

Úroveň fitness dovednosti 2

Když váš simík dosáhne druhé úrovně fitness dovednosti, může nyní diskutovat o fitness technikách s ostatními simíky jako o příjemné sociální interakci.

Úroveň fitness dovednosti 3

Na úrovni 3 fitness dovedností může nyní váš simík prozkoumat některé tipy na cvičení pomocí svého počítače a dokonce si zaběhat na běžeckém pásu, díky kterému bude trénovat déle.

Zajímavé:  Jak přidat klubové body do The Sims 4.

Úroveň fitness dovednosti 4

Když váš simík konečně dosáhne 4. úrovně fitness dovedností, může nyní dělat těžké zvedání pomocí posilovacích strojů a také začít boxovat na boxovacích pytlích, což jim dává více možností pro cvičení, které jim může pomoci rychleji rozvíjet jejich fitness dovednosti.

Úroveň fitness dovednosti 5

Na 5. úrovni fitness dovedností si nyní váš simík může připravit proteinový nápoj pomocí tyčinky a také běhat bez pocení na běžeckém pásu, což znamená, že při běhání neztratí hygienu.

Úroveň fitness dovednosti 6

Když váš simík dosáhne 6. úrovně fitness dovednosti, odemkne novou sociální síť, kde může ukázat své svaly každému simíkovi, který mu bude věnovat pozornost.

Úroveň fitness dovednosti 7

Váš simík nyní, když dosáhl úrovně kondice 7, může dělat výzvu do kopce na běžeckém pásu. Toto je způsob, jak mohou své dovednosti v kondici rozvíjet o něco rychleji než jen běhání na běžícím pásu.

Úroveň fitness dovednosti 8

Na 8. úrovni fitness dovedností může nyní váš simík dělat impozantní cvičení s posilovacími stroji, které zvýší jejich fitness dovednosti o něco rychleji než běžné vzpírání.

Úroveň fitness dovednosti 9

Když dosáhnete úrovně 9 fitness dovednosti, můžete nyní trénovat boj s ostatními simíky, což může být extrémně zábavné!

Úroveň fitness dovednosti 10

Nyní, když váš simík dosáhl plné kapacity svých fitness dovedností, může začít v této dovednosti mentorovat ostatní simíky, díky čemuž budou ostatní simíci rychleji rozvíjet své fitness dovednosti.

Pokud jste příliš netrpěliví na to, abyste čekali na získání všech fitness dovedností, vždy můžete použít cheaty! Vepište ctrl + alt + C a potom zadejte testy jsou pravdivé a stiskněte enter, což vám umožní vstoupit do následujícího cheatu a fungovat. Pak zadejte stats.set_skill_level major_fitness X a naplňte X jakoukoli úrovní dovedností, kterou chcete (pravděpodobně 10, hehe)!

Zajímavé:  Jak získat zeleninový banán v Sims 4.

Aspirace body Builder

Pokud chcete, aby se váš simík zapojil do fitness dovednosti, může to být skvělý nápad, aby prošel aspirace stavitele těla také. Tato aspirace nepotřebuje, aby váš simík dokončil žádné kariérní úrovně, aby to dokončil, což znamená, že to můžete udělat vedle kariéry a váš simík to zvládne polosnadně.

Když zcela splníte touhu stavitele těla, získáte odměnu „Long Lived“, což znamená, že váš simík bude žít o něco déle než běžný simík, což může být velmi užitečné, pokud chcete mít za jeden život simíka hodně dokončeno.

Nejlepší kariéra pro fitness dovednosti

Každá dovednost v sims 4 má ideální kariéru nebo koníčka, který s ní může jít. Kondiční dovednosti samozřejmě mají také tyto, pokud chcete kariéru, která bude využívat vaši vysokou kondici jako výhodu, navrhujeme, abyste se rozhodli pro atletickou kariéru nebo kariéru astronauta, protože oba budou potřebovat kondiční dovednosti, aby byly povýšeny. .

Mentoring Sims ve fitness dovednosti

Skutečně skvělým bonusem maximálního využití vašich fitness dovedností je možnost mentorovat ostatní simíky a pomáhat jim zvyšovat jejich fitness dovednosti mnohem rychleji. Při mentorování váš simík dostane sebevědomý moodlet a simík, kterému věnujete čas mentorovat ve fitness dovednostech, získá energický moodlet.

Mentoring je skvělá volba, když máte v domácnosti simíka, který by mohl těžit z fitness dovedností nebo je potřebuje pro kariéru.

Nejlepší vlastnosti pro fitness dovednosti

V aktualizaci před časem The Sims 4 vám nyní umožňuje vybrat si mnoho vlastností pro vaše domovy simů, díky kterým bude každý dům trochu jiný a pomůže vám získat určité dovednosti.

Pokud chcete maximalizovat svou schopnost získat fitness dovednosti, měli byste určitě přidat Osvěžující vánek mnoho vlastností pro váš domov nebo byt vašich simíků. Popis této vlastnosti zní: „Hodnota čerstvého vzduchu vytváří osvěžující prostředí pro cvičení.“ a může pomoci vašemu simíkovi tvrději cvičit déle!

Zajímavé:  Jak změnit úhel pohledu v The Sims 4.

Nejlepší vlastnosti za odměnu za fitness dovednosti

První věc, kterou můžete udělat se svými body spokojenosti, je zakoupit nabitý lektvar (200 bodů spokojenosti), díky nimž bude váš simík extrémně nabitý energií na 3 hodiny, takže můžete své fitness dovednosti rozvíjet o něco rychleji.

Další výhodnou položkou obchodu s odměnami je Krysa v tělocvičně vlastnost (500 bodů spokojenosti). Tato odměna zajistí, že váš simík nebude zažívat hygienický úpadek, když cvičí, a také si při tom získá trochu více zábavy.

Další odměnou, která by mohla být prospěšná, je noční sova nebo ranní simík (1,000 25 bodů spokojenosti), tito vám mohou pomoci získat dovednosti až o XNUMX % rychleji během těchto časů.

Kalorie dovnitř, kalorie pryč!

Stejně jako v reálném životě záleží na tom, co jíte, pro celkovou váhu a zdraví vašich simíků. Pokud chcete, aby váš simík dokončil aspiraci na stavitele těla a dosáhl svého maximálního tělesného potenciálu, je důležité, abyste pro své simíky vybrali zdravější věci. U každé potraviny, která byla zveřejněna, je uveden seznam kalorií Průvodce Carl’s Sims 4 fórum, které jsem sestavil do tabulky níže:

Potraviny Kalorie
Abrosia
Jablečný koláč 450
Chřestové proscuitto zabalené 100
Pečená Aljaška 500
Banány pěstoun 600
Blacked Bass
Černobílý cookie 200
BLT 300
Dort: Černobílý 500
Dort: Hamburger 500
Dort: Bílý 500
Taco kastrol 200
Tuňák kastrol 200
Obilní 120
Kuře Kyjev 300
Kuře Stir Fry 250
Chile 325
Bramborové hranolky 200
Cioppino 341
Čokoládová sušenka 250

Toto jsou jen a zlomek z dostupných položek, takže můžete zbytek si přečtěte v tomto fóru!

Závěrečné myšlenky

Dovednost Sims 4 Fitness je skvělá volba pro každého Simíka, který by chtěl být sportovnější nebo možná trochu zhubnout. Jste fanouškem fitness dovedností? Dokončili jste aspiraci na stavitele těla? Dejte mi vědět do komentářů!

Zajímavé:  Jak vybrat několik objektů najednou v Sims 4.

Taylor O’Halloran

Hraji The Sims od vydání první hry, když mi bylo pouhých 5 let. Je to moje obrovská vášeň už dvě desetiletí a miloval jsem každou jeho minutu. Také miluji psy. A sendviče s grilovaným sýrem. A myslím, že já a Bob Pancakes bychom mohli být přátelé.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»