News

Jak najít výtah v The Sims 4

Úpravy výtahu

Jedna z mnoha funkcí, které mají dlouhodobí hráči The Sims franšízovou miss ze starších her je použití funkčních výtahů. City Living přichází s výtahy, které jsou přístupné z katalogu Koupit, ale pokud nestavíte v jednom z podkrovních pozemků, jsou zcela k ničemu. Máte také možnost umístit pouze jeden výtah na pozemek, takže je nemůžete použít ani jako dekorativní prvek přes více než jedno podlaží.

Požadujeme výtahy, sakra! Ať už je váš simík invalidní, bydlí v bytě na míru nebo si chce přidat tajné doupě do svého sklepa, výtahy jsou pohodlným a nenáročným způsobem, jak je nechat přecházet mezi patry, aniž by museli instalovat schody, které zabíjejí prostor. Navíc je většina z nich vhodná pro batolata a domácí mazlíčky na rozdíl od žebříků, které máme ve hře a které jsou v současnosti naší jedinou alternativou ke schodům.

Zvedněte své budovy pomocí Elevator Mods

Shromáždili jsme výběr funkčních výtahových modů pro použití ve vašem Sims 4 staví. Skvělá věc na těchto modech je, že jakmile je na pozemku nainstalován výtah, vaši simíci jej budou používat autonomně a pro domácí mazlíčky a mladší simíky by neměla platit žádná omezení.

Některé z těchto modů využívají ladění z určitých DLC, takže si nezapomeňte přečíst popis a vaši simíci budou během chvíle snadno poskakovat z podlahy na podlahu!

Více na SNOOTYSIMS: Naučte se používat cheat na sestavení zdarma a upravujte své Sims 4, kdykoli budete chtít!

Free-Build-Cheat

Všude fungující výtahy

Všude fungující výtahy

LittleMsSam převzal výtahy od City Living (povinné) a použil teleportační ladění, které bylo součástí Jungle Adventures (povinné), aby vytvořil funkční výtahy pro použití v jakékoli sestavě. Simíci se přiblíží k výtahu a poté se teleportují z jiného výtahu, který je nejblíže jejich cíli. S tímto modem můžete mít na svém pozemku až 10 výtahů.

Zajímavé:  Jak poslouchat svou vlastní hudbu v The Sims 4.

Povznášející výtahy

Povznášející výtahy

Toto je ultimátní výtahový mod Base Game, který nevyžaduje žádné DLC a je velmi snadno použitelný. K dispozici jsou 2 verze výtahů, ze kterých si můžete vybrat, aby to bylo tak praktické, jak chcete. The základní styl shellu vypadá jako výtah City Living s připojenou šachtou; váš simík se přiblíží k výtahu a zhasne, teleportuje se a zmizí zpět v blízkosti výtahu v jakémkoli patře, do kterého cestovali.

S animovaný styl dveří dveře se otevřou a umožní vašemu simíkovi vstoupit dovnitř, než bude přepraven do správného patra. Použití této verze vám umožní, aby vaše výtahové šachty vypadaly přesně tak, jak chcete, ale našli jsme chybu, kdy dveře protékají zeď při přehrávání animace otevírání.

Na rozdíl od mnoha výtahových modů, které uvidíte, tento mod nemá žádné omezení na počet výtahů, které lze umístit na pozemek! V tomto videu na YouTube od JC Simse můžete vidět obě verze výtahu v akci.

Výtahová sada

Přidejte výtahy v nesčetném množství designových stylů do svých budov s touto kolekcí! Získáte některé moderní výtahy, standardní klasický design a dokonce i staromódní výtah s ptačí klecí, ze kterého si můžete vybrat. Kromě toho existují podlahy a stěny, které koordinují s různými výtahy, což vám umožní sladit chodby a výtahové šachty.

K použití této kolekce budete potřebovat Ravasheen’s Uplifting Elevators mod.

CYFI – sada kybernetických výtahů

CYFI - Cyber ​​​​Elevators Set

Je čas se s tím pobavit! Máme sbírku 3 výtahů jako součást této sady, z nichž dva jsou high-tech sklo a třetí je zchátralý a pokrytý graffiti. Jsou skvělým způsobem, jak dodat atmosféru vašim stavbám, ať už se jedná o nový taneční klub sci-fi nebo zchátralý bytový dům.

Zajímavé:  Jak používat kexbnm pro přístup do galerie v pirátských sims 4.

Aby byly funkční, budete potřebovat Ravasheen’s Uplifting Elevators mod.

Funkční Výtahové Dveře A Portály

Funkční Výtahové Dveře A Portály

Chcete-li, aby výtahy fungovaly s tímto modulem, je třeba se trochu naučit, ale TheSimmer40 má na stránce stahování užitečný návod. V podstatě používá mechaniku z teleportačních portálů Realm of Magic (povinné) a spáruje je s animovanými dveřmi výtahu, takže můžete vytvářet výtahy od nuly. S tímto modem můžete mít až 3 samostatné výtahové jednotky, takže jich můžete kolem svých budov podle potřeby umístit více a měly by být použitelné pro všechny věkové kategorie a druhy.

TheSimmer40 také přidal novější výtahové dveře pro použití s ​​modem, ale vyžadují příslušné balíčky pro všechny, odkud pochází původní síť výtahu. Pro přístup ke dveřím výtahu budete potřebovat City Living, Discover University a/nebo Eco Lifestyle.

Výtahy inspirované Art Deco

Toto je výběr z téměř 40 nových barev pro výtahy City Living (povinné). Bohužel jsou vázány stejnými pravidly a funkcemi jako vanilkové výtahy, ale je to pěkná volba pro stavbu přístřešku ve stylu Art Deco nebo 1920. let XNUMX. století.

Na závěr

Simíci by neměli být vázáni na dlouhá a vyčerpávající schodiště, aby mohli cestovat mezi patry, zvláště pokud nejsou tělesně zdatní a/nebo cestují velmi velkým prostorem. Žebříky nám poskytují alternativu, ale jsou omezené v tom, kdo je může procházet, což jim v mnoha případech brání být životaschopnou možností. A kromě toho, žebříky nemají „wow“ faktor jako pěkný výtah. S úpravami výtahu můžete svým simíkům poskytnout stylovou, praktickou a užitečnou možnost cestování mezi patry, když to schodiště prostě neuřízne. Plánujete nyní ve svých budovách používat výtahy? Který výtahový mod je váš oblíbený? Dejte nám vědět do komentářů. Bavte se s těmito mody a šťastné simming!

Zajímavé:  Jak se přihlásit v zařízení v The Sims 4.

Jak nainstalovat výtah v Sims 4 v domě?

Znáte odpověď na otázku? Napište to a získejte +2.5 rublů. za každou odpověď. Vyberte si hru, přečtěte si jakoukoli otázku a napište odpověď. Platíme každý měsíc mobilním telefonem nebo yoomoney (Yandex Money). Pravidla jsou zde. Už máme 2300+ hráčů!

Chcete-li do svého domova v The Sims 4 přidat výtah, postupujte takto: 1. Otevřete Režim sestavení výběrem ikony Sestavit v pravém horním rohu obrazovky nebo stisknutím klávesy F2 na klávesnici. 2. Vyberte pozemek, kde chcete výtah nainstalovat. 3. V levém panelu nástrojů vyberte záložku „Stavební prvky“ (ikona s obrázkem domu). 4. Na této kartě vyhledejte a vyberte kategorii „Výtahy“. 5. Vyberte požadovaný typ výtahu z nabízených možností. 6. Umístěte výtah na vybrané místo na pozemku kliknutím levým tlačítkem myši. 7. V případě potřeby upravte rozměry a polohu výtahu pomocí editačních nástrojů dostupných v konstrukčním režimu. 8. Klepnutím na tlačítko „Hotovo“ v pravém dolním rohu obrazovky dokončíte úpravy a vrátíte se do herního režimu. Nyní máte ve svém domě v The Sims 4 výtah. Můžete jej použít k přepravě svých Simíků mezi patry.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»