News

Jak najít uhfyfn v Sims 4

najdi-granatove jablko-sims-4

Pokud má váš Simík zelený palec, ale má potíže s hledáním semínek granátového jablka, jste na správném místě. Pojďme prozkoumat, kde ve hře můžete najít semena granátového jablka a jaké kombinace roubů můžete použít k vytvoření rostliny.

Kde najdete granátové jablko v The Sims 4?

Semena granátového jablka můžete najít při rybaření v parku Magnolia Blossom. Objevují se poměrně často. Pokud máte nainstalovaný City Living, můžete ovoce z granátového jablka najít ve stáncích s produkty. Alternativně můžete také vytvořit strom z granátového jablka naroubováním jablka s třešní. Aby váš Simík mohl roubovat rostliny, musí mít alespoň 5. úroveň v zahradnictví.

Ovoce z granátového jablka pak můžete sklízet, uchovávat ve svém inventáři nebo prodávat. Každý plod granátového jablka má hodnotu 4 $.

⇒ Rychlý tip: Věděli jste, že můžete naroubovat orchidej s granátovým jablkem a vytvořit tak květinu smrti?

Pokud máte nainstalované Seasons, v zimě pokvetou stromy z granátového jablka. Pokud máte Snowy Escape, můžete na vrcholu najít i strom z granátového jablka.

Trvá 72 hodin, než strom z granátového jablka přinese ovoce od výsadby po ovoce za předpokladu, že váš Simík zůstane na stejném pozemku po celých 72 hodin.

Jak dlouho vašemu Simíkovi trvalo, než našel a vypěstoval svůj první strom z granátového jablka? Dejte mi vědět v komentářích níže.

Zajímavé:  Jak přenést uložení Sims 6.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»