News

Jak najít šéfa v The Sims 4

Všimli jste si, že setkání s kolegy trvá roky? S tímto modem zlepšíte své vztahy s kolegy mnohem rychleji.

Výchozí čas na seznámení s kolegou je 2-5 hodin.

Šest možností, nainstalujte pouze jednu:
Chicken0895_Seznamte se s kolegy rychleji — minimální doba na setkání s kolegou: 20 minut, maximální: 1 hodina
Chicken0895_Meet Coworkers Faster2 — minimální doba na setkání s kolegou: 40 minut, maximální: 1.5 hodiny
Chicken0895_Meet Coworkers Faster3 — minimální doba na setkání s kolegou: 1 hodina, maximální: 2 hodiny
Chicken0895_Meet Coworkers Faster4 — minimální doba na setkání s kolegou: 1.5 hodiny, maximální: 3.0 hodiny
Chicken0895_Meet Coworkers Faster5 — minimální doba na setkání s kolegou: 2 hodiny, maximální: 4 hodiny
Chicken0895_Meet Coworkers Faster6 — minimální doba na setkání s kolegou: 20 minut, maximální: 5 hodiny

Pro verze hry 1.17 — 1.67

Jak poznat své spolupracovníky v The Sims 4

Jak poznat své spolupracovníky v The Sims 4

Setkání se svými spolupracovníky je důležitou součástí každé práce, dokonce i ve hrách, jako je The Sims 4 kde hráči přemýšleli, jak to udělat. Jednou z prvních věcí, které uděláte, když si konečně vyberete umístění své domácnosti a nastěhujete se do domu, je hledání práce. Jak jinak se od vás očekává, že budete platit účty? I když, stejně jako když začínáte bez práce, začínáte také bez přátel a jedním z nejjednodušších míst, kde hledat přátelství, je trávit 8 hodin denně mimo domov. Pokračujte ve čtení, abyste se dozvěděli, jak se setkat se svými spolupracovníky The Sims 4.

The Sims 4: Jak poznat své spolupracovníky

Jak poznat své spolupracovníky v The Sims 4

Pokud jste hráli The Sims 3, bylo pro vás docela normální budovat vztahy a přátelství se svými spolupracovníky v práci. To však není přesně ten případ The Sims 4. Z velké části můžete v nejnovější verzi hry projít celým životem svého Simíka, aniž byste věděli, s kým pracují. To je opravdu v pořádku, protože nakonec si vytvoříte vlastní přátele prostřednictvím uvítacích večírků a návštěv akcí a míst. I když, pokud se chcete setkat se svými spolupracovníky, stále existuje způsob, jak to udělat.

Zajímavé:  Jak vyplácet platy v The Sims 4.

Existuje několik způsobů, jak se můžete setkat se svými spolupracovníky The Sims 4. Jedna metoda vyžaduje, abyste se vydali do města a promluvili si s různými lidmi, které potkáte. Jakmile to uděláte, můžete se jich zeptat na jejich kariéru, což je možnost, kterou najdete po výběru možnosti Small Talk. Chvíli to potrvá, ale v procesu seznamování s potenciálními spolupracovníky se budete moci setkat také s mnoha dalšími a mít spoustu přátel, se kterými můžete prohloubit svůj vztah, pokud se tak rozhodnete.

Druhý způsob, jak se můžete setkat se svými spolupracovníky, je kliknout na ikonu Simíka poté, co odešli do práce. Když to uděláte, můžete si vybrat „Socializovat se spolupracovníky“, abyste si vybudovali vztahy s lidmi, s nimiž se váš Simík setkává v práci. Je však důležité pamatovat na to, že tato volba sníží pracovní výkon vašeho Simíka a odvede ho od jeho povinností.

Související:
The Sims 4: Všechny cheaty a jak je používat

To je vše, co potřebujete vědět o tom, jak se setkat se svými spolupracovníky The Sims 4. Určitě se vraťte na další užitečné a zajímavé průvodce a jako vždy buďte v bezpečí a bavte se!

Související témata
Podíl. Facebook Twitter LinkedIn Reddit E-mail

Jordan je zkušená spisovatelka fantasy, která tráví hodiny za notebookem a ztrácí se na stránkách knihy. Snaží se být úspěšnou herní bloggerkou a nemá žádné stížnosti na hodiny herního času, které využila ke zvýšení svých znalostí o všech věcech „geek“. Píše především herní články a fantasy romány. Ark: Survival Evolved je v poslední době oblíbená spolu s Diablo 3, Warframe a Minecraft, i když nemůžete zapomenout na starou dobrou karetní hru Magic the Gathering! Psaní o hrách jí skutečně přináší radost, protože jí dává další perspektivu, ze které se může na hry dívat, důvod, proč se skutečně podívat do mechaniky hry.

Zajímavé:  Jak přidat adresář na ostrov Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»