News

Jak najít protijed v The Sims 4

Zdravím všechny hráče a tajemné bytosti z džungle, kteří se naučili číst!

Vítejte v džungli! . . Nebo spíš na blog o džungli! S novou herní sadou»The Sims™ 4 Dobrodružství v džungli«* Hra bude obsahovat tropický prales plný nebezpečí a příležitostí, které mohou vaši Simíci prozkoumat na dovolené. Víme, že Simoleoni nerostou na stromech, takže níže najdete pět tipů, které vám pomohou studovat nová oblast:

Džungle je neuvěřitelně nebezpečné místo, zamořené stvořeními, která velmi touží ublížit vašim Simíkům. Než vyrazíte, podívejte se na výprodeje v oblasti Puerto Lamante. Doporučujeme pořídit si mačetu, abyste se dostali přes otravné starověké brány, balíčky s hotovým jídlem, táborovou sprchu a masti, které vám pomohou vyrovnat se s nejrůznějšími neduhy.

Věřte mi, stojí za to. Ach ano! Nezapomeňte ochutnat místní jídlo z kiosku. (Zmínili jsme pět tipů, ale tento se počítá jako dva. Tak si pořiďte další!)

2. Skryté a uzavřené

V džungli jsou oblasti, které jsou uzavřeny magií, takže dávejte pozor na skryté průchody a zavřené brány. Dostupné lokality se mění každou cestu, takže pokud chcete vidět úplně všechno, budete sem muset mnohokrát.

Jungle Adventure představuje novou dovednost: archeologii, ale ne všechna vykopávka jsou viditelná. Dávejte pozor na místa průzkumu džungle. Vaši Simíci budou sbírat artefakty a získávat Simoleony rozvojem své archeologické dovednosti, ale to není vše. Mohou najít vzácné, cenné a dokonce nebezpečné relikvie. Relikvie s kletbami. Relikvie s nadpřirozenými silami. Relikvie, kvůli kterým si ušpiníte ruce, aniž byste věděli, co dostanete.

Říká se, že ne vždy se kostry v džungli najdou tam, kde tělo vydechlo naposledy. Samozřejmě chápeme, že to není to, co byste chtěli, ale pokud toužíte najít cenné artefakty ve vzdálených koutech chrámu, budete se muset smířit s přítomností živých mrtvých.

Zajímavé:  Jak se spřátelit s celebritou v The Sims 4.

Jsou to ale skutečně živí mrtví? Nejsou to zombie. A ne upíři. Určitě jsou mrtví, ale. žijící je to? V každém případě se jen pokuste s kostlivcem spřátelit, pokud nějakou cestou potkáte. Je téměř nemožné předvídat, co přátelství s kostlivcem přinese.

Pokud se vašemu Simíkovi podaří proklouznout do chrámu, gratulujeme! To je velký úspěch. Ale abyste se tam dostali, musíte se vyhnout sérii pastí. Vodítka k vyřešení pastí číhají poblíž. Pokud se váš Simík rozhlédne po okolí, může rychle najít řešení. Jiným způsobem lze pasti odhalit pomocí odpovědí nebo nástrojů nalezených v džungli na cestě do chrámu. Naplňte si kapsy předměty, které cestou najdete, nebo se vraťte na trh a nakupte základní předměty, které pomohou ochránit vaše Simíky před nebezpečím.

To je prozatím vše! Doufáme, že naše tipy pomohou vašim Simíkům prozkoumat nový vzrušující svět. Nezapomeňte se s námi podělit o svá dobrodružství na sociálních sítích tím, že dáte like naší facebookové stránce, budete nás sledovat na Twitteru nebo nám dáte like na Instagramu.

*K HRANÍ VYŽADUJE SIMS 4 (PRODÁVANÉ SAMOSTATNĚ) A VŠECHNY AKTUALIZACE. Viz minimální systémové požadavky pro katalog.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»