News

Jak najít odborníka na romantiku na festivalu romantiky v The Sims 4

V listopadu vychází velmi zajímavý doplněk k The Sims 4 s názvem City Living. V této verzi se postava prostě nemůže cítit dobře, pokud se pravidelně nezúčastňuje tematických festivalů. Kvalitní hru bez otravných chyb si samozřejmě můžete stáhnout zde http://igames.hostenko.com/game-view/besplatnaya-onlajn-igra-sims-4/.

co je ve vzduchu? Ohňostroj nebo láska? Na romantickém festivalu si postavy intenzivně domlouvají schůzky a náhodně potkávají budoucí spřízněné duše. Prostředí je moderní městská oblast. Vypadá to, že je to skutečný ráj pro zamilované. Vy osobně věříte, že láska může nastat od první vteřiny? A Simíci si to opravdu myslí! Navíc dlouho neváhají a vezmou se.

Jak se dostat do správné nálady? Zkuste své postavě dát čaj se sakurou, nápoj jí určitě bude chutnat. Na tomto místě můžete hledat i věštce. Tyto chytré ženy prozradí osudy vašeho Simíka a dokonce vám řeknou, jak vypadá pravá láska pro Simíka!

Kdy se bude festival konat? přemýšlel jsi o tom? Pak dodržujte banální, ale účinné doporučení – čtěte častěji noviny, budou obsahovat oznámení o termínech akce.

Похожие статьи:

Pokud někdo říká, že láska a mír je klišé, že .

12,000 4 let v The Sims XNUMX Vedoucí společnost v písemné formě.

The Sims 4 je nyní v prodeji ve všech herních obchodech.

Najděte pravou lásku na Romance Festival v The Sims 4 City Living

ts4_778_ep03_fot3_lifts_06

Festivaly jsou jednou z našich nejoblíbenějších činností v The Sims 4 City Living, která přichází v listopadu. Z rušného nového města se Simíci vydají do ulic, aby se stýkali, objevovali nové věci a navazovali nové přátele! Je láska ve vzduchu? Nebo snad ohňostroj? Na Romance Festival, okouzlujícím a nádherném místě ve městě, mohou Simíci vyrazit na rande nebo potkat svou budoucí spřízněnou duši. Romantický festival se koná v trendy části města, ideální místo pro milovníky a snílky o lásce. A Simíci, kteří věří v lásku na první pohled, mohou dokonce náhle navrhnout sňatek! Na Festivalu romance mohou Simíci vyzkoušet sakurový čaj, aby je dostali do koketní nálady, což dává smysl, protože jsou zde, aby našli lásku! Navíc si na festivalu můžete popovídat se znalcem romantiky! Váš Simík bude moci odhalit svůj romantický osud a zjistit, co pro něj budoucnost chystá. Nevíte, kdy je festival? Hledejte nápisy v ulicích sousedství nebo si přečtěte zprávy na nástěnce na odpočívadle vedle vašeho bytu. Uvidíme se na romantickém festivalu!

Zajímavé:  Jak se dostat domů v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»